Mesut Yar Bu hayat da bizim!
HABERİ PAYLAŞ

Bu hayat da bizim!

Haberin Devamı

Vallahi iyiliğini istemesem yazmam. Ama madem iki sezondur iyi iş yapan bir dizi çekiyorsunuz, kaliteyi rutinleştirmeniz gerekmekte... Saat 20.15’te özetle başlayıp 00.15’te son bulan O Hayat Benim (FOX) dizisinde 3 saat boyunca kaybolan Doruk’un durumunu merak edip, sonunda ölüm haberini almak izleyiciyi çok kastı... Haftaya bir üç saat kadar da topyekûn çocuğun yasını tutarsak kesin içimiz şişecek. O hayat sizinse bu hayat da izleyicinin!

ŞŞŞT! KÜÇÜK HARFLE LÜTFEN...


En çok bağıran dizileri seçmek şart oldu. Sürekli yüksek bir desibel, karakterlerin birbiri üzerinde çığlık atar gibi konuşması ve yüzde yüz bir baş ağrısı... Bu konuda Paramparça (Star TV) ve O Hayat Benim’in (FOX) eline kimse su dökemez. Son zamanlarda Kırgın Çiçekler ve hayatımıza yeni girenlerden Yeter de (atv) “biraz alçak sesle konuşabilir misiniz?” dedirtiyor. Diyoruz da işte!

Gönüllüler’e abanacak...

O Ses Türkiye (TV8) iyi gidiyor. Yetenek Sizsiniz ve Üç Adam sallantıda. Ama herkes nefesini tutmuş 7 Şubat’ı bekliyor... Bana göre izleyicilerden çok TV yöneticileri büyük merak parantezinin içinde. Çünkü saatlerini Survivor yayınlarına göre kurmak durumundalar... Açıkçası Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül dışında Ünlüler’den “ses getirebilecek” bir isme rastlamadım... Bu durumda belli ki oyunun kaderini Gönüllüler tayfası belirleyecek. Oradan bir yıl sonra hayatımıza girecek yeni ünlüler çıkacağı kesin... Acun bu kez düdüklerini o takımdan yana kullanacak gibi görünüyor. Demedi, demeyin!

OKAN KAYNAYIP GİDİYOR...

Bir dönem aynı meseleden Beyazıt Öztürk çok muzdaripti. Beyaz Show (Kanal D) gece yarısı başlıyor ve neredeyse sabaha karşı bitiyordu. Anladığım kadarıyla şimdi de Okan Bayülgen yayın saati dolayısıyla fenalıklar geçiriyor... Big Brother finalinin yayınlandığı cumartesi akşamları Dada (Star TV) isimli programın başlangıç saati gece yarısını da geçmiş oluyor... Ondan sonra ara ki izleyiciyi bulasın. Haftanın bir gecesi seyirciyle buluşma şansı olan adamımızın randevusunu yalnız geçirmesine yüreğimiz elvermiyor, bilginize...

AKIBETİ BELLİ OLMAYAN DİZİLER


Hepsi geçtiğimiz yıl uydudan çıkarılan Samanyolu TV’nin dizileri aslında. Bitip bitmedikleri konusunda net bir bilgi yok. Başka kanallara geçebilecekleri konuşuldu ama o hattan da ses çıkmadı... Küçük Gelin, İki Dünya Arasında, Sungurlar aklıma ilk gelenler. Fazlası da var ama dediğim gibi haklarında bilgi yok. Bir de gerçekten son bulup bulmadığını kestiremediğim Ayrılsak da Beraberiz (TV8) isimli bir dizi vardı. Eldeki bölümler eritildi mi acaba?

VEDAYA HAZIRLANIN!


Vedalaşmaya hazır olalım. Hayat Mucizelere Gebe önceki gün bitti ve Güllerin Savaşı (Kanal D) önümüzdeki iki hafta içinde veda ediyor... Açıkçası 26 bölüm anlaşması olsa da Muhteşem Yüzyıl Kösem (Star TV) için de geriye sayım başladı. Günü değişen İnadına Aşk’ın (FOX) durumu pek parlak değil, yine ışık vermeyen Acı Aşk (Show TV) dizisi de yoğun bakımda... Güneşin Kızları (Kanal D) müdahale istiyor ve dilerim Mayıs Kraliçesi de (Show TV) mayıs ayını görür.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder