Mesut Yar İsminde aşk olunca durum farklılaştı!
HABERİ PAYLAŞ

İsminde aşk olunca durum farklılaştı!

Haberin Devamı

Daha önce iki dizi bir karakter öznesinde birleşip ekran hayatını “Yer Gök Aşk” adıyla tamamlamıştı. İsmi oyuncu nüfusuna göre değişen diziler de var; “1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk” (FOX) gibi... Mesela “Acil Servis” ismiyle Show TV’de hafta ortasında yayına başlayan ama dikiş tutturamayan bir dizi de hayatımızda var oldu. 3 haftalık bir aradan sonra hafta sonuna bu kez “Acil Aşk Aranıyor” ismiyle geldi ekrana oturdu... Açıkçası hafta içinden daha iyi reyting aldı. Adı değişince içeriği de değişti elbette. Dümeni aşka kırdı ve iş kısmen de olsa tuttu. Ne denir ki aşk her daim iş yapıyor sanırım!

[[HAFTAYA]]

Poyraz'ı böyle indiremeyiz!

“Poyraz Karayel” (Kanal D) dizisinin ana karakteri Poyraz kadın izleyiciler tarafından çok karizmatik bulunuyor. Biz erkekler de adamın romantizmini inceden kıskanıyoruz... O yüzden sanırım Poyraz’ın karizmayı çizdirecek ayrıntı bulmak için bizim cinsten izleyenlerde ekstra bir çaba var... Mesela bir okurum mailinde, “Adama çok ruj sürüyorlar, ekranda dudakları parlıyor” demiş. Baktım haksız da değil ama Poyraz’ı iktidardan bu hattan düşürmek zor. Adam sevdayı şiir etmiş yazıyor işte ekranda!

Sıkı bir doğum günü hediyesi!

Bilmeyenler için önce meseleyi anlatalım. MIPTV dünyanın en büyük TV fuarı. 100 küsur ülkeden TV kadroları bir araya gelip sektörün yeniliklerini sergiliyorlar. Fransa’nın Cannes kentinde iş anlaşmaları, yüz güldüren gelişmeler filan yaşanıyor... Fuar bu yıl yine nisan ayının ortasında gerçekleşecek. Ama bizim için önemli bir ilki barındırıyor. Doğan TV CEO’su İrfan Şahin fuarın Onur Madalyası’nı alacak... Bu ciddi bir gelişme. Türk televizyonculuğunun ve Türkiye orijinli işlerin dünya çapında gördüğü değeri de ortaya koyuyor... İrfan Şahin bu ödülü ürettiği içerikler ve TV yöneticiliğindeki başarı ve azmiyle 15 Nisan günü kucaklayacak. Biliyorum sektörde çok bilinmez ama o gün aynı zamanda İrfan Şahin’in doğum günü. Kısacası çok sıkı bir hediye alacak. Kısmetse çifte mutluluk olacak. Ne denir ki; doğum günün şimdiden kutlu olsun İrfan ağabey!

Fes başıma püskülü ben olayım!

Rahmetli Kemal Sunal, “Fes Başıma” türküsünü “Süt Kardeşler” isimli filmde çok matrak söylerdi. Yüz bin kere yayınlansa bir daha izlenir cinsten filmdir de hani... Meseleye türküden girdik ama işin sadece fes kısmı beni ilgilendiriyor. Biliyorsunuz TRT 1 ekranında bir Osmanlı polisiyesi yayınlanıyor. “Filinta” isimli dizi ilgimi de çekiyor hani... Ama yapımcıları daha fazla ilgi odağı olma konusunda ısrarlı. Mesela sosyal medya üzerinden fesli fotoğraflarını gönderenleri dizinin bir bölümünde oynatacaklar... Neresinden bakarsan bak, 15 dakikalığına şöhret olma hali. Fesi başına geçirip seçilmeyi bekleyeceksin. Hey Allahım...

Her aşk kabul edilemez ki!

Aşk iş yapıyor dedik ama tuhaf bir iticiliği de ekrana getiriyor. Mesela “Şeref Meselesi”nde (Kanal D) eksen yine Kübra ile Yiğit’e kaydı. İlk öyle başlamıştı zaten ama işin içinde ikili bir aşk filan yoktu. Platonik bir mevzu işleniyordu... Sonra Yiğit’in kardeşi Emir devreye girdi. Ağabeyinin hamile bıraktığı, üstüne de terk ettiği kadına sahip çıktı. Sonra sevdi filan onu. Sonunda yine Yiğit devreye girdi.. “Çocuğumun annesi” filan durumları söz konusu oldu. Şimdi iki kardeş bir ortak yengeyle meseleye devam ediyor. Dizinin adı “Şeref Meselesi” ama eksik olan bir şeref durumu var sanki. Dur bakalım ne olacak?

Bu enerji nereden geliyor?


Pazar akşamı 5 saatlik bir ada maratonu izledik. Açıkçası bu kadar uzun bir yayının açık ara birinci olması az buz bir şey değil. Belli oldu ki “Survivor All Star”, TV8 kanalını bu ay prime time birinciliğine taşıyacak... Yine de haftanın 4 günü beşer saat iş üretmek gerçekten delilikle dahilik arasında bir şeyler gerektiriyor... Artık program ekibi nasıl bir hırs yaptıysa riskin kralını alıyor. Dilerim bu maratonun sonunda hacamat olmazlar. İnsan bu enerjiyi ister istemez kıskanıyor. Bravo diyelim!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder