Hakan Çelik İşte yeni Touareg
HABERİ PAYLAŞ

İşte yeni Touareg

Volkswagen’in lüks SUV sınıfındaki temsilcisi Touareg bütünüyle yenilendi. İleri teknoloji ve güçlü motorlarla donatılan karizmatik araç gelecek ay Türkiye’de satışa sunulacak.

İşte yeni Touareg

Başarılı ürünleriyle giderek premium sınıfa yaklaşan Alman üretici Volkswagen, yeni Touareg’i tanıttı. Yaklaşık 1 milyon adet üretilen Touareg yeni teknolojileriyle mühendisliğinin geldiği son noktayı da gösteriyor. Touareg, tamamen yenilenen tasarımının yanı sıra, dijitalleşen özellikleri, gelişmiş sürüş destek sistemleri ve sürüş dinamizmi ile dikkat çekecek. 286 beygir beygir gücünde 3.0 litrelik 6 silindirli V6 motor, 8 ileri tiptronik şanzıman ve 4MOTION sürekli dört çeker sistemine sahip olarak yükselen Türkiye standartları ile Haziran ayında 157 bin euro’dan başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunulacak. Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro çok iddialı şekilde Türkiye pazarına sunulacak olan yeni Touareg’in her anlamda pazardaki en iyi SUV’lerden biri olacağını söyledi.

Haberin Devamı

İşte yeni Touareg

Volkswagen Binek araç Genel müdürü Gino Bottaro yeni aracın avusturya ve almanya arasındaki uluslararası test sürüşüne katıldı.

ZENGİN DONANIM

Touareg’de dijital kokpit ‘Innovision Cockpit’, kolay açılır/kapanır ‘Easy open/close’ bagaj kapağı, park asistanı, 19 inç ‘Osorno’ alaşım jantlar, aracın yerden yüksekliğini ayarlayabilen havalı süspansiyon sistemi, ‘Vienna’ deri koltuk döşemeleri, sürücü tarafında hafıza özelliği bulunan elektrikli ön koltuklar, ön/arka koltuklar ile direksiyonda ısıtma özelliği ve 4 bölgeli tam otomatik klima gibi genelde opsiyonel olarak sunulan premium özellikler standart olarak yer alıyor. Volkswagen, üçüncü nesil Touareg için dünyanın en iyi aydınlatma sistemlerinden birini tasarladı. Alman Hella ile birlikte geliştirilen ‘IQ. Light-LED Matrix’ far sistemi, gece sürüşlerini daha konforlu ve daha güvenli hale getiriyor.

İşte yeni Touareg

Önceki nesle göre 44 mm daha geniş ve 77 mm daha uzun. 106 kilogram hafifleyen ve 113 litre daha fazla bagaj hacmi sunan Touareg 3.0 litrelik V6 motorla Haziran’dan itibaren satışa sunulacak.

Haberin Devamı

VOLVO'DA HEDEF TEMİZ ÇEVRE

Volvo Cars, 2019 sonu itibarıyla tek kullanımlık plastikleri tüm ofislerinden, kantinlerinden ve küresel çaptaki etkinliklerinden çıkartma kararı aldı. Volvo ayrıca küresel çevre ayak izini azaltmak için bardak, yemek kabı, çatal bıçak gibi 20 milyondan fazla tek kullanımlık plastik ürünü doğada çözülebilen kağıt ve ahşap gibi daha sürdürülebilir alternatifleriyle değiştirecek.

İşte yeni Touareg

HYUNDAI'DEN YENİ SUV: KONA

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, SUV güvenirliğini, markanın çekiciliğini ve Avrupa’daki pazar payını artırmak için yeni modeli KONA’yı 99 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu. KONA, tasarımı ve yenilikçi iç mekanıyla B-SUV segmentinde tüm dengeleri değiştirme iddiasında. Hyundai, 2001’de Avrupa’da piyasaya sunduğu Santa Fe ile ilk kez SUV pazarına giriş yapmış ve model gamına eklenen diğer ürünlerle de çıkışını sürekli olarak sürdürmüştü.

İşte yeni Touareg

SATIŞ VE İMAJA KATKI

Hyundai, Avrupa’da 2 milyona yakın SUV satarken SUV segmentinde en çok ürünü olan bir marka haline de geldi. Hyundai’nin 2015’te çıkardığı yeni nesil Tucson ise Avrupa’da 335 binden fazla satış ile en hızlı satılan SUV oldu. Tüm bu başarılarını yeni bir SUV ile sürdürmek isteyen marka ürün gamını KONA ile zenginleştiriyor. Santa Fe ve Tucson’un yanı sıra, kompakt özellikleri ve pratik yapısıyla öne çıkan KONA, B-SUV segmentinde markanın satış ve imajına katkıda bulunacak. Ayrıca KONA’nın tamamen elektrikli bir versiyonu da var.

Haberin Devamı

İşte yeni Touareg

Hyundai KONA, cesur ve fütüristik bir tasarıma, premium özelliklere ve en son güvenlik teknolojilerine sahip gerçek bir SUV. Hyundai KONA, 2021 yılına kadar piyasaya sunulacak 30 yeni modelden biri.

SON TEKNOLOJİ

Hyundai KONA, en son teknoloji ürünü güç aktarma organları ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılıyor. Başlangıç seviyesinden itibaren KONA’da sunulan motor seçeneklerinde son derece yüksek tork ve mükemmel yakıt verimliliği bulunuyor. 1 litre ve 1.6 lt olmak üzere, iki farklı turbo şarjlı benzinli motor, manuel ve çift kavramalı (DCT) şanzımanlarla kombine ediliyor. Hyundai, 6 ileri manuel şanzımanı 120 beygir gücündeki 1.0 litrelik T-GDI seçenekte kullanırken, serinin en hızlı ve en keyifli versiyonu olan 177 beygirlik güçlü 1.6 litre T-GDI motoru da 7 ileri DCT şanzımanla sunuyor.

İşte yeni Touareg

Bodrum’da yapılan basın toplantısında konuşan Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, KONA’nın Türkiye’deki satış hedefinin 3000 adet olduğunu vurgularken aynı zamanda en çok tercih edilen ve arzulanan bir SUV modeli olmasını ümit ettiklerini söyledi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder