Hamit Turhan Vural'ı takdimimdir
HABERİ PAYLAŞ

Vural'ı takdimimdir

Haberin Devamı

Ligin sonuna yaklaşıldıkça ortaya saçılan iğrenç dedikodulardan mideniz bulanmadı mı? Futbol dışında her şeyin konuşulduğu; sahaya aklını, birikimini, emeğini, alın terini yansıtan teknik adamların, futbolcuların ve diğer yan aktörlerin ağır bir haksızlığa uğradığı şu dönemde gündeme getirmemiz gereken isimler de sis bulutunun içinde kayboluyor.
Oysa asıl konuşmamız gereken onlar. Kimler mi? Mesela; Kasımpaşa’yı sıfırdan alıp, tek yabancıyla ve adı sanı duyulmamış oyuncularla ligde tutmayı başaran Yılmaz Vural ile Baroni’nin sakatlığının ardından formayı sırtına geçirdikten sonra Fenerbahçe’nin takım savunmasına inanılmaz bir katkı sağlayan Selçuk Şahin. Selçuk zaten tabloda haftanın futbolcusu. Yarın bir gün adından yine bahsedilecektir.

MÜTHİŞ KARİYER

Ben bugünkü yazıyı Yılmaz Vural’a ve onun müthiş mesleki eğitimine ayırıyorum: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisi (1975-1979), Köln Spor Akademisi’ne giriş (1982-1983), Köln Spor Akademisi Futbol İhtisas Bölümü (1993), TFF B Lisansı (1983), TFF A Lisansı (1987), Orta Ren Futbol Federasyonu Bonn- Hennef Spor Okulu Futbol Monitör ve Antrenör A Lisansı (1983), Alman Federasyonu Kaiserea- Kamen Spor Okulu Antrenör A Lisansı (1986), Alman Federasyonu Köln Spor Akademisi- DSHS Teknik Direktörlük Lisansı (1992), UEFA PRO Lisans-Alman Futbol Federasyonu (2005). Ayrıca yurtiçi-yurtdışında eğitmen ve kursiyer olarak katıldığı onlarca eğitim semineri.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder