Gözde Hatunoğlu Zeynep Bastık yine zirvede
HABERİ PAYLAŞ

Zeynep Bastık yine zirvede

Dijital müzik platformu fizy’de, mayıs ayında zirveye çıkan Zeynep Bastık, ağustos ayının da en fazla dinlenen ismi oldu. Zeynep Bastık’ın ardından en çok dinlenen isimler arasında; Müslüm Gürses, Sezen Aksu, Sura İskenderli, Ahmet Kaya, Ziynet Sali, Oğuzhan Koç, İbrahim Tatlıses, Ece Mumay ve Ebru Gündeş yer aldı.Son dönemde dillerden düşmeyen Zehra’nın ‘Cennetten Çiçek’ şarkısı, geçen ayın en çok dinlenen ve paylaşılan şarkısı olurken, kullanıcılar en fazla Didomido’nun ‘Nimet’ şarkısını beğendi.

Haberin Devamı

Zeynep Bastık yine zirvede

Birol Giray’dan yeni single geliyor

Birol Giray, namıdiğer ‘BeeGee’, 31 Temmuz-2 Ağustos arasında Çeşme’de Electronica Festival Çeşme’yi düzenledi. İstanbul’da ise iki-üç ve dört kişilik kutularla sosyal mesafeli yapılan Chill-Out Festival’i müzikseverlerle buluşturdu. DJ, prodüktör, organizatör, radyo ve plak şirketi sahibi Giray, şimdi de yeni single’ı ‘Etoile Polaire’i yayınlamaya hazırlanıyor. Bu yılın başında kurduğu yeni plak şirketi Koza ile piyasaya hızlı bir giriş yapan Birol Giray’ın, melodik tecno tarzındaki yeni şarkısı ‘Etoile Polaire’, 14 Eylül’de dinleyicilerle buluşacak.

Zeynep Bastık yine zirvede

Film festivalleri birleşiyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen İstanbul Film Festivali, 14-20 Eylül’de Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, 21-26 Eylül’de ise Başka Sinema Ayvalık Film Festivali filmlerini filmonline.iksv.org platformunda izleyiciyle buluşturuyor. Erişime açılacak filmleri izlemek için biletleri yine aynı site üzerinden alabilirsiniz.

‘YENİ DÜNYA’ya hazır mısınız?

Söz yazarı ve müzisyen Köksal Ekinci, pandemi süreciyle yeniden şekillenen dünyamızın durumunu bir sanatçı duyarlılığıyla işlediği ‘Yeni Dünya/Coxa’ adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu. “Yandım, yandık/ Her bir dünyada/ Yeniden doğdum ben bu dünyada...” diyen Ekinci, dinleyicilerini yıldızların rehberliği eşliğinde yeniden doğuş yolculuğuna çıkarıyor.

Bu hikayeler Çin’de geçiyor

Programda yer alan filmlerden Cannes’da Altın Palmiye’ye aday olan ‘Güney İstasyonunda Randevu’, hem rakip çeteler hem de polisten kaçan bir gangsterin hikayesini kara film kodlarıyla anlatıyor. Zu Feng’in polis dramı ‘Changsha Yazı’ ise emekliye ayrılmak üzere olan bir polis dedektifine odaklanıyor.

Haberin Devamı

Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan için yarışan ‘Tehlikeli Oyun’, Çin sinemasının efsane oyuncularından Gong Li’yi, 1940’lı yıllarda geçen bir casus hikayesinde başrole koyuyor. Tibetli yönetmen Pema Tseden’in yeni filmi ‘Balon’ ise kırsalda yaşayan bir ailenin yaşadıkları maddi ve manevi çatışmaları ince bir sinema diliyle aktarıyor. Detaylar için: www.istanbulmodern.org/

‘Harem Kabare’ Trump Sahne’de

Okan Bayülgen’in yazdığı, yönettiği ve oynadığı ‘Harem Kabare’ adlı oyun 12 Eylül Cumartesi (bugün) saat 20:30’da Trump Sahne’de seyirciyle buluşuyor. Bu müzikli ve eğlenceli komedi oyununda; Ödül Turan, Zeynep Köse, Ceren Taşçı, Deniz Bolışık, Gizem Dinç ve Aybüke Albere çok farklı ve eğlenceli kadın hikayeleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Şehrin koşuşturmasına ilaç gibi gelecek, tiyatronun sihirli dünyasında yer almanın mutluluğunu yaşatacak müzikal, izleyenlerin akşamına renk katacak.

Haberin Devamı

Zeynep Bastık yine zirvede

Trump Sahne, kontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında Covid-19’a karşı tüm önlem ve tedbirlerini almış olarak kapılarını açıyor. Yüzde 100 taze hava ile iklimlendirilen 500 kişi kapasiteli Trump Sahne’de seyirciler, birer sıra atlayıp üçer koltuk boş bırakarak oyunu izleyecek. Girerken ateşleri ölçülecek olan izleyiciler, sürekli dezenfekte edilen salonda maskelerini çıkarmadan müzikali izleyecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder