Hakan Çelik Konfor için yaratılmış
HABERİ PAYLAŞ

Konfor için yaratılmış

Haberin Devamı

Konfor, teknoloji ve güvenlik özellikleriyle sınıfının en iyi otomobillerinden olan Mercedes E Serisi bir premium modelden beklenen her şeyi veriyor.

Mercedes E Serisi ile geçtiğimiz günlerde bir izlenim sürüşü gerçekleştirdim. E Serisi iç ve dış tasarım özellikleriyle markanın amiral gemisi S Serisi ile büyük benzerlik gösteriyor. Yüksek euro ve vergi oranları nedeniyle bu sınıfta premium otomobillere ulaşmak zorlaşıyor ancak E Serisi’nde uygun fiyatlı 1.6 litrelik seçenek de mevcut.

Konfor için yaratılmış

DÖRT ÇEKERLİ

E Serisi’nin 2.0 litrelik dizel motoru çok tutumlu ve verimli. Ortalama yakıt tüketimi 5.0 litre. 0-100 km hızlanması 7.5 saniye. Bu otomobilde 4Matic özelliği bulunuyor. ‘4Matic’ Mercedes’in dört çekerli sisteme verdiği isim.

Konfor için yaratılmış

YÜKSEK KALİTE HİSSİ

Yüksek konfor hissi, kaliteli ambiyans, E Serisi’nin tipik özellikleri arasında. Oturma pozisyonu, sessiz kabin, direksiyon hissi otomobilin lüks özelliklerini pekiştiriyor. 9 ileri otomatik şanzımanın motorla uyumu oldukça başarılı. Büyük ekran navigasyon ve ambiyans aydınlatmasıyla Mercedes E Serisi özellikle gece kullanımında rafine havasını hissettiriyor.

Konfor için yaratılmış

ZENGİN DONANIM

E Serisi’nin 2.0 litre motor hacmine sahip 194 beygir gücündeki dizel motorlu versiyonunu kullandım. Zengin donanım sunan premium paket ve sürüş yardım paketlerine sahip aracın fiyatı 572 bin TL. E Serisi’nin 1.6 motor hacmindeki E180 modelini 318 bin TL’den başlayan fiyatlarla satın almak mümkün.

SPORCU RUHLU GÜVENLİ SUV

İtalyan otomobil markası Alfa Romeo’nun SUV segmentindeki yeni modeli Stelvio, iddialı tasarım özellikleri, verimli ve güçlü motor karakteri, dinamik sürüş özellikleriyle geçen hafta satışa sunuldu. Araç, Euro NCAP’ten yüzde 97’lik yetişkin yolcu koruma notu aldı.

Konfor için yaratılmış

430 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Stelvio, 2.0 litre 280 beygir gücünde turbo beslemeli benzinli motor, 8 ileri otomatik şanzıman ve akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi kombinasyonlu versiyonuyla yollara çıkıyor. Gücünü dört tekerleğe birden aktarabilen Q4 adlı 4x4 sistemiyle donatılan Stelvio, 0'dan 100 km/s hıza 5.7 saniyede ulaşıyor. Stelvio, 100 km’de ortalama 7.0 litre yakıt tüketiyor. Aracın satış fiyatı 430 bin TL’den başlıyor.

Opel Granland X 123 bin 600 TL

Opel’in SUV ve Crossover modellerini içeren X ailesinin en büyük üyesi Grandland X’in satış fiyatı açıklandı. Araç 123 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. İkİ donanıM Grandland X’in Enjoy ve Excellence olmak üzere iki donanım seviyesi bulunacak.

Konfor için yaratılmış

2018’de ise en üst donanım seviyesi olan Ultimate gelecek. Bir dizel ve bir benzinli motor seçeneği ile satışa çıkan yeni modelde tüm motor seçeneklerine altı ileri manuel ve otomatik şanzımanlar eşlik ediyor. bağaJı genİş Grandland X, genişliğini iç mekanda olduğu kadar geniş bagaj alanında da gösteriyor. 514 litre bagaj hacmine sahip modelin koltuklarını katlayarak bu hacmi 1652 litreye kadar yükseltmek mümkün.

RALLİDE SKODA İMZASI

Volkswagen Grubu bünyesinde üretim yapan Çek markası Skoda motor sporlarında da iddialı hale geldi. 2017 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Skoda’nın desteğiyle 2 Fabia R5 ile yarışan BC Vision Motorsport, Kocaeli Rallisi’ni de zirvede tamamladı.

Konfor için yaratılmış

Sezon bitimine bir yarış kala şampiyonluğunu garantileyen takım, yüksek performansını son yarışta da devam ettirdi. 96 kilometresi özel etap olmak üzere toplam 290 kilometrelik zorlu rallide, 58 otomobil mücadele etti. 7’nci yarışın kazananı da bir kez daha Burak Çukurova- Vedat Bostancı ikilisi oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder