Mesut Yar Eskiler yenilerden daha heyecanlıydı!
HABERİ PAYLAŞ

Eskiler yenilerden daha heyecanlıydı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar (Kanal D) ekibi Yılmaz Erdoğan hocalarının da dopingiyle karşımıza çıktı önceki akşam... Bana soracak olursanız, yeniler eskilerden daha rahattı hani. Hatta öyle ki kimi zaman repliklerini unutanlar eskiler oldu... Kendi adıma bir zaman tanımak gerektiğine inanıyorum yenilere. Bu arada dikkatimi çeken bir ayrıntıyı da not düşmek şart oldu. Sanki gelen yeni oyuncular mutfaktan diploma alanların kopyası gibiydi. Dur bakalım diyelim; kendi orijinal fotoğraflarını bulacaklardır zamanla...

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

En azından farkındayım

Filiz Ahmet; kim için ne ifade ediyor bilmiyorum ama benim için Elveda Rumeli’den (atv) beri memleketin ihtiyacı olan gerçek oyuncuyu temsil ediyor... Uzun bir süredir onun Muhteşem Yüzyıl’daki (Show TV) sessiz ama etkin duruşunu izliyorum. O böyleydi. Elveda Rumeli’nin Zarife kızı olarak içimizdeki “söz gümüşse sükut altındır” gerçeğinin sesi kısık çığlığıydı... Şimdi sarayın içinde Nigar Kalfa olarak aynı çığlığın adresi olarak karşımızda. Üsküplü büyük usta Lütfü Seyfullah’ın mütevazı torunu o. Belki boyalı basının gözü önünde değil ama uzun süredir aklımızın bir köşesinde. Görmüyoruz sanmasın istedim. Filiz Ahmet önümüzdeki on yılın en çok konuşulacak oyuncularındandır. Bunu bir kenara not düş ey okur!

Dünür şehrin neresi?

Çocuklar Duymasın’da (atv) ünlü dünürümüz Menderes’in kardeşi Gülfidan kökenini belirlemeli. Bir Denizli eşrafından öteki bölüm Muğla eşrafından olmuyor... Biliyorum iki ilin sınırları birbirine geçmiş durumda. Ama dizinin yapımcısı Birol Güven ile geçmiş zamanda kapıştığım bir konu bu. Gülfidan her “Muğlalıyım” deyişinde ben Birol’dan gelen “Hayır onlar Denizlili” ayarını hatırlayarak yerimden zıplıyorum... Biri kesin kararını versin. Ya senaristlerin dediği ya da Birol’un dediği olsun. Muğla ya da Denizli olsun. Ama bir il olsun. Kurban olayım; yeni bir polemiğe mecalim yok çünkü...

LEVENT, OLMUYOR KARDEŞİM!

Levent, bak bir ağabeyin olarak konuşuyorum. Gözünü Hasret’in üstüne diktin. Sustum onlarca bölüm oldu bekledim. Ama belli ki bir racona ihtiyacın var... Oğlum bak dinle; en yakın arkadaşının sevdiği kıza af buyur iş koymaya bizde en hafif haliyle gönül çelmek derler. Eğer oynadığın dizinin ismi (Gönülçelen/atv) buradan geliyorsa; olmaz! Bizi bozar... Kendi adıma yine Murat hocanın Hasret’in gönlünü çelmesini ya da tam ters denklem hesabı Hasret’in Murat hocanın ilhamı olmasını istiyorum... Ha, bunun tersi olacaksa; beni sayma artık, izlemiyorum!

Haberin Devamı

Televizyonu yalnız mı izliyorum?

Mahmut Tuncer Show’da (Kanal 7) ağabeyin teki kızını kaçıran ailenin evini bastığını ancak kimseyi bulamadığını söyledi. Ardından ekledi; “bulsaydım hepsini vuracaktım”... Kendi adıma ağabeyin suç duyurusunda bulunduğunu düşündüm. İçindeki caniyi resmen ele vermişti ve suç duyurusunda bulunuyordu... Meseleyi stüdyoda bulunan yorumcu ağabeyimiz Arif Susam dışında kimse ciddiye almadı. Arif ağabey de çaresizlikle “hangi çağda yaşıyoruz kardeşim” demekle yetindi... Düşündüm bir an. Hangi çağda yaşıyoruz sahi; sadece biz sıradan insanlar mı izliyoruz TV’yi?

Haberin Devamı

Polis sana lan derse...

Polise “lan” demek üst mahkeme tarafından da suç sayılarak görevli memura hakaret kapsamına alındı... Bu durumda kimsenin Behzat Ç.’ye (Star TV) “önüne gelene lan diyor” deme hakkı kalmadı. Görevli memur o. Lan diyebilir ama sen lan diyemezsin. Adalet kırmış kalemi neyleyeceksin? Bu arada Ercüment yine çıktı ortaya. Peruk ve sakalı hakikaten iğrençti. Neyse. Ben size Güven Kıraç’a dikkat edin dememiş miydim? Bu daha iyi günleri Behzat’ın. Siz bir sezon finaline tanıklık edin. Of lan of! Hadi bakalım, görevli memura hakaret mi ettim şimdi; yandım ben!

Reklam şıktı ama...

Gözden kaçırdığımızı sanmasın kimse. Önceki gün İzmir Çetesi (Star TV) isimli dizide kanalın yeni bebeklerinden Cennetin Sırları’na ciddi bir pas atıldı... Selami kardeşim “Cennetin Sırları da İzmir’de çekiliyormuş” diyerek kanalın yeni dizisi hakkında esaslı bir özet geçti. Bu göz kırpmaya Star ekranı hakikaten biraz yavaş yanıt çaktı; dakikalar sonra Cennetin Sırları’nın tanıtımını alt bant olarak geçerek... Ben böyle içten yanmalı reklamlara bayılıyorum. Keşke aynı ateş bahsi geçtiği anda bahsi geçen dizinin reklamını ekranda meşale gibi yaksa... Bu kez geç oldu, bir daha olmasın. Kimse de “Mesut’un bile gözden kaçırmadığı bu reklamı kanal gözden kaçırdı” sanmasın!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder