Mehmet Coşkundeniz Eski aşkın gölgesi
HABERİ PAYLAŞ

Eski aşkın gölgesi

Haberin Devamı

Aşk acısını unutma süreci zorludur. Siz unutmaya çalışırken, birçok engelle karşılaşırsınız. Eskiye dair her şey hüzün verir size. Ancak bu acıdan kurtulmayı gerçekten kafanıza koyarsanız bunu başarabilirsiniz. Yine de sizi bekleyen en büyük tehlike bir gün eski sevgilinin yeniden ortaya çıkma olasılığıdır. Peki neden dönmek istemiş olabilir?

***


Onu terk ederken başkasıyla birlikte olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bunu kaldıramam.
Birlikte olmak istediği kişiyi tanıyorum. Onu çok üzecek. Buna izin veremem.
Aslında gayet iyi bir ilişkimiz vardı. Benim delilik dönemime denk geldi. Bu kadar ayrılık yeter.
Onu çok üzdüm. Bunları hiç hak etmemişti. Yeniden mutlu etmeliyim.
Birlikte çok eğleniyorduk. Ondan ayrıldıktan sonra kimse beni bu kadar eğlendirmedi.
Seks hayatımız çok iyiydi. Kimse bana onun kadar zevk vermedi.
O benim ilk aşık olduğum insan. Başkasına aşık olamadım.
Beni unutmasına izin veremem. Sevgili olmasak da onun hayatında olmak istiyorum. Başkasıyla birlikte olursa bunu yapamam. En iyisi geri döneyim.
Galiba biraz aceleci davrandım.
Onun da hatası vardı ama şimdi düşünüyorum da ben de epey yanlış yaptım. Yeniden birlikte olursak artık bu yanlışları yapmayız.
Ona çok alışmıştım. Şimdi bir boşluk hissediyorum.
Aradım bulamadım. Ne varsa eskisinde var.
Ona bir başkasının dokunmasına dayanamam.
Hiç kimseyi benden çok sevmemeli.
Allah’ın hakkı üçtür. En azından ikincisini denemekten ne çıkar?
Bana çok değer veriyordu. Fedakardı.
Onu istiyorum!!

***


Dikkat ederseniz bir ikisi hariç hemen hepsinde bencilce duygular var. Bir başka deyişle size geri dönmesinin nedeni kendi egosunu tatmin etmek olacak. Yine sizi düşünmeyecek. Bu dönüşün sizde yaratacağı kötü etkinin farkında bile olmayacak. Siz tam toparlanmaya çalışırken yeniden ortaya çıkmasının sizin için yeni acılar doğuracağını anlamayacak. En iyi kararı yine yüreğinizi dinleyerek vereceksiniz. Size yaşattığı acıların içinizde bir tahribat yarattığı muhakkak. Bu yüzden hiçbir şey eskisi gibi olmayabilir. O eski heyecanı, eski tutkuyu bulamayabilirsiniz. Evet, ona hala aşık olabilirsiniz. Ancak hatırlamanızda yarar var, giden oydu. Madem sizden bu kadar vazgeçemiyordu neden gitti? Geri dönmek isteyene öyle hemen “Evet” demeyin. Öncelikle konuşun. Uzun uzun konuşun. İlişkinizin neden bu hale geldiğini, sizi terk etme sebeplerini öğrenin. Belki de değişen hiçbir şey yoktur. O zaman neden yeniden deneyesiniz? Neden aynı acıları yeniden çekesiniz?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder