Hamit Turhan 3 boyutlu Terim!
HABERİ PAYLAŞ

3 boyutlu Terim!

Haberin Devamı

Hayatı anlamlı kılan en önemli davranışlardan biri de insanların yaşarken onore edilmeleridir. Galatasaray yönetimleri bir kaç yıldır bunu yapıyor. Şimdi de aynı duyarlılığı taraftar gösterdi. Fatih Terim’e hazırlanan jest olağanüstüydü

İnsanların yaşarken onore edilmeleri, bu hayatta her zaman savunduğum ilkelerden biridir. Bunu, elbette önce kendi bireysel ve toplumsal ilişkilerimizde uygulamalıyız. Sevdiklerimizi, başta anne-babalarımız olmak üzere bu dünyadan göçüp gitmeden mutlu etmenin, onurlandırmanın formülünü bulmalıyız. Şükran duygularımızı onlar yaşarken ifade etmeliyiz.

Bir gün gelip ayrılık vaki olduğunda arkalarından minnet duymanın hiçbir şey ifade etmeyeceği bilinciyle hareket etmeliyiz. Ve bunu herhangi bir nedene bağlamaksızın, sadece onlara müteşekkir olduğumuz ve kendilerine saf sevgiyle bağlı olduğumuz için yapmalıyız. Aynı durum tüm toplumlar, topluluklar için de geçerlidir.
[[HAFTAYA]]

Büyük takım taraftarı olmak..

Yaşadığı topluma, ait olduğu kurum ya da camiaya bir şekilde hizmet etmiş olanların ölmeden önce taltif edilmeleri bir insanlık borcudur. Galatasaray camiası bu konuda bir istisna teşkil ediyor. Gerek Polat, gerekse Aysal yönetimleri nicedir camianın emektarlarını bir şekilde onore ediyorlar. Onları hatırlıyor, hatırlatıyorlar.

Şimdi de aynı duyarlılığı taraftar gösteriyor. Fatih Terim için hazırlanan olağanüstü güzellikteki üç boyutlu koreografi son derece anlamlı bir jestti. Büyük takımın, büyük seyircisi olmanın yollarından biri de budur: Zeka, yaratıcılık ve vefa duygusu. Galatasaray taraftarına da yakıştı, Fatih Terim’e de. Hem de çok...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder