Güney Öztürk Deplasman kâbusu
HABERİ PAYLAŞ

Deplasman kâbusu

Trabzonspor yine deplasman şoku yaşadı. Bu sezon, iç ve dış saha performansları olarak iki farklı takım ve oyun anlayışı izliyoruz. Karadeniz ekibi, deplasman başarısı en kötü takımlardan biri şüphesiz. Henüz 9’uncu dakikada Eniz Bardhi’nin kafa golüyle 1-0 öne geçince, Trabzon sanki maç bitmiş gibi bir havaya büründü. O golün, maçı kazanmaya yeteceği bir tempoya girdi. İlk devre, iki taraf da sonuca razıymış gibi geçti. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. İkinci yarıya topu topu iki değişikle başlayan Hatayspor, bambaşka bir takım hüviyetine kavuştu. Hatay 47’nci dakikada El-Kaabi ile beraberliği yakaladı, dakikalar sonra da Bertuğ’un kafa golüyle galip duruma geçti. Geçen yılın şampiyon takımı karşısında 3 dakikada 2 gol buldu.

Haberin Devamı

***

Trabzon neye uğradığını şaşırdı, telaşlandı, öz güvenini kaybetti. Öyle ki, kaleye gelen her top tehlike yarattı. Sağ açık kim mesela, belli değil. İç sahada Denswil, deplasmanda Hugo oynuyor. Neye göre? Sol bek de yol geçen hanı, gelen gidiyor. Bardhi iç sahada yedek, dünkü maçta ilk 11’de. Siopis’ten 6 numara, orta saha olmaz.

Zaten 6 numara olabilecek kadroda bir oyuncun da yok. Hatay’da 20 yaşındaki genç Bertuğ bir gol bir asiste yıldızlaşırken; kalecisi, eski Trabzonlu, Erce Kardeşler de kurtarışlarıyla kalede adeta devleşti. İlk devrenin uyutan maçı, ikinci devresiyle zevkli bir mücadeleye dönüştü. Ancak zirveden iyice kopan Trabzonspor’un deplasman kâbusu 5’inci maçta da sürmüş oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder