Huban Ayşem Tek taşımı kendim alamam!
HABERİ PAYLAŞ

Tek taşımı kendim alamam!

Ünlü kuyumcu Chopard’ın ‘Wedding’ adı verilen tek taş yüzük serisi büyüleyici. Fakat fiyatları da dudak uçuklatan cinsten! Nil Karaibrahimgil’in söylediğinin aksine bu tek taşlar bir kadının kendi alabileceği cinsten değil. Chopard’ın tek taşları 35 bin Euro’dan başlıyor.

KENDİN PİŞİR KENDİN YE!

Paris’in ünlü oteli Ritz’i sanırım bilmeyen yoktur. Londra’daki Harrods ile Paris Ritz’in sahibi aynı kişi: Mohamed Al-Fayed. Al-Fayed’in oğlu Dodi, Prenses Diana ile aşk yaşıyordu. 31 Ağustos 1997 gecesi Dodi Al-Fayed ile Prenses Diana Ritz’de yemek yedikten sonra çıkmış ve trafik kazası geçirip ölmüşlerdi. Ritz’in yemek okulu şu sıralar çok popüler. Okulda hem büyüklere hem de çocuklara yemek dersleri veriliyor. 2009 yılında 43 değişik milletten 5000 kişinin ders gördüğü bu okulda büyükler için 4 saatlik ders 135 Euro. Çocuklar için 2,5 saatlik ise 90 Euro. Pişirilen yemekler daha sonra mutfakta kurulan masalarda birlikte yeniyor. L’Ecole Ritz Escoffier için daha geniş bilgi www.ritzparis.com sitesinde mevcut.

Haberin Devamı

2 MİLYON 150 BİN EURO’YA SUTYEN

Dünyanın en seksi kadınlarından Marisa Miller’in üzerindeki bu sutyeni ünlü kuyumcu Damiani ile iç giyim markası Victoria’s Secret birlikte tasarladı. Üzerinde 2355 adet pırlanta bulunan bu sutyenin ortasında 16 karatlık kalp şeklinde bir pırlanta daha var. Bu muhteşem sutyen tamı tamına 2 milyon 150 bin Euro’ya alıcı bekliyor!

ALYANSTA YENi AKIM

Artık kimse klasik türden alyans takmak istemiyor. Bu nedenle Paris’in ünlü kuyumcuları alyanslarını daima farklı çizgilerde hazırlıyor. Boucheron’un ‘Quatre’ koleksiyonu ilgi görenlerden. Quatre, Fransızca dört demek. Bu alyanslar da yanyana takılan 4 farklı halkadan oluşuyor. Kadının taktığı dörtlünün birisi erkeğinkinden farklı olarak pırlantalarla bezeli tur alyans şeklinde. Fiyatlara gelince: Kadın modeli 4990 Euro, erkek modeli ise 2450 Euro. Daha geniş bilgi için www.boucheron.com adresine bakabilirsiniz.

ŞİMDİ TAM ZAMANI

sürüyor. Moda dünyasının yıldız dergisi VOGUE bu akıma gönderme yapan bir çekim gerçekleştirmişti. Paris’te 6 Ocak’ta başlayan indirimler 10 Şubat’ta bitecek. Fiyatlar yüzde 70’e kadar inmiş durumda... Mankenin üzerindeki Chanel ceket ve Prada mayo indirimin ilk gününde bitti. Ama aynı tarz etnik alışverişin şimdi tam zamanı.

Haberin Devamı

SHARON STONE PARİS’TE

Paris’in kuyumcularıyla ünlü Vendome meydanındaki markalardan biri olan Damiani’nin son yıllardaki reklam yüzü ünlü Amerikalı yıldız Sharon Stone. Ünlü oyuncunun yeni reklam fotoğraflarında taktığı kolye ‘Juliette’ koleksiyonun başyapıt parçası ve fiyatı 45 bin Euro.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder