Mehmet Coşkundeniz Pişkin sevgilinin konser macerası
HABERİ PAYLAŞ

Pişkin sevgilinin konser macerası

Geçtiğimiz gece Turkcell Yıldızlı Geceler adı altında düzenlenen Cengiz Kurtoğlu-Hakan Altun-Kutsi- Hüsnü Şenlendirici konserini izlemeye gittim. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nun tüm koltukları dolu. Seyirciler önce Hüsnü’nün klarnetiyle ruhunu doyuruyor. Daha sonra çıkan Kutsi topluluğu eğlendiriyor.

[[HAFTAYA]]

Hakan Altun duygusal şarkılarıyla müthiş bir atmosfer yaratıyor. Ve efsane Cengiz Kurtoğlu, “Gece Olunca”, “Yıllar”, “Liselim”, “Gelin Olmuş Gidiyorsun”, “Kadehi Şişeyi Kırarım” gibi klasikleşmiş parçalarını art arda söylerken herkes kendinden geçiyor. İşta tam bu ortamda iki sıra önümde oturan bir çifte gözüm takılıyor. Kız, erkeğin kulağına sinirli sinirli bir şeyler söylüyor. Çocuk oralı değil, arada ona dönüp sırıtarak cevap veriyor, sonra da ellerini kaldırarak 40 yıllık arabeskçi gibi Cengiz’in şarkılarına eşlik ediyor. Bu diyalog dikkatimi çekince ben de kulağımı Cengiz’e verip gözlerimi bu çiftin üzerine diktim.

Haberin Devamı

***

Bir süre sonra kavganın nedeni anlaşılıyor. Çocuk cep telefonunu dakikada bir cebinden çıkarıp birilerine mesajlar yazıyor. Kız kime mesaj yazdığını görmek istiyor ama çocuk göstermeyip telefonunu tekrar cebine sokuyor. Kız bağırıyor, kalkıp gitmeye yelteniyor, çocuk onu zorla oturtuyor ama aynı şeyi yapmaya devam ediyor. Telefonunu çıkarıyor, Whatsapp’tan birilerine bir şey yazıyor, yazarken de telefonun üzerini diğer eliyle kapıyor ki, yazdıkları görülmesin. Kız yine bozuluyor, bu kez çocuk bir oyun yapıyor, “Bak işte mesajı yazan bu” diyerek birinin profilini gösteriyor. Ama ben şahidim, mesajlaştığı kişi o değil. Konser kıza zehir oluyor, nitekim konserin bitmesini beklemeden birlikte kalkıp gidiyorlar.

***

Bugüne kadar, cep telefonundan çapkınlık yapanı çok gördüm. Ama bunu genellikle sevgilileri ya da eşleri yanlarında olmadan yaparlar. İlk kez böylesine bir pişkinlikle karşılaştığımı itiraf etmeliyim. Ama aslında ben suçu o çocukta görmüyorum. Gözleriyle sevgilisinin bir başkasıyla iki arada bir derede yazıştığını gören o kızın, ısrarla orada, onun yanında oturmaya devam etmesi üzdü beni. Ki zaten defalarca yazdım, erkekleri bu kadar arsız hale getiren ne yazık ki kadınların davranışları. Halbuki ilk yeltendiğinde kalkmalıydı, bir daha da o çocuğun suratına bakmamalıydı. Çünkü eminim o çocuk şimdi bulunmaz Hint kumaşı olduğunu düşünüyor, “Ne yaparsam yapayım bu kız nasılsa benden ayrılmaz” diye düşünüyor. Oysa o konsere çift olarak gelmişsin, tadını çıkarsana, sarılsana sevgiline, tutsana elini... Söylesene birlikte Cengiz Kurtoğlu’nun şu şarkısını.... “Derdime dermanı bulayım diye Bir parça mutluluk duyayım diye Rüyamda seninle olayım diye Dün gece resmini öptüm de yattım” Allah hepinize gece resmini öptükten sonra yatacak bir sevgili nasip etsin. Amin.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder