Mehmet Coşkundeniz İlişkiyi yaşanmaz kılan 15 saçmalık
HABERİ PAYLAŞ

İlişkiyi yaşanmaz kılan 15 saçmalık

Haberin Devamı

1- AŞIRI KISKANÇLIK

Ben sana kıskanç olma demiyorum, hobi olarak yine ol. Ama abartma. Birbirinizi neredeyse eve kapayacaksınız. Başta “Ayy, beni çok sevdiğinden kıskanıyor” der, hoşuna gider ama sonra bunaltırsın.

2- HESAP SORMAK

“Neredesin aşkım?”, “Buradayım aşkım...” Hadi buraya kadar güzel. Fakat işi “Neredesin aşkım?”, “Elinin köründeyim aşkım” noktasına getirmenin alemi var mı? Kimsenin birbirinden izin almasına gerek yok. Haber verin yeter.

3- ŞÜPHEYLE YAŞAMAK

Facebook, Twitter, Instagram, email şifrelerini kırmak, Whatsapp’ta kimle konuştuğunu bulmak için gününün en az yarısını harcıyorsun değil mi? O kadar zamanı sevgiline harcasan şimdi çoktan evlenmiş olurdunuz.

4- ‘COOL’ OLMAK

Ne kadar umursamaz davranırsan sevgilini o kadar kendine bağlayacağını sanıyorsun ya, yanılıyorsun. Umursamazlığın onu deliye çeviriyor. Bunu sana söyleyemese bile Whatsapp gruplarında arkadaşlarıyla paylaşıyor. Zaten sana söylediği gün ilişkinizin bittiği gündür.

5- MESAJLA BUNALTMAK

Tamam, siz sevgilisiniz de, unutmayın sosyal bir hayatın içindesiniz. İşiniz, arkadaşlarınız, aileniz var. Öyleyse günde 180 mesaj atıp sevgilini bunaltma. O cevap yazamadığında “Beni sevmiyor” tribine girme.

6- DİP DİBE OLMAK

İlişkide birey olma özelliğini kaybettiğin an, bittiğin andır. Kendini sevgilinle ifade etme. O senin hayatının bir parçası ama senin hobilerin, keyiflerin, zevklerin var. Bunları onsuz da yapabilmelisin. Her an birlikte olmak inan seni de sıkacaktır.

7- GELECEĞİ SORGULAMAK

İlişkiyi akışına bırak. Bir yere gidecekse gider. Daha birinci haftadan ilişkinin geleceğini sorgulamaya başlarsan içinde bulunduğun anı kaçırırsın. O anı mutlu hale getiremezsen de zaten ilişkinin geleceği diye bir şey olmaz. Rahat ol biraz.

8- GEÇMİŞİNİ İRDELEMEK

Senden önce kiminle ne yaşadıysa yaşadı, seni zerre kadar ilgilendirmez. Önemli olan, seninle sevgili olduktan sonrasıdır. Geçmişteki ilişkilerini sorgulayıp, “Onu benden daha mı çok sevdin?” diye soruyorsun ya, “Evet” diyeceğini düşündün mü hiç? Düşün yani...

9- YAPTIKLARINI KÜÇÜMSEMEK

Tamam, en güzel işte sen çalışıyorsun, en zeki sensin, en güzel yemeği sen yaptın, çok başarılısın anladık. Bunlar sevgilinin yaptıklarını küçümseme hakkı vermez sana. Herkes kendi çapında başarılıdır. Böyle kendini öve öve sonunda yapayalnız kalacaksın, söyleyeyim.

10- ZIRT PIRT AYRILMAK

Ayrılık değerlidir, önemlidir. İlişkide insan ayrılık konuşmasını bir kez yapar, sonra herkes kendi yoluna... Fakat zırt pırt ayrılıp yeniden birbirinize dönüyorsanız, ilişkinin cılkı çıkmış demektir. Zaten o ilk ayrıldığınız gün var ya, o gün zaten ilişkiniz bitmiştir.

11- İÇİP İÇİP MESAJ ATMAK

Kafayı çektikten sonra “Blyr msun ben seani çokkkkk seviyrm” diye mesaj gönderiyorsun ya, hiç de iyi yapmıyorsun. Bunları ayıkken söylediğinde değeri var. Nitekim karşılığında “Sarhoşsun değil mi?” yanıtını alıyorsun. Yapma güzel kardeşim, karizmayı çizdiriyorsun.

12- KANKAYA BAĞLAMAK

İlişki biraz ilerleyince o baştaki nazik, düşünceli insan gidiyor, yerine sevgilisine kankasıymış gibi davranan insan geliyor. Gelmesin hanımlar beyler, gelmesin. Aylar, yıllar geçse de o sizin sevgiliniz. Kabalaşmayın, kankalaşmayın, mahalle arkadaşı gibi şakalaşmayın!

13- SEKSİ İHMAL ETMEK

Seks ilişkinin çimentosu. İlişkinin başında neredeyse müsait her anınızda sevişirken şimdi neden libido yoksunu oldunuz? Sevişmek duygularınızı birbirinize aktarmanızın en iyi ve tabii ki en zevkli yolu. Seksi ihmal ederseniz, ilişkiniz uzun ömürlü olmaz.

14- TRİP ATMAK

Her ne kadar trip atmak kadına özgü bir davranış olarak görülse de erkeklerin de aşağı kalır yanı yok. Trip atacağınıza konuşunuz. “Neyin var?” diye sorduğunda, “Yok bişey...” deyip iç çekmeyiniz. Fazla trip bıktırır.

15- DEDİĞİM DEDİK OLMAK

İlişki iki kişiliktir. Söz hakkı eşittir. Sadece bir tarafın söylediklerinin geçerli olması ilişkinin ruhuna aykırıdır. Ayrıca lideri kim seçiyor ki? “Ben böyle istiyorum, işte o kadar!” tavırları hoş değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder