Mehmet Coşkundeniz Kadın dünyasında hiçbir şey gizli kalmaz
HABERİ PAYLAŞ

Kadın dünyasında hiçbir şey gizli kalmaz

Haberin Devamı

Genç kadın sorunlu bir ilişkiden çıkmış, aşka yeni yeni ısınmaya başlamıştır. Bir de aday vardır, adam ilgisini belli etmektedir. Bir ön randevuda buluşurlar, birlikte bir kahve içerler. İkisi de biraz gergindir ama sonuçta böyle bir buluşma için her şey gayet iyi gitmiştir. Yine de genç kadın endişelidir, “Birbirimize fazla arkadaş gibi davrandık. Ama ben arkadaşlık aramıyorum. Flört etmek istiyorum. Bu arkadaşça konuşma nedeniyle beni bir daha aramayabilir” der. Ama benim tahmin ettiğim şey gerçekleşir, adam arar ve bu kez bir akşam yemeğine davet eder.

* [[HAFTAYA]]

Genç kadın heyecanlıdır, randevunun gerçekleşeceği gün, bir kadın arkadaşıyla kahve içmek için buluşur. Aslında iş konuşacaklardır ama konu gelip ilişkilere dayanır. Diğer kadın yeni bitirdiği ilişkisini anlatmaya başlar. Eski sevgilisi ona göre pisliğin tekidir, yalancıdır, onunla beraberken facebook’tan kız tavlamaya çalışmıştır falan... Asla isim vermemektedir ama anlattığı kişi, genç kadının akşam buluşacağı erkekle çok benzeşmektedir. Dikkatle dinler anlatılanları, sonunda anlaşılır ki, bu erkek, onun bu akşam buluşacağı erkektir.

*

Bir anda rahatlar kadın, kozlar eline geçmiştir. Randevuya çok rahat bir şekilde gider. Erkek ise gergindir. Bir şeylerin ters gittiğinin farkındadır ama ne olduğunu anlayamamıştır. Bu sırada haberleşme trafiği başlar. Erkeğin telefonuna “Her şeyi biliyor” mesajı gelir. Şans eseri o mesajı da genç kadın görür, el çabukluğu ile siler.

Erkek yemek boyunca suskundur, kadın ise şen şakrak. Yemek biter, herkes evlerine gider. Erkek gerçeği ertesi gün öğrenir. Foyası meydana çıkmıştır. Genç kadını arayıp eski sevgilisinin takıntılı falan olduğunu söyler ama iş işten geçmiştir artık. Ah tabii işin başka bir yönü daha var. Her şeyi anlatan kadın eski sevgilisinin rendevusunu öğrenmiştir ve aslında arkadaşını tamamen bunları anlatmak için iş bahanesiyle kahve içmeye çağırmıştır. İntikam soğuk yenen bir yemektir. Afiyetle yenmiştir...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder