Gizem Şeho 14 Şubat Sevgililer Günü: Nasıl bir sevgilisin?
HABERİ PAYLAŞ

14 Şubat Sevgililer Günü: Nasıl bir sevgilisin?

14 Şubat'ı illa ki bir sevgili ile ya da eş ile kutlamamız gerekmiyor. Hayatta ilk başta kendimiz olmak üzere sevecek o kadar çok şey var ki.. Belki bu aileniz ya da evcil hayvanınız, her gün suladığınız çiçeğiniz ya da en yakın dostunuz..Yeter ki sevmek ve sevilmek için bahaneler yaratalım.

Astrolojik olarak natal haritalarınızda (kişisel haritalarınızda) Venüs burcunuz sizin hayattaki sevme biçiminizi, aşka ve ilişkilere bakış açınızı gösterir. Örneğin Güneş burcunuz Kova olabilir ancak Venüs burcunuz Oğlak ise aslında siz ilişkilerinize Oğlak'ın temsil ettiği konularla yaklaşıyorsunuzdur.

Haberin Devamı

Venüs burcunuza göre nasıl bir sevgili olduğunuzu sıraladım. Keyifli okumalar!

Venüs Koç: Korkusuz, gözü pek aşık. Risk almayı sever, ilk adımı atacak kadar cesurdur. Koç'un yönetici gezegeni Mars'tan gelen savaşçı yönü, Venüs'ün naifliğiyle birleşince ortaya bir Amazon çıkar. İlişkiyi çok çabuk başlatabileceği gibi çok çabuk da bitirebilir. Bu konuda maymun iştahlı olabilir. Enerjisi yüksek Koç burcunu 14 Şubat'ta paintball ya da lasertag gibi oyunlara davet edebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü: Nasıl bir sevgilisin

Venüs Boğa: Yemeyi, içmeyi, eğlenmeyi, kaliteyi, hayatı yaşamayı sever. Lüksü sevmesine rağmen, küçük jestlerden de memnun olur. İyi bir gurmedir. Birlikte keyifli sofralarda ona eşlik edebilecek bir eş arar. Venüs Boğalar risk almayı sevmedikleri için ilişkilerinde istikrar ararlar. Çalkantılı bir özel hayat onlara çok uzaktır. Huzurlu ve sakin bir ilişki isterler. Karşılarındaki kişide dinginlik ararlar. Bu özel günde, mekan neresi olursa olsun yeter ki şık olabilecek bir restoranda başbaşa yiyebileceğiniz bir yemek onu oldukça mutlu edecektir.

Venüs İkizler: İletişimi çok güçlüdür. Entelektüeldir ve edebiyattan büyük keyif alır. Okumayı, araştırmayı çok sever. Birçok konu hakkında fikir sahibidir. Hızlı düşünüp, hızlı hareket eder. İlişkide dinamizm onun için önemlidir. Dezavantajları, çok çabuk sıkılabildikleri için ilişkide heyecanı sürekli ayakta tutmanız gerekmesi. Onun merakını cezbedecek konuları sürekli tutarak ilişkinizi hareketlendirebilirsiniz. Oldukça sosyal olan Venüs İkizler'i sosyal hayatın içine karışabilecekleri mekanlara götürebilirsiniz. Hele ki bu mekanlar spesifik yerlerse onları daha çok cezbeder.

Haberin Devamı

14 Şubat Sevgililer Günü: Nasıl bir sevgilisin

Venüs Yengeç: İlişkide anaç olmayı fazlasıyla severler. Yedirmek, içirmek, beslemek, pamuklara sarıp sarmalamak tam da onun işidir. Oldukça evcimen olan Venüs Yengeçler güvende olduğunu, korunduğunu hissetmek ister. Kırılgan ve naif bir yapıya sahip olan Venüs Yengeçler kimi zaman hassas davranıp alınganlık da gösterebilir. Sessizce size küserler, ortamdan uzaklaşırlar, ne olup bittiğini anlayamazsınız. Venüs Yengeçler nostaljiye de düşkün oldukları için birlikte ilk gittiğiniz mekana tekrar gitmek ona oldukça anlamlı gelecektir.

Venüs Aslan: Fark edilmekten, beğenilmekten büyük haz duyan Venüs Aslanlar partnerlerine karşı sadık ve korumacıdır. Ancak ilişki içerisinde onun gururuna, egosuna zarar verilmeyecek davranışlarda bulunulması önemlidir. Oldukça cömert olan bu burç sahne önünde ve göz önünde olmaktan hoşlanır. Onu kendisini gösterebileceği BKM Mutfak'ın organize ettiği gibi doğaçlama tiyatrolara ya da karaokeye götürebilirsiniz. Yeter ki yeteneklerini sergileyebileceği bir ortam olsun.

Haberin Devamı

14 Şubat Sevgililer Günü: Nasıl bir sevgilisin

Venüs Başak: Başak burçlarının mükemmelliyetçi, fazlaca titiz, düzenli, disiplinli, kuralcı ve eleştirel olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Eğer Venüs burcunuz Başak ise bu özellikleri en çok ilişkinizde yansıtıyorsunuz demektir. Bir Venüs Başak ile birlikte olacaksınız onu asla bekletmemeye özen gösterin zira kendisi oldukça dakiktir. Anlık organizasyonlardan ziyade ona öncesinde planlarınızın detaylı ve küçük bir özetini sunabilirsiniz. "Saat 18.00'de seni evden arabayla alacağım, Karaköy'de güzel bir balıkçıda yemek yiyeceğiz" şeklinde..

Venüst Terazi: Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs olduğu için, temsil ettiği konular burada daha güçlü vücut bulur. Kibar, zarif, düşünceli olan Venüs Teraziler ortamların aranan kişileridir. Kaliteyi severler, güzel ve keyifli mekanlarda yer almak isterler. Güzel bir akşam yemeği ardından kokteyllerinizi yudumlamaya ne dersiniz?

Venüs Akrep: Duyguları oldukça yoğun, tutkulu ve kıskanç bir aşık var karşınızda. Karşısındakine sonsuz güvenmek ister. Maddiyat onlar için güvenlik unsurudur. Paylaşımcı değildir. Venüs Akrep ile birlikteyseniz her adımınıza dikkat etmeniz gerekir. Yapılanları ve söylenenleri asla unutmaz. İçinde biriktirir ama dıştan asla yansıtmaz. Bir gün çat diye yüzünüze vurur, ne olup bittiğini asla anlayamazsınız. 14 Şubat için güzel bir restoranda şehrin biraz uzağında bir kaçamağa ne dersiniz? Eminiz Venüs Akrep feminen yönünü oldukça öne çıkararak geceye heyecanla ve özenle hazırlanacaktır.

14 Şubat Sevgililer Günü: Nasıl bir sevgilisin

Venüs Yay: Macerasever, özgürlüğüne düşkün, sportif bir sevgilidir. Sırt çantasını alıp birlikte dünyayı gezeceği bir eş ister. Felsefi konulara da ilgisi olan Venüs Yay'lar yeri geldiğinde karşısındaki ile derin sohbetlere de girmek ister. Yüreği geniş ve iyiliksever bir burçtur. Eğer Venüs Yay ile birlikteyseniz onu ilişkide serbest bırakmanız gerekir. Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmaz. Uludağ ya da Kartepe kaçamağına ne dersiniz? Sevgilinizle biraz aksiyon zamanı!

Venüs Oğlak: İlişkilerinde sağlamlık arar. Güven duygusu onun için önemlidir. Sadakati yüksektir. Uzun süreli ilişkilerin insanıdır. Sorumluluk sahibidir. Sevginin yanı sıra saygı bu ilişkide önemlidir. Toplum kurallarına uymak ister. Gelenekçidir. Bir Venüs Oğlak'ın ihtiyacı olan şeyi en iyi şekilde tespit edip almak ona sürpriz bir hediye almaktansa daha çok işe yarayacaktır.

Venüs Kova: Marijinal, hümanist ve yenilikçi Kovalar ilişkilerinde bağımsızlığı savunurlar. Özgürlüklerinin kısıtlanmasından tıpkı Venüs Yay burçları gibi hoşlanmazlar. Arkadaşları onlar için oldukça önemlidir bu yüzden partnerinin de arkadaşlarına saygı duymasını ister. Farklı giyinmeyi severler, ilginç objeler de hoşlarına gider. Onlara 14 Şubat'ta retro, vintage aksesuar ve objeler hediye edebilirsiniz.

Venüs Balık: Oldukça romantik kişilerdir. Ancak bu romantizme kendilerini o kadar kaptırırlar ki hayaller ve gerçekler arasında gidip gelirler. Kendilerini ilişkide kurban rolüne sokma potansiyelleri vardır. Dramayı ve abartmayı severler. Sanatsal konulara ilgi duyarlar. Öyleyse 14 Şubat'ta bir Venüs Balık ile birlikte müzikal ya da operaya gitmeye ne dersiniz?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder