Hakan Çelik Hafta sonu saat 10.00
HABERİ PAYLAŞ

Hafta sonu saat 10.00

CNN Türk’te aralıksız olarak 6 yıldır izleyiciyle buluşan “Hafta Sonu” programımı yeni dönemde de devam ettiriyorum. Gerek izlenme oranları gerekse yarattığı haber etkisiyle çok özel bir konuma yerleştiği için yayınlara yaz boyunca mola vermeden devam ettik. CNN Türk’ün Doğan Grubu’ndan Demirören Ailesi’ne geçiş süreci sonrasında İcra Kurulu Başkanı olan Mehmet Soysal, programın özgün yapısıyla devamı konusunda önemli bir destek verdi.

Türkiye’ye farklı şekillerde yön veren, gündem oluşturan her kesimden bütün önemli isimlerle programlar yaptım. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP (eski) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’den Akif Hamzaçebi, Mustafa Balbay ve Bülent Tezcan konuğum oldu.

Haberin Devamı

Aynı şekilde farklı dönemlerde kabinede görev almış bütün bakanlarla ve AK Parti’nin etkili isimleriyle yayınlar yaptık: Mevlüt Çavuşoğlu, Süleyman Soylu, İbrahim Kalın, Numan Kurtulmuş, Bülent Arınç, Melih Gökçek, Burhan Kuzu... Yerel yönetimler dendiğinde akla gelen isimlerden Mustafa Sarıgül ve Mustafa Demir...

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve eski Başkan Prof. Dr. Mehmet Görmez... Kanaat önderleri, aydınlar, sanatçılar, iş dünyası temsilcileri sıklıkla programımda yer aldı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Rum Cemaati temsilcisi işadamı Laki Vingas, Musevilerin yayın organı Şalom’un Yayın Yönetmeni İvo Molinas konuğum oldu. Türk basın dünyasının duayen isimleri Sami Kohen, Şükrü Elekdağ ve merhum Güngör Uras ile ekran başında çok güzel sohbetler yaptık.

Sivil havacılığın lider iki kuruluşunun temsilcisi; Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile sektörü ve turizmi konuştuk. Turizm duayeni Fettah Tamince ve TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya konuklarım arasındaydı.

Hafta sonu saat 10.00

Cavit Çağlar, Rusya- Türkiye uçak düşürme krizinin en kritik aşamalarında nasıl devreye girdiğini anlattı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ile Fenerbahçe başkanlık yarışı sürecinde rekor düzeyde izlenen bir yayın yaptık. Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Hüsnü Özyeğin ve TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’ten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Bşk. Yrd. Hasan Süel ve Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş’a kadar iş dünyasından yüzlerce saygın isimle dikkatle izlenen yayınlar gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Geçen pazar konuğum olan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Başkanı Selçuk Bayraktar, donanımı ve iş yapma heyecanıyla beni en fazla etkileyen konuklar arasındaydı. Sanat dünyamızın farklı branşlarından Nilüfer, Funda Arar, Orhan Gencebay, Selda Bağcan, Hakan Aysev, Serkan Çağrı, Sibil Pektorosoğlu ve Ferzan Özpetek gibi çok sayıda isim programlarımda yer aldı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın yanı sıra Ali Şen, Abdurrahim Albayrak, Hamza Yerlikaya, Hidayet Türkoğlu ve Abdullah Avcı ile güzel yayınlar yaptık.

Türkiye’nin en değerli hukukçularından aynı zamanda Galatasaray Kulübü eski Başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’ın FETÖ ile mücadele hakkında sözleri çok konuşulmuştu. Prof. Dr. İlber Ortaylı ile yaptığımız programlar çok ilgi gördü, hazırlanan caps’ler sosyal medyada milyonlarca kez paylaşıldı.

Haberin Devamı

Uzun yıllardır Vodafone Türkiye’nin katkısıyla ekrana gelen “Hafta Sonu” programlarındaki içerik çeşitliliği hiçbir televizyon kanalında yakalanamadı.

Bu başarıda ekip arkadaşlarım, editörümüz Sinan Kunter ve yönetmenimiz İbrahim Özkan’ın da önemli katkısı var. Konuk olan değerli isimlere ve destek veren izleyicilerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de nitelikli ve merak uyandıran yayınlara devam etmek konusunda bize ciddi motivasyon sağlamış oldular

Sıradaki haber yükleniyor...
holder