Huban Ayşem Herkesin siyasetçisi kendine
HABERİ PAYLAŞ

Herkesin siyasetçisi kendine

Haberin Devamı

45 yaşındaki Kanada Başbakanı Justin Trudeau nedense tüm dünyada büyük ilgi görüyor. Vay efendim çok yakışıklıymış, yok efendim ne kadar karizmatikmiş...

Sanki siyasetçi değil, jön arıyoruz!

Maşallah; bizdeki yabancı hayranlığı da Bay Trudeau ile tavan yaptı. Bana sorarsanız, Justin Trudeau fazla şişirilmiş bir balon! Bizim siyasetçilerimizin yanında Kanadalı başkanın esamesi bile okunmaz ama kendimizi dünyaya yeterince tanıtamıyoruz bence!

Neymiş efendim;

Justin Trudeau çocukları, Kanadalı çocuklar da başbakanlarını çok seviyormuş. Heyhat! Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlık zamanlarındaki sevgisi çocukların ayaklarını yerden kesiyordu bir kere!

Neymiş efendim;

Kanadalı Başbakan cinsel, dinsel her tercihe sevgi doluymuş, bunu temsil eden fotoğrafı bile varmış.

Pardon da; bir siyasetçiyi on farklı danışman yönetiminde stüdyoya sokup "Elinizle kalp yapacaksınız efendim" diye yönlendirmek kolay. Kemal Kılıçdaroğlu minicik elleriyle yaptığı kalpçikleri her fırsatta seçmenlerine içinden gelerek yolluyor zaten!

Neymiş efendim;

Justin Trudeau tam bir hayvan dostuymuş, pandalara kucak açmış...

Ayol nesli tükenen hayvana, insan olan herkes sahip çıkar zaten. Esas minnoşluk, küçücük bebelerin elinde mundar olmuş, milyonlarca çocuğun kulaklarını çekip kuyruklarını kopardığı Minnie ile Mickey Mouse oyuncaklarına kucak açmak!

Neymiş efendim;

Justin Trudeau sevdiklerine yemek pişirip elleriyle ikram ediyormuş...

Bizim siyasetçilerimizin yemek yapmaya fırsatı olmuyor ki! Ama Deniz Baykal sokağa bir çıktı mı, esnaf onu elleriyle besliyor zaten.

Neymiş efendim;

Justin Trudeau aynı zamanda profesyonel boksörmüş.

Güleyim bari! Kulakları çınlasın, bizim eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ne idmana, ne formaya, ne de ikinci eldivene ihtiyaç duyardı. Ama kodu mu oturturdu!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder