Memet Özer Alexandra Cocktail Bar& Robin’s Kitchen
HABERİ PAYLAŞ

Alexandra Cocktail Bar& Robin’s Kitchen

Haberin Devamı

Alexandra Cocktail Bar mekânın giriş katında yer alıyor... Arnavutköy’deki 3 katlı mekânın orta katında karşımıza bir sürpriz çıkıyor: Robin’s Kitchen. En üst katta ise unutulmaz bir teras deneyimi yaşatan Alexandra Roof Top’a varıyorsunuz.

Kiminle gidilir

Eş, dost, arkadaş!Keyifli sohbetler edebileceğiniz, sevgilinizle romantik bir yemek yiyebileceğiniz aynı zamanda sosyalleşebileceğiniz keyif ve eğlence yeri.

En güzel gün ve saatler

Akşam üzeri 17.00’de hareketlenmeye başlıyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Özellikle cuma cumartesi günleri uğramanızı öneririm.

Rezervasyon

Robin’s Kitchen için rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Diğerlerine geçerken de uğrayabilirsiniz ama restoran bölümü hafta sonları rezervasyon gerektiriyor.

Fiyat

Alexandra Cocktail Bar’da bütün kokteyller 35 TL. Robin’s Kitchen’da patates kızartması-Bolognez soslu 25, avokado salata 33 TL. Ana yemeklerde ise Minekop 52, lokum 39, risotto 42 TL.

Giyim

Ne giysem derdini unutturacak bir mekan. İsterseniz en şık halinizle isterseniz spordan çıkıp eşofmanla gelin asla tuhaf karşılanmazsınız.

Tanımlama

Arnavutköy’ün en hareketli caddesinde yer alan semtin en trendy sosyalleşme alanı olmaya devam ediyor. Birbirinden farklı mekan- eğlence duygularını bir arada yaşatan bir yer.

Müzik

Mekanın müzik listesi DJ Yakuza imzası taşıyor. Cuma - cumartesi geceleri DJ performansı ile doyasıya kaliteli müzik sunan Alexandra Cocktail Bar, gece 03:00’e kadar açık.

Ortam ve masa üzeri

Çok rahat! İsterseniz geniş ve rahat oturma gruplarında keyifli sohbetlere eşlik edebilir, isterseniz de bar kısmında müziğe ayak uydurabilirsiniz.

Dekorasyon

Sıra dışı detayların ahenkle buluştuğu bir dekor düşünün. Her kat farklı ama ortak noktaları keyifli ve rahat olmaları...

Menü

Şef Bilal Mert’in hazırladığı menüde somon tartar’dan ördek roll’a ve mini karides burgerlere kadar farklı seçenekler var. Ana menüde ahtapot ve dil balığı gibi iddialı lezzetler bulunuyor.

Servis

İyi seçilmiş ve tecrübeli bir servis kadrosu var. Son derece kibar ve ilgililer. Herkese eşit ilgi gösteriyorlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder