Mehmet Coşkundeniz Tiplerine göre şehir kadınları
HABERİ PAYLAŞ

Tiplerine göre şehir kadınları

Haberin Devamı

1- PLAZA KADINLARI

Maslak, Levent gibi plaza semtlerinde çok görülürler. Cümlelerin arasına mutlaka İngilizce kelimeler sıkıştırırlar. Çok az paralara çalışsalar da “Kurumsal bir şirkette çalışıyorum şekerim” havasını atarlar, kazandıklarından daha fazla harcarlar. Uzun ilişki arar ama kısa ilişkilerin öznesi olurlar.

2- AŞIRI MAKYAJLI KULÜP KADINLARI

Öğlen 2’ye kadar uyurlar, ardından kalkıp önce telefon dedikodularını yaparlar. Kentin uzak semtlerinde otursalar da vakitlerini hep Nişantaşı, Bebek, Etiler gibi kalbürüstü semtlerde geçirirler. Gece olunca önce pahalı bir yerde yemek ardından kulüp saati gelir. Yanlarında hep değişen erkek grupları olur. Hepsine kanka derler ama birkaç buluşmadan sonra görüşmezler.

3- ALIŞVERİŞ KADINLARI

Akmerkez, Zorlu Center, İstinye Park gibi popüler alışveriş merkezlerinde ellerinde ünlü markaların poşetleri ile gezen kadınlardır. İndirim günlerini asla kaçırmazlar. Bazen toplanır, bir arabaya doluşur ve uzak semtlerdeki outlet mağazalara giderler. Çoğu evlidir, eşlerinin iyi bir işi vardır.

4- INSTAGRAM KADINLARI

Çiçeği, böceği, yemeği, bebeği, kısacası gördükleri her şeyi, tabii en çok da kendilerini fotoğraflayıp yerlerini de etiketleyerek sosyal medyada paylaşırlar. Takipçi sayıları binlerle ölçülür. Yazları bol bol Alaçatı ve Bodrum’da, kışları da Nişantaşı kafelerinde görülürler. Sevgiliyi de internetten bulurlar ama hep hayal kırıklığı yaşarlar.

5- ‘HAYAT BANA GÜZEL’ KADINLARI

Hiçbir şeyi takmayan, gezen, eğlenen, hayatı üç pula satan bir havaları vardır. Her türlü konser, etkinlik ve partide görülürler. Sosyal medyadaki paylaşımlarında erkeklere yönelik sürekli ‘atar’lı yazılar vardır. Ama aslında birini bulsalar, kulu kölesi olacak kadar yalnızlardır.

6- ‘KİMSE BENİ HAK ETMİYOR' KADINLARI

Öylesine büyük kriterleri vardır ki dünyada buna uygun hiç kimse yoktur. Zengin olsun, başarılı olsun, zeki olsun, yakışıklı olsun, eğitimli olsun derken yıllar geçmiş ama hâlâ yalnızdırlar. Yanlarına yanaşan her erkeği bu kriterlerle ölçtüklerinden uzun ilişki yaşayamazlar.

7- BUĞULU BAKIŞLI DUYGUSAL KADINLAR

Duygulara çok önem verirler, günübirlik ilişkiler onlara göre değildir. Genellikle kız arkadaşlarıyla, şehrin her semtindeki kafelerde görülebilirler. Bir erkekten hoşlansalar da asla gözlerini çevirip ona bakmazlar. Nostaljiye bayılırlar. 90’ların pop şarkılarını çalan mekanlarda sıkça görülürler.

8- TARTIŞMAYI SEVEN SİYASET KADINLARI

Asmalımescit’teki Yakup 2, Asmalı Cavit gibi mekanlarda kalabalık masalarda otururlar. Yanlarında her zaman erkekler vardır ama sevgili değillerdir. Sürekli aynı gruplarla dışarı çıkarlar. O grubun içinde beğendikleri bir erkek mutlaka vardır ama politik tavırları yüzünden bunu açık etmekte çok zorlanırlar.

9- YAŞAMA AMACI EVLİLİK OLAN KADINLAR

Anneleri tarafından “Ne yap et, 25’inde evlen” mottosuyla yetiştirilmiş kadınlardır. Hayatlarına giren her erkeğe potansiyel koca gözüyle bakarlar. İlişkinin birinci haftasından itibaren geleceğe dönük planlar yapmaya başlarlar ve sevgililerini kaçırırlar. Sergilerde, sanatsal etkinliklerde sıkça görülürler. Orada bulunmalarının amacı da yeni eş adaylarıyla tanışmaktır.

10- ÖZGÜVENİ SONSUZ KADINLAR

Dünyayla ilgili, eğitimli, ayakları üzerinde durabilen, bir erkeğe ihtiyacı olmadan da yaşayabileceğini kanıtlamış, güzelliğin dışta değil ruhta olduğunu özümsemiş kadınlardır. Klasik erkek oyunları onlara sökmez, bir erkeğe birden fazla şans vermezler. Her yerde rastlanabilir ya da hiçbir yerde rastlanamazlar. Bu tür kadınları bulmak biraz şans işidir. Çünkü çoğunun sevgilisi vardır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder