Mesut Yar Bakalım nasıl atlayacaklar?
HABERİ PAYLAŞ

Bakalım nasıl atlayacaklar?

Haberin Devamı

Show TV belli bir atağa kalktı. Henüz reytinglere yansıyan bir şey yok. Ama belli ki anlaştığı 6 yapımcıya yaptıracağı diziler ve yarışmalar sıradan şeyler olmayacak... Olmasın da. Çünkü neresinden bakarsanız bakın dört büyükler içinde anılan bir kanalın eriyip gitmesine ne bir TV kritik yazarı ne de bir izleyici olarak gönlüm elvermez...

Yeni projeleri sırasıyla size anlatacağım. İlki “Ben Buradan Atlarım” isimli yarışma olsun hadi. Şu kadarını söyleyeyim, bu yarışanlar açısından sağlıklı izleyenler açısından biraz komik bir hayli de heyecanlı bir iş olacak... Yarışacaklar netleşiyor. Tuğba Özay, Asuman Krause, Gökhan Taşkın, Şener Üşümezsoy ve Sema Çelebi netleşen isimler. Yarışma boyunca kendilerini bir tramplenden aşağı bırakacaklar... Şimdilik çalışmalar spor salonunda yapılıyor ama yarışmacılar önümüzdeki hafta kendilerini suya bırakacaklar. İlk atlayışlarını hakikaten merakla bekleyeceğim!

[[HAFTAYA]]

ÖDÜLÜ GÖRMEK İYİDİR!

Kral TV önceki gece TV dünyasının saygın ödüllerinden “Kristal Fare Ödülleri”ni canlı yayınladı. Daha önce bahsetmiştim, medyanın iyi bir ödül sistemine ve bunun yaygınlaştırılmasına ihtiyaç var. Sistemi Medyafaresi sitesi kurdu, Kral TV de yaygınlaştırdı diyelim... Bu yaygınlaştırma meselesi Kral TV yönetiminin hoşuna gitmiş olmalı ki önümüzdeki hafta dağıtılacak olan “Ayaklı Gazete TV Ödülleri” de kanaldan canlı verilecek. Ardından da ismi Kral TV ile özdeşleşmiş “Türkiye Müzik Ödülleri” gelecek... Anladığım kadarıyla Kral TV bir dönem sonra kliplerden çok yayınladığı ödül geceleriyle anılır olacak. Ne diyelim sadece iyi olan değil, iyiye vesile olan da kazansın!

ÖLMEDEN GÖMMESEK!

“Kanıt” için durum netleşti. Dizi devam etmeyecek. Hatta “Kanıt” dizisinin oyuncuları başka bir projede bir araya gelmeyi düşünüyorlar... Prof. Dr. Sevil Atasoy yine işin pusulası olacak diyorlar ama ben farklı düşünüyorum. “Kanıt” ömrünü tamamlamamış bir diziydi. Bu yüzden bundan sonra yapılacak yeni işin onun üstüne çıkması zor...

Önemli olan bir işi ölmeden mezara koymak yerine hayata döndürmek değil midir? Şunu da anlaması zor. Başka kanallara transfer olan işlere bakıyorum çoğunluğu “Kanıt”ın reytinginin yanına bile yanaşamıyor. Peki, “Kanıt”a neden vebalı muamelesi yapılıyor? Bu işte bir bit yeniği var, hayırlısı artık!

OKULLU MU ALAYLI MI?

Beren Saat’e dikkat ettim. İki ezik karakterin arkasından çıkardığı performansla “İntikam”ın (Kanal D) hakkını veriyor... Bir Bihter, bir Fatmagül’den sonra Derin (Yağmur) hakikaten derinlikli ve baskın bir karakter. Kimbilir belki de önceki kariyerinin intikamıdır bu derinden aldığı... Mesele aynı hatta yürüyen Kıvanç Tatlıtuğ için de farklı değil. Silik bir karakterden etkin bir başka karaktere geçerken kendini 180 derece değiştirdi. Bizi Kuzey olduğuna ikna etti... Ve galiba oyunculukta okullu ve alaylı tartışmasına son noktayı koydu; ne dersiniz?

İdmanlı olmak iyidir!

NTV Spor’dan ayrılan Dilara Gönder, ağabey kanal NTV’ye dönerek olduğu yerde bir tur atmış oldu. Benim bildiğim kadarıyla Dilara Gönder’in gönlünde yatan aslan Star ekranlarında olmaktı ama nedense o hattan umuttan çok sıkıntı çıktı. Hal böyle olunca Dilara Gönder “yabancıya gitmesin” kontenjanından yuvada kaldı. Kaldı ve iyi oldu. Yeni işi “Zor İşler”le belki o düşündüğü farklı hat için idman yapacak ve eskisinden daha sıkı bir konuma gelecektir. İyidir idmanlı olmak!

İzleyiciyi haberci yaptı!

Gökhan Taşkın tam 17 yıldır gece haberlerinde. Eğer bir istikrardan bahsedeceksek Gökhan bunun ekrandaki ikonu gibi oldu... Bir dönemlerin klişeleşmiş kamu kanalı spikeri ruhunda başladığı meslek hayatında gece haberleri için tercih edilen yegane markalardan biri oldu. Kendin pişir kendin ye ustalığıyla hazırladığı haberleriyle ilgi görüyor. Ama yetmiyor... Gökhan durduğu yeri Flash logosu olarak sabitlemiş ama habercilik adına koltuğunda hiç de sabit değil. İki hafta önce kurduğu ve halkın muhabirliğinden beslenen “kamerasenin.com” isimli sitesiyle izleyicisini haberin içine sokuyor... Ve bu sitede topladığı haberlerle geceleri harikalar yaratıyor. Yerinde durup yerinde saymamak bu olsa gerek. Bravo Gökhan kardeşime...

ELVAN DALTON’A DİKKAT!


Elvan Dalton ismini önce “Çalgı Çengi” filminde ardından da fenomen dizi “İşler Güçler”de (Star TV) duyduk. Ardından bu ismin bir efsane değil kanlı canlı bir türkücü olduğu ortaya çıktı... Elvan Dalton ile tanışmak kısmet oldu. Asıl soyadı Yılmaz ama arkadaşlarıyla şakalaşırken bir anda Dalton olarak değişivermiş. Öyle de kalmış... Bugün “Çalgı Çengi”nin başarısında da, “İşler Güçler”in sevilmesinde de müstesna bir yeri var. Ama hiç parası yok. Daha doğrusu yapımcılardan hakkını almayı bekliyor... Şimdilik sessiz ama çok yakında bir türküyle golünü atabilir kendi deyimiyle hakkını sömürenlere; “Ama benim adım Elvan Dalton/ Ben gezerim balkon balkon/ Gelip de koynuna girerim ama/ Türküyü dolarım boynuna” hesabı. Aman dikkat diyorum!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder