Hakan Çelik 2017’ye veda
HABERİ PAYLAŞ

2017’ye veda

Haberin Devamı

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2017 hiç kolay olmadı, bir önceki yılın ağır mirasını devraldık. Ekonomik güçlükler ve siyasetin boğucu gündemine karşın teknoloji, medya, sanat ve iş hayatımızda yaşananlar hayatımızı biraz olsun renklendirdi.

Kendi çapımda bir liste yaptım. Yılın acısı: Terör kurbanlarımız Yılın kurumu: Terörle mücadeleyi çok etkin şekilde yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri ve İçişleri Bakanlığı Yılın sorumsuzları:

Magandalar ve trafik canavarları Yılın mağduru: Şiddetin kurbanı olmaya devam eden kadınlar Yılın hayal kırıklığı: Donald Trump Yılın şirketi: Türk Hava Yolları Yılın işadamı: Alan Musk Yılın yükselenleri: Drone, Uber, GoPro, WhatsApp Yılın otomobili: Renault Megane Sedan Yılın elektronik ürünü:

Macbook, Pro-Apple Watch ve iphone X üçlüsü. Yılın büyükşehir belediye başkanı: Mustafa Tuna (Ankara), Fatma Şahin (Gaziantep). Yılın ilçe belediye başkanı: Mustafa Demir (Fatih), Ahmet Misbah Demircan (Beyoğlu) Yılın filmi: Blade Runner 2049 Yılın Türk yönetmeni: Ferzan Özpetek Yılın Türk filmi:

Ayla Yılın Türkçe albümü: Cem Adrian-Tuz Buz Yılın bilim insanı: Prof. Dr. İlber Ortaylı Yılın restaurantı: Ankara Trilye Yılın sosyal medya platformu: Instagram Yılın televizyon kanalı:

CNN Türk- Kanal D Yılın gazetesi: Hürriyet-POSTA Yılın oteli: Bodrum Kempinski- Bodrum Mandarin Oriental Yılın destinasyonu: Yunanistan Yılın yayınevi: Doğan Kitap-Boyut Yayınları Yılın sporadamı: Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ



Gezici Araştırma Merkezi Türkiye genelinde halkın en çok güven duyduğu isimleri araştırmış. Sanat, bilim, medya ve iş dünyasından kişilerin yer aldığı listede benim de adım var.

Gezi Araştırma şirketi nezdinde burada oy kullanan herkese teşekkür ederim. Ayrıca 30 kişilik listede CNN Türk’ten 6 gazeteci ve televizyoncunun yer alması da Doğan Grubu’nun Türkiye’nin en önemli medya kuruluşu olarak görüldüğünü ortaya koyuyor.

Aydın Doğan ve Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ’ın titizlikle savundukları tarafsız ve bağımsız yayın çizgisinin de ne kadar isabetli olduğu bir kez daha görülüyor.



Bütün okurlarımın, izleyicilerimin ve sosyal medya takipçilerimin yeni yılını kutlarım. 2018’in sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder