Mehmet Coşkundeniz Düzgün giden ilişkiyi mahvetmenin 10 yolu
HABERİ PAYLAŞ

Düzgün giden ilişkiyi mahvetmenin 10 yolu

1- BOL BOL KAVGA ÇIKARIN!

Sürekli alıngan olun. Söylediği her şeyi ters anlayın. Bu yüzden sık sık kavga çıkarın. Hatta her konuda kavga çıkarın! Kavgalar sırasında ağzınıza geleni söyleyin. Hakaret edin, onu aşağılayın, ne kadar işe yaramaz olduğunu söyleyin. Bir de bunu arkadaşlarınızın önünde yapın! Her kavganın sonunda küsün, birkaç gün konuşmayın. Hatta “Bitti bu iş” deyip ayrılın.

2- İLİŞKİYİ SORGULAYIN!

Zırt pırt, “Ne olacağız biz? Bu ilişkinin sonu nereye gidiyor?” diye sorun. Cevap vermezse üstüne üstüne gidin. Buna rağmen susuyorsa “Zaten sen beni hiç sevmedin ki” deyin. Sevgisini de sürekli sorgulayın. Her bulduğunuz fırsatta “Beni seviyor musun?” diye sorun. “Seni seviyorum” diye cevap verse bile “İnanmıyorum” deyin. Olmadı “Sen bunu herkese söylüyorsun” sözünü de ekleyin!

Haberin Devamı

3- KISKANÇLIĞI ABARTIN!

Kıskançlık konusunda elinize kimse su dökemesin. Göz açtırmayın, dışarı çıkmasına hatta pencereden bakmasına bile izin vermeyin. Arkadaşlarıyla görüştürmeyin, yalnız başına bir yere gittiğinde kızın, bağırın, ayrılmakla tehdit edin. Sürekli telefonunu kontrol edin. Her mesajın hesabını sorun. Whatsapp’ta online olduğu an “Kime yazıyorsun?” diye sorun!

4- SÜREKLİ HESAP SORUN!

Instagram’da beğendiği fotoğrafları, Twitter’da yazdıklarını, Facebook’taki arkadaşlarını hep sorgulayın. “Niye beğendin? Kim bu listendeki? O tweet’inle kime gönderme yaptın?” diye sorarak sosyal medyayı ona zehir edin. Kız arkadaşınızın çantasını, erkek arkadaşınızın ceplerini karıştırın. Bulduklarınızı önüne atıp “Bunlar da ne?” diye hesap sorun!

5- SOSYAL MEDYADA AFİŞE EDİN!

Onun yaptığı bir şeyden dolayı duyduğunuz kırgınlığı, kızgınlığı sakın ona söylemeyin. Aksine sosyal medyada afişe edin. Erkekleri, kadınları aşağılayan sözcükleri kullanın. Madem kızgınsınız, hemen eski fikir ayrılıklarını da gündeme getirin. Üzerine o dönemki tartışmalarınızı da ekleyin ki, içinde bulunduğunuz durum daha da içinden çıkılmaz hale gelsin!

6- ESKİ SEVGİLİYLE GÖRÜŞÜN!

Eski sevgililerinizle “Ama biz arkadaş kalmayı başardık” diyerek görüşmeye devam edin. Mesajlaşın, telefonlaşın hatta dışarıda buluşup görüşün. “Bunu yapmanı istemiyorum”! diyen sevgilinize de “Biz medenice ayrıldık, bunu anlamalısın” deyin. Ya da akşam sevgilinizle dışarı çıkma imkanınız varken, onun yerine arkadaşlarınızı tercih edin. Bunu da sürekli yapın!

Haberin Devamı

7- ÖZEL GÜNLERİ UNUTUN

! Doğum günlerini, tanışma yıldönümlerini, Sevgililer Günü’nü falan hatırlamayın. Hasta olduğunda aramayın, size ihtiyacı olduğunda “Şimdi işim var gelemem” diyerek onu yalnız bırakın. Size bu konuda üzgün olduğunu söylediğinde de “Amma da abartıyorsun” deyip duygularını küçümseyin. Gün içinde de pek aramayın. Aradığınızda da 10 saniye falan konuşup kapatın!

8- ONU SÜREKLİ KÜÇÜMSEYİN!

Eğitimiyle, bilgisiyle, kültürüyle dalga geçin. Bir konuda başarılı olduğunda takdir edeceğiniz yerde “Aman canım ne var, çocuk oyuncağı” diye alay edin. Arkadaşlarını, ailesini, akrabalarını eleştirin. Onun çevresini, ona kötüleyin. Hele hele sizden önceki hayatının ne kadar yaşanmaz olduğunu, onu sizin kurtardığınızı falan sürekli anlatın!

Haberin Devamı

9- HAYATINIZIN MERKEZİ YAPIN!

On hayatınızın odak noktası haline getirin. Onsuz hiçbir şey yapamıyormuş, giderse olacakmışsınız davranın. abartın. Her zaman sizinle vakit geçirmesini isteyin. Geçirmezse küsün, trip atın. Onun kendisine ait bir hayatı olmasına sakın izin vermeyin. Hobileriyle ilgilenmesini, beğenilerini hayata geçirmesini engelleyin!

10- DAHA DA OLMADI ALDATIN!

Tüm bunlar ilişkinizi mahvetmeye yetmediyse aldatın. Acemi davranıp yakalanın. Yakalanınca inkar edin, size sunduğu delilleri asla kabul etmeyin. Hatta bir de üste çıkıp suçun onda olduğuna onu inandırın. Onun size olan bağlılığını, zaafını kullanın. Özür bile dilemeyip sanki aldatma olayı hiç yaşanmamış gibi, çok önemsizmiş gibi hayatınıza devam edin!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder