Hakan Çelik Kalitenin farklı yorumu
HABERİ PAYLAŞ

Kalitenin farklı yorumu

Bayraktar Grubu, Amerika’da büyük satış başarısı elde eden Japonya’nın prestijli otomobil markası Infiniti’yi Türkiye’ye ithal etmeye başladı. Müşterilere özel hizmetlerin sunulduğu Infiniti Center da İstanbul’da açıldı.

Dünyanın en prestijli otomobil markalarından olan Infiniti artık resmen Türkiye’de. Citroen ve Subaru gibi güçlü markaların Türkiye distribütörlüğünü yapan Bayraktar Grubu, Infiniti’yi de Türkiye’de satışa sunmaya başladı.Markanın tutkunlarının bugüne kadar ancak ABD’den getirerek sahip olabildikleri Infiniti’ler artık Bayraktar Grubu’nun güvencesi ve servis kalitesiyle Infiniti’nin İstanbul merkezinde satın alınabilecek.

Haberin Devamı

Japonların hizmetteki mükemmeliyetçiliği ile Avrupalıların gerçek lüks anlayışını birleştirmek üzere yola çıkan Infiniti, Avrupalı kullanıcıların hem sürüş alışkanlıklarını, hem de premium bir araçtan bekledikleri rafine ve sofistike özellikleri göz önüne alarak yepyeni bir ürün yelpazesi oluşturdu.

Infiniti mühendisleri tarafından yeniden yorumlanan ve Avrupa’ya özel oluşturulan modellerde, Infiniti’nin doğasından gelen tasarım ve performans 500’e yakın parçada değişiklik gösteriyor.Teknik unsurların yanında iç mekânlarda kullanılan tüm malzemenin yüzde 100 gerçek ve doğal olması bu farklılıklardan sadece biri. Şimdi bu yaklaşımla üretilen FX37/50, EX37, G37 Sedan, G37 Coupe ve G37 Cabrio, Infiniti Centre İstanbul’da markanın tutkunlarıyla buluşuyor.Infiniti Center Istanbul, 500 metrekarelik sergi alanına ve 2000 m2’ye yakın servis alanına sahip.

Kullanıcısına sürüş keyfi, huzur, rahatlık ve konfor sunan Infiniti’nin sahip olduğu detayların hepsi güçlü bir tasarım anlayışının ürünü.Örneğin, EX37’nin koltukları bir geyşanın kimonosundan görünen sırt dekoltesinden, farları kar tanelerinden, araçların benzersiz renk yelpazesi ise Japonya’da yaşanan dört mevsimden esinlenilerek tasarlanmış.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder