Huban Ayşem Çakmacı First Lady
HABERİ PAYLAŞ

Çakmacı First Lady

Haberin Devamı

Eski erotik yıldız, yeni Amerikan First Lady'si Melania Trump büyük bir kopyacı çıktı. Seçim propagandası zamanları Michelle Obama'nın konuşmasını birebir taklit ediyordu. Kocası Donald Trump başkanlığı devralırken Jacqueline Kennedy'nin 1961'de giydiği kıyafetin aynısını diktirdi. Ah darling! ‘Başkan eşi' oldun ama ne Jacqueline Kennedy ne de Michelle Obama olamayacaksın.

BİRAZ KOMİK OLMUYOR MU?

Bugüne kadar çarpık ilişkileri, grup seks kasetleri, uyuşturucu bağımlılığı, alkol ve hırsızlık skandalları yüzünden tüm dünyada saygınlığını yitiren Lindsay Lohan eski instagram içeriklerini sildikten sonra bol bol Türkiye paylaşımı yapmaya başladı. İstanbul Sultanbeyli'den koyduğu fotoğrafın ardından gözüm sonraki adımlarda. Şimdi referandum hakkındaki görüşünü açıklamasını ve "Tuğçe Kazaz sen de var mısın kardeşim?" diye çağrı yapmasını bekliyorum...

ZAMANIN ÖTESİNDE

Soldaki 1994'te Mahsun Kırmızıgül. Sağdaki Fransız moda evi Balenciaga'nın 2017 koleksiyonu. Anlaşılan Kırmızıgül'ün 'öncü' bir giyim tarzı varmış. Ama kıymeti 23 yıl sonra anlaşılmış... Belki 'Vezir Parmağı' filminin de kadınları aşağılamaktan başka bir esprisi vardır. Bakarsınız bir 23 yıl sonra da o anlaşılır...

SİVİLCEYE TEŞEKKÜRLER

Kardashian familyasının giydiği, çıkardığı, sürdüğü, kokladığı her şey dünyada satış rekorları kırıyor. Kim Kardashian'ın kız kardeşlerinin güzellikleri de cabası! Allah'a şükür hiçbirimiz başkalarının kusurlarından mutlu olacak kadar aciz değiliz. Yine de Kendal Jenner'ın günümü aydınlatan sivilcelerine yürekten bir teşekkürü borç bilirim. Kimsenin göründüğü gibi kusursuz olmadığını bilmek iyi geldi!

TEMSİLİ FOTOĞRAF

Yazılı, görsel ve sosyal tüm medya mecralarında etçi Nusret ve tuz serpme hareketini görmekten gına geldi. Başlarda gülüyordum ama artık Nusret esprilerini duyduğum yerde kendimi üst fotoğraftaki Devlet Bahçeli gibi hissediyorum!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder