Hakan Çelik Alkışlıyorum, çünkü marifet iltifata tabidir
HABERİ PAYLAŞ

Alkışlıyorum, çünkü marifet iltifata tabidir

Hayatımız hep kavga ve tartışmayla dolu. İnsanlar birbirinin başarısını çekemiyor. Bu nedenle pek çok başarı yok sayılıyor, görmezden geliniyor. Sanki her şey siyah veya beyaz... Çoğu zaman kötülük ve olumsuzluklardan beslenen bir toplum haline geliyoruz.

Oysa eleştirilecek çok şey olsa bile bu ülkede güzel şeyler de oluyor. Üstelik bu işlere imza atanlar aslında her gün aramızda ya da karşımızda gördüğümüz insanlar. Çok uzun bir liste yapabilirdim ama ben sadece son haftalardaki gelişmelere bakarak birkaç isim çıkardım...

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Göreve geldiği ilk günden bu yana entelektüeller, sanatçılar ve aydınlarla önyargısız bir ilişki kuran, Çankaya’nın kapısını toplumun farklı kesimlerine açan, ideolojik tartışmaları devletin zirvesine taşımayan, Kürt meselesinin çözümünde samimi çaba gösteren, yurt dışı ziyaretlerini iş dünyasının temsilcileriyle gerçekleştirip Türkiye’ye yatırım çekmeye çalışan, dış politikada dengeli ve saygın bir çizgi izleyen ve ‘herkesin Cumhurbaşkanı’ olmak istediğini kanıtlayan ABDULLAH GÜL.

Türkiye’de tutucu ve bağnaz bazı kesimlerin muhalefetine ve aslı astarı olmayan iddialarına karşın siyasi cesaret gösterip Hıristiyanların 15 Ağustos’ta Sümela’da, 19 Eylül’de Van’da ayin yapmasına izin veren, Türkiye’nin muhteşem kültür zenginliğini ve hoşgörüsünü dünyaya hatırlatan Başbakan RECEP TAYYİP ERDOĞAN.

Türkiye’nin Avrupa Birliği hedefini gerçekleştirebilmesi adına neredeyse 7 gün 24 saat mesai yapan, farklı etnik ve dini grupların sorunlarına el atan, AK Parti’nin büyük şehir insanlarıyla bir meselesi olmadığını göstermeye çalışan, U2 konserinde yuhalanarak büyük haksızlığa uğrayan Devlet Bakanı ve Avrupa Birliği Baş Müzakerecisi EGEMEN BAĞIŞ.

Hükümet ile medya arasındaki kavgalı görüntüyü değiştirmeye çalışan, Başbakan ile sivil toplumun farklı kesimlerini bir araya getiren, son olarak, hükümete sert muhalefet yapan Sözcü Gazetesi’nin de davetli olduğu toplantıları organize eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı HÜSEYİN ÇELİK.

Karşılaştığı her türlü tehdit, baskı ve yıldırma politikasına karşın ilkelerinden taviz vermeyerek ve belki de en önemlisi kavga etmeyerek siyaset yapmaya çalışan Saadet Partisi (eski) Genel Başkanı NUMAN KURTULMUŞ.

Haberin Devamı

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nda (İKSV) yıllardır çok başarılı çalışmalara imza atan, İstanbul şehrinin bir marka olarak öne çıkmasında büyük katkısı olan ve sonunda yurt dışında da dikkat çekip Amsterdam Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Danışmanlığı görevine getirilen GÖRGÜN TANER.

Türkiye’nin elektrikli araç satışı konusunda çok geç kaldığını anlatmak için seferber olan ve bu alanda kolları sıvayan ilk işadamlarından, Türkiye’nin ilk elektrikli otomobil şarj istasyonunu İstanbul’da Carrefour Alışveriş Merkezi’nin içinde kuran BD Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı OSMAN BOYNER.

Türk Hava Yolları gibi bir devle akılcı bir şekilde rekabet eden ve Türk sivil havacılığının gelişmesine katkı sağlayan, son olarak uçuş ağına Beyrut’u da ekleyen Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı ALİ SABANCI.

Rusya’da St. Petersburg şehrini adeta yeniden inşa eden, Moskova’da ve diğer yerlerde önemli projelere imza atan, şimdi de Libya’da Türk müteahhitliğinin ulaştığı ileri seviyeyi gösteren dev bir kompleks kurmaya hazırlanan, bütün başarılarına karşın mütevazı kişiliğinden ödün vermeyen Rönesans Şirketi’nin patronu ERMAN ILICAK.

Haberin Devamı

Art arda ikinci kez dünyada yılın ticari aracı seçilen Fiat Doblo’yu Türkiye’de üreten ve bütün dünyada satılmasını sağlayan, Türkiye’ye milyarlarca dolar döviz kazandıran TOFAŞ İŞÇİ VE MÜHENDİSLERİ.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder