Hüseyin Avuç Çanakkale Ruhu, sonsuza kadar!
HABERİ PAYLAŞ

Çanakkale Ruhu, sonsuza kadar!

Haberin Devamı

Bugün, 18 Mart 2018.
Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıldönümü!
Ve de;
‘Şehitleri Anma Günü’nü!
Ne yapıyoruz?
Dünyanın en güçlü savaş gemilerinin, Çanakkale’nin derin sularına gömüldüğü, dünyanın en güçlü işgalci ordularının bozguna uğratıldığı eşsiz zaferi, bir kez daha kutluyoruz.
Gururla…
Ne yapıyoruz?
Tarihe geçen emri ile seyrini değiştirdiği Çanakkale Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu uğurda canlarını feda eden silah arkadaşları ile birlikte, tüm şehitlerimizi bir kez daha anıyoruz.
Saygıyla…
Ve de diyoruz ki;
İçindeki ‘Çanakkale Ruhu’ asla yok edilemeyecek Türk Milleti, ülkenin dört bir yanındaki vatan topraklarını kanlarıyla sulayan şehitlerini, sonsuza kadar kalbinde yaşatacak, minnetle anacaktır.

*

Değerli okurlar, Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, aşağıdaki birkaç satırı da, anlayışla karşılayacağınızı umarak, 15 yıl önce Başkale Dağları’nda şehit olan biricik evladım Murat Avuç’a ithaf etmek istiyorum:
Bana şehit babası olma onurunu bahşeden canım oğlum… Her anını hasretinle yaşadığım bunca yılın ardından sana, ‘az kaldı, yakında kavuşacağız’ demek istesem de diyemiyorum. Çünkü biliyorum ki sen, vatan ve millet uğruna canlarını feda eden nice şehitlerimizle birlikte, Allah’ın her kuluna nasip etmediği, etmeyeceği yerdesin. Rahat uyu koçum, rahat uyu aslanım, rahat uyu Murat’ım…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder