Hakan Çelik Gölcüklü Ford Cenevre'de
HABERİ PAYLAŞ

Gölcüklü Ford Cenevre'de

Haberin Devamı

Ford’un dünyadaki ticari araç üssü olan ve markanın ‘en çok tercih edilen ticari araçlarını’ üreten Ford Otosan, Tourneo Courier ile Tourneo Custom’ın yenilenen modellerini Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda Avrupalı müşterilerinin beğenisine sundu.

Ford Otosan’ın Yeniköy fabrikasında üretilen Tourneo Courier ile Gölcük’te üretilen Tourneo Custom, fuarda Türk mühendisliği ve üretim başarısını gururla temsil etti.

Gölcüklü Ford Cenevrede

YARIDAN FAZLASI

Müşterilerinin beklentileri doğrultusunda Ticari araç modellerini yenilediklerini belirten Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, “Yenilenen ticari araç ürün portföyümüz ile yıllardır süren liderliğimizi devam ettirmeyi hedefliyoruz”diye konuştu. Ford Otosan geçen yıl hafif ve orta ticari araç pazarında satışlarını 71 bin 214 adede ve pazar payımızı yüzde 30.5’e yükselterek, Türkiye ticari araç pazarındaki liderliğimizi bir kez daha pekiştirmiş durumda.

UÇUYORLAR

Gölcüklü Ford Cenevrede

Avrupalı uçak üreticisi Airbus’ın uçan Pop-UP Next ve Hollandalı şirket PAL-V’nin helikopter ve otomobil karışımı uçan aracı PH-PAV, ulaşımın karayolundan gökyüzüne taşınacağının güçlü işaretlerini veriyor. Uçan otomobiller güvenlik ve mevzuat ile ilgili hususların netleşmesiyle birkaç yıl içinde yaygınlaşmaya başlayacak. Araçların fiyatları 350 bin dolar ile 5 milyon euro arasında değişiyor.

Gölcüklü Ford Cenevrede

PEUGEOT

Fransız üretici Peugeot 508, yeni Peugeot RIFTER ve Peugeot RIFTER 4x4 Concept olmak üzere 3 dünya lansmanı ile damgasını vuracak. Cesur bir tasarımla karşımıza çıkan Peugeot 508, sahip olduğu özelliklerle sınıfının dengelerini değiştirmeye aday.

Gölcüklü Ford Cenevrede

Sıradaki haber yükleniyor...
holder