Mehmet Coşkundeniz Yoksa sevgiliniz 'seri aldatıcı' mı?
HABERİ PAYLAŞ

Yoksa sevgiliniz 'seri aldatıcı' mı?

Başlamadan önce uyarayım: Bu yazı sizi paranoyak yapabilir! “Bir kez aldatan yeniden aldatır” yargısı her zaman doğru değildir. Kimi zaman yanlış kararlar, anlık öfkeler sonucu insan aldatmaya meyledebilir.

Ama samimi pişmanlık, ya da yapılan yanlışlığın sonuçlarının ne denli büyük olduğunu görmek, insanları,”Bir daha aldatmak mı, tövbe!” noktasına getirebilir. Asıl mesele, ‘serial cheaters’, yani ‘seri aldatıcı’ birinin tuzağına düşmektir.

‘Seri aldatıcı’ ne demek peki?

Sürekli bir ilişkiden diğerine atlayan, partnerlerini hiçbir gerekçe olmadan aldatan, bunu huy haline getiren, hatta aldatmadan yaşayamayan kişi. Öldürmeden duramayan ‘seri katil’ gibi. Tehlikeli sporlar yapan adrenalin bağımlılarını bilirsiniz. ‘Seri aldatıcı’lar da aynı bu şekilde adrenalin bağımlısıdır.

Haberin Devamı

Ortak özellikleri karşılarındaki insanı elde etmek için her türlü yolu denemeleridir. Önce sizi ilgi manyağı yaparlar. ‘Aşık’ rolünü iyi oynarlar. Ama emin olun size tüm bu numaraları yaparken aynı anda birkaç kişiye daha benzer şekilde davranmaktadırlar.

AŞIK GİBİ DAVRANMAK

Siz, kendini aşıkmış gibi gösteren bu insanın ilgisi karşısında yelkenlerinizi suya indirirken bunun bir tuzak olduğunun farkına bile varmazsınız. Dillerindeki kelimeler hep aynıdır. “Sen çok farklısın, hayatımda senin gibi birini görmedim”, “Ben bunca yıl boşuna yaşamışım”, “İnan bana hiç kimse bana bu duyguları yaşatmadı” gibi...

Akıllıdırlar, kendilerini kolay ele vermezler. Ağızları çok iyi laf yaptığı için istediklerini de kolaylıkla elde ederler. Peki bu ‘seri aldatıcılar’ nasıl anlaşılır?

İşte size bu tür insanları anlamanın 10 yolu...

SERİ ALDATICILARI YAKALAMA KILAVUZU 1- GEÇMİŞLERİNİ SAKLARLAR

: Geçmiş ilişkileri hakkında konuşmayı sevmezler. Zaten uzun sürmüş ilişkileri de yoktur. Sizi ikna edebilmek için hiç yaşanmamış bir ilişki yaratırlar. Hatta o ilişkide de aldatıldıkları yalanını öne sürüp duygu sömürüsü yaparlar.

2- TELEFONA DİKKAT:

Kimin aradığına bakmadan asla telefonu açmazlar. Birçok çağrıyı da cevapsız bırakırlar. Sizin yanınızda açmadıkları telefon için de “Yine iş için arıyorlar” gibi bir bahane bulurlar.

Haberin Devamı

3- AŞIRI ŞÜPHECİDİRLER:

Kendi üzerilerindeki şüpheyi dağıtmak için sizi kıskaca alırlar. Her hareketinizi sorgularlar. Size sanki her an onu aldatacakmışsınız gibi davranırlar.

4- SÜRPRİZLERİ SEVMEZLER:

Ona haber vermeden iş yerine ya da evine giderseniz, beklemediğiniz bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Hep bir plan dahilinde yaşamak zorundadır. O planı bozacak sürpriz davranışlardan nefret ederler.

5- KİMSEYE GÜVENMEZLER:

Kendilerinin güvenilmeyen bir karakter olduklarını bildikleri için başka kimseye de güvenmezler.

6 - TARTIŞMAYA GİRMEZLER:

Tartıştığınız zaman hemen kestirip atmayı yeğlerler. Çünkü sorgulanmaktan hoşlanmazlar. Uzun tartışmalar yalanlarını ortaya çıkaracağı için haksız olsalar bile özür dilerler.

7- İSİM KULLANMAZLAR:

Evet, çiftlerin birbirine “Canım, aşkım” gibi hitaplarla seslenmeleri normal. Ama seri aldatıcılar asla isim kullanmazlar. Çünkü bazen şaşırıp kendilerini ele verebileceklerini bilirler.

Haberin Devamı

8- HEP BAHANELERİ VARDIR

: Bazen planları karışabilir. Akşam diğer sevgilisiyle plan yapmıştır ama size de “Tamam buluşuruz” demiştir. Mutlaka bir bahane bulup sizi ekecektir.

9- SEKSTE İSTEKSİZLİK:

‘Seri aldatıcılar’ birden fazla partnerle beraberlik yaşadığı için seks konusunda zaman zaman yorgunluk gösterebilirler. Siz onu baştan çıkarmak için uğraşsanız bile “Yorgunum” ya da “Aklım işte” diyerek sizi reddederler.

10- PEK DIŞARI ÇIKMAZLAR:

Kalabalığın yoğun olduğu yerde sizinle birlikte görünmeyi tercih etmezler. Çünkü o sırada, diğer partnerine veya onun bir arkadaşına yakalanma olasılıkları vardır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder