Hakan Çelik Erdoğan Demirören
HABERİ PAYLAŞ

Erdoğan Demirören

Demirören Holding’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören bir süredir tedavi görmekte olduğu hastanede hayata gözlerini yumdu.

Demirören Holding, medya grubumuzun da içinde bulunduğu çok sayıda iş konularında faaliyet gösteren dev bir kuruluş. Türkiye’de binlerce kişiye istihdam yaratmasının yanı sıra özellikle enerji sektöründe, özel teşebbüsler arasında ekonominin lokomotifi olmuş bir holding.

Merhum Erdoğan Bey ve onun kuşağındaki güçlü işadamları Türkiye’nin büyümesi ve kalkınması için çok çalıştılar, sermayenin kıt olduğu alanlarda bütün imkanlarını seferber ettiler.

Haberin Devamı

Erdoğan Demirören sağlık sorunlarına rağmen son günlere kadar medya şirketleriyle aktif olarak ilgilendi. Hatta kısa süre önce gerçekleşen devir teslim sürecini yakından izledi ve törenlere bizzat katıldı.

Erdoğan Demirören’in vizyonunu ve ileri görüşlülüğünü daha çok Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal’dan dinleme fırsatı buldum.

Erdoğan Bey’in Doğan Medya şirketlerinin uzun yıllar patronluğunu yapan Aydın Doğan ile de köklü bir dostluğu bulunuyordu.

“Her iki ailenin ortak hedefi nedir?” diye sorsanız “Türkiye sevgisi” derim. Aydın Bey bize yıllar boyunca “Türkiye’nin önceliği bizim de önceliğimizdir” mesajı vermişti. Ankara yayın merkezimizde önceki gün sohbet etme imkanı bulduğumuz Yıldırım Demirören de “Ülkemizin iyiliği ve refahı için biz işadamları elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” diyordu.

Erdoğan Demirören’in geride bıraktığı şirketler topluluğu ve iş yapma kültürü ailenin genç kuşak fertleri tarafından korunacak ve daha da ileri taşınacak düşüncesindeyim.

Merhum Demirören’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dilerim.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu sabah 10.00’da CNN Türk’te “Hafta Sonu” programıma konuk olacak. Son günlerin en çok konuşulan ve merak edilen konusu Kandil’e operasyon dahil güvenlikle ilgili birçok önemli gelişmeyi konuşacağız. İstihbarat toplama ve terörle mücadelenin ulaştığı seviyeyi değerlendireceğiz.

Yarın sabah da gündemin bir başka merak edilen konusu imar affının boyutlarını ele alacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki konuğum olacak.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder