Mehmet Coşkundeniz Sevecekseniz 'çok sevin'
HABERİ PAYLAŞ

Sevecekseniz 'çok sevin'

Hayatta vazgeçemeyeceğiniz şeyleri sıralarken önce sevgilinizin adını söyleyebiliyor musunuz? “Her şeyden vazgeçerim ama ondan asla” diyebiliyor musunuz? İşte ancak o zaman gerçekten seviyorsunuz demektir. Çok sevin, çok sevmekten korkmadan sevin. Korkuyla aşk bir arada olmaz. Korkunun başladığı yerde aşk biter. Öyle çok sevin ki; güne onunla başlayın. Yanınızdaysa, uykudan uyanır uyanmaz “Sevgilim” deyip sarılın.

[[HAFTAYA]]

Öyle çok sevin ki; yanınızda değilse uyanınca aklınıza gelen ilk düşünce o olsun. Yatağınızdan kalkıp göne doğru ilk adımınızı attığınızda dudaklarınızda onun adı olsun. Yüreğiniz gün boyu sadece onun için çarpsın. Öyle çok sevin ki; pencerenizi açtığınızda onun kokusu girsin içeri.

Haberin Devamı

Doğadaki tüm çiçekler sevgiliniz koksun. Çekin içinize kokusunu, hücrelerinize yayılsın. Öyle çok sevin ki; ne zaman aşktan yana bir söz duysanız, yüreğinizin telleri titresin, aklınıza hemen sevgiliniz gelsin. “İyi ki onunlayım, iyi ki onu seviyorum” deyin. Öyle çok sevin ki; rüzgar olsun essin, güneş olsun açsın, yağmur olsun yağsın. Bugününüz olsun, yarınınız olsun, her şeyiniz olsun. Siz onsuz olamayın, o da sizsiz. Ağladığınızda, güldüğünüzde yanınızda olsun. Öyle çok sevin ki; kaybetme korkusu sizi deli etsin. “Sen gidersen ruhum da seninle birlikte gider” diyecek kadar çok sevin.

Onu her şeyiyle kabul edecek kadar çok sevin. Öyle çok sevin ki; yıllar yıllara eklenirken, şöyle bir geçmişi yoklamak için geriye dönüp baktığınızda başınıza gelen iyi şeyin o olduğunu düşünebilin. “Ya o olmasaydı, nasıl geçerdi bu hayat?” diyebilin. Öyle çok sevin ki; ömrünüzü onun yoluna adayabilme cesaretini bulun kendinizde. “Yoksan, yokum ben de” diyecek kadar çok sevin. Öyle çok sevin ki; onsuz geçirdiğiniz her gün kaybınız olsun.

Geri dönüp o günleri getirmeniz mümkün değil ama, bir sonraki günü iki günlük yaşayın. O olmadan geçirdiğiniz zamana hep yanın. Kimi severseniz sevin, ama çok sevin. Yarım yamalak sevdalar uzak olsun size. Sevmeyi seçmek sizin elinizde. Aşk, bir yere gitmiyor, dibinizde sizi bekliyor. Yeter ki ‘çok sevmeye’ cesaretiniz olsun...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder