Huban Ayşem İri kadın sevenlere...
HABERİ PAYLAŞ

İri kadın sevenlere...

Paris’in en büyük lokanta ve otel işletme grubu Costes, seçkin semt Saint Germain’de Rue de Buci 25 numarada yeni bir kafe açtı. Cafe Germain’in 70’li yıllardan izler taşıyan dekorasyonu hoş. Canlı renkler, geometrik formlar, büyük kanepeler, puflar... Bu kafeyi diğerlerinden ayıran esas noktaysa ‘Dev Kadın Sophie’. Cafenin birinci katının tavanından geçip, ikinci katın tabanı delip dışarı çıkan ‘Sophie’ heykeli hem ilginç, hem komik...

ERDEM PARİS’E GELDİ

Erdem Moralıoğlu dünyada isim yapmış Türk tasarımcıların en yenisi, en genci... Erdem, Kanada’da doğup büyümüş. Sonra moda eğitimi için Londra’ya gitmiş. 2005’de de İngiltere’de kendi adını taşıyan markasını yaratmış. 2010 ile birlikte Erdem’in hazır giyim ve gözlük koleksiyonları Rue Saint Honore 213 numaradaki, Colette’de satılmaya başladı. Colette, Paris’in en prestijli mağazalarından ama umarım Erdem bununla yetinmez ve yakında daha çok satış noktasında olur.

Haberin Devamı

LONGCHAMP’DA KATE MOSS KOLEKSİYONU

Skandallarıyla ünlü manken Kate Moss dört senedir Longchamp çantalarının reklam yüzü. Bu anlaşma reklamla kalmayıp koleksiyona dönüştü. Ünlü model, marka için mini bir koleksiyon hazırlamış. Longchamp, Fransız piyasasındaki satış gücünü dünyada Kate Moss’un tanınırlığı sayesinde yakalamaya çalışıyor. Longchamp&Kate Moss imzalı çantalar 11 Şubat’tan itibaren tüm dünyada satılacak. 8 farklı modeli olan bu çantaların fiyatları 250 ila 590 Euro arasında. Markaların farklı isimlerle ortaklaşa koleksiyonlar üretmesini seviyorum ama Kate Moss’un tasarımları ne kadar ayrıcalıklı olabilir? İşte bunu bilmiyorum.

KIL KUYRUK LOUIS VUITTON

Louis Vuitton’un 2010 yaz koleksiyonunda yer alan tüm çantalarının üzerinde tilki kuyruğu anahtarlıklar asılı. Her çanta için bir tilkinin katledilmiş olması büyük tartışma yarattı. Bu tartışmalar sürerken kuyruklu çantalar sokaklarda görülmeye başlandı bile. Victoria Beckham da bu çantalardan kullanıyor. Maalesef hayvan kuyrukları bu yaz moda! Hayvan dostu firmalar bu kuyrukların yapayını, Louis Vuitton gibi hayvan haklarını hiçe sayanlarsa gerçeklerini kullanacak. Ve bu yaz kuyruklar sadece çantalarda değil ayakkabıdan pantolona bütün giysilerde görülecek.

Haberin Devamı

CESUR KADINLARA İDDİALI TIRNAKLAR!

Son yıllarda Chanel’in sadece hazır giyim değil kozmetik modasında da öncü olduğunu biliyoruz. Özellikle de ojelerde... Gece mavisi, yeşim yeşili, pembe gibi popüler renklerin ve tonların Chanel defilelerinden sonra belirlendiğini göz önünde bulundurursak bu yaz kullanacağımız oje renklerini söylüyorum: Dore ve lame! Hani şu metalik olanlardan! Geçtiğimiz hafta yapılan Chanel Haute Couture 2010 yazının defilesinde mankenlerin ellerindeki parmaksız metalik renkli eldivenler ve ojeler göz alıcıydı. Ojede canlı renkleri ve ışıltılı tırnakları seven birisi olarak ben metalik ojelere yeşil ışık yakıyorum! Ama ellerin ve tırnakların bakımlı olması şartıyla!!!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder