Mesut Yar Boykot ekranı da kapsayacak mı?
HABERİ PAYLAŞ

Boykot ekranı da kapsayacak mı?

Amerika ile yaşadığımız diplomatik kriz zirveye çıktı. Resmi Gazete’de yayınlanan haberle Amerika’da üretilen ve ithal edilen hemen her türlü ürüne boykot kararı resmileşmiş oldu... Buradan hareketle basit bir soru geldi fikrime oturdu. Malum Türkiye’de çok sayıda Amerikan-Türk ortak ekonomik girişimi olan kanal, yapım şirketi ve içerik kiralayan firma var. Bu hakikaten büyük çaplı boykottan onlar nasıl etkilenecek merak ediyorum. Ve bu ciddi soruyu başlığa koyuyorum!

KANAL D YARIŞTIRACAK...

Tarık Solak eski bir dövüş sporcusu, menajer ve bir süredir de TV yapımcısı. Daha önce çok izlenen dövüş müsabakalarını ekrana taşımıştı... Şimdi bu tarzı yarışmaya çevirdi ve yakında Kanal D ekranında “Yüreğin Kadar” ismiyle görücüye çıkaracak... Bu arada Kanal D’nin içeriklere yükleneceğinin haberini vermiştik. Dizi yerine format tercih eden kanalda biri “Yeni Bir Ben” isimli estetik değişim yarışması olmak üzere üç yeni format da sırayla yayına girecek...

Haberin Devamı

ÜLFET HALA GELDİ!

Uzun zamandır konuşuluyordu. Genellikle dizilerde aile büyüğü rollerinde izlediğimiz Meral Çetinkaya, “İstanbullu Gelin”e (Star TV) girecekti... Doğru çıktı. Bilge oyuncu Ülfet Hala karakteriyle dizinin üçüncü sezonuna dahil oldu. Bu arada dizi için ocak ayında son bulacak deniyordu. O da doğru çıkar mı acaba; bak merak yaptım şimdi!

O ARTIK RAFLARDA...

“Dudullu Postası” geçtiğimiz yıl Blu TV’de yayınlanmış bir mini dizi olarak aklımda kalmıştı. Ama belli ki öyle kalmayacak... Alfa Yayınları dizinin kitabını çıkarmış. Daha önce dizi izleyip “Aşk-ı Memnu”, “Çalıkuşu”, “Fi”, “Behzat Ç.” gibi kitaplara satış rekoru kırdıran (seyirci) okurlara duyurulur...

FRAGMANI GÖRÜNCE BEN...

FOX, “Zuhal Topal’la Sofrada” isimli yeni yarışmanın fragmanını yayınladı. Dikkatimi fragmanın tanıtım sesi çekti... Artık nereden bulunmuşsa “Yemekteyiz” (TV8) programının dış sesiyle tıpkı kopya bir tonlaması vardı... Böylece programın kimi kendine rakip gördüğü de ortaya çıktı. Yanılıyorsam, biri beni çimdiklesin!

SEN DİNLE KARADENİZ

Dizilerde en önemli unsurlardan biri de müzik. “Sen Anlat Karadeniz” (atv) isimli dizinin jenerik müziği Türkiye’de ilk kez kurulan bir kemençe orkestrasıyla tekrar yorumlandı... Dizinin yapımcısı Osman Sınav ağabeyimiz ortaya çıkan eserden bir hayli ümitli. Bu özel çalışmayı Karadeniz’e armağan etmiş bile. Bakalım Karadeniz de bu armağanı sevecek mi?

Haberin Devamı

REKLAMLARIN DEDİĞİ...

Bir araştırmaya göre televizyon ekranına reklam veren sektörler arasında gıda birinci sırada geliyor. İkinci sırayı kozmetik alırken üçüncü sırada da iletişim teknolojileri yer alıyor... Yani buradan çıkaracağımız net sonuç; ekonomik durumlar ne olursa olsun ne yemekten ne süslenmekten ne de laflamaktan vazgeçiyoruz. Eh, modern zamanlarda yaşam da bu üçgenin içinde seyretmiyor mu zaten?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder