Mesut Yar İzdivaçların en şenliklisi...
HABERİ PAYLAŞ

İzdivaçların en şenliklisi...

Zuhal Topal’la İzdivaç, ayağı hiç sekmeden yoluna devam ediyor. Basit bir evlilik programından çok Zuhal’in yetenekleriyle bir şov programını andırıyor.
Geride bıraktığımız iki gün boyunca Balıkesirli anne kız Sema ve Gamze’nin izdivaç arama trajedisine tanıklık ettik. Neresinden bakarsanız bakın hayatlarında mutsuz olan iki genç kadının yüzü program sayesinde bir nebze olsa da güldü.
Zuhal’in hazır cevaplığı ekranda çok az insanda görülen cinsten. Belki de bu yüzden olası mutsuz etmeye meyilli koca adayları güle oynaya püskürtüldü.
Bir de unutmadan Zuhal ilginç bir açılım yaptı; pıtrak gibi çoğalan izdivaç programlarına yeni bir mecra açtı. Radyoları göreve çağırdı. Bu çağrıya icabet gelirse sanırım Türkiye topyekûn düğün salonuna koşacak. Siz o zaman seyreyleyin şenliği... Ve bir son not; Zuhal Topal boylu poslu bir kadın, sanırım kıyafet seçerken eline mezura alsa iyi olur. Üstündekiler kendisi kadar ışıklı değil çünkü.

GEREKSİZ ISRAR ETTİ!
Derya Baykal, Show’daki programıyla bir reyting buldozerini andırıyor. Kadınların ev içi hallerini en iyi resmeden iş onunki.
Kişisel olarak konuklarına gösterdiği hassasiyeti de yakından bildiğim için ortaya çıkan resmin tesadüfi olmadığına inanıyorum.
Önceki gün stüdyoya konuk ettiği şarkıcı Mine Koşan’la fırtına gibi bir başlangıç yapmıştı ki, Koşan koşusunu bitiremedi.
Dakikalar boyunca giriş yaptığı şarkısının klibinin niye yayınlanmadığını sorup durdu ünlü şarkıcı. Ve bir de ters köşe yaptı; ‘Yayınlayacağınıza söz vermiştiniz’...
Derya Baykal’ın nezaketine hayran kaldım. Programın henüz başında sakız gibi uzayan bu gereksiz ısrarı büyük bir sakinlikle dinledi...
Ben başka kanala geçtim, bilmiyorum klip yayınlandı mı? Kaldı ki yayınlansa bile şarkının ismi olan ‘Bilabedel’ bedel ödemeden yayınlanır cinsten değildi.
Tersi olsa her kanalda görürdük Mine Koşan’ı.

Esinlenme rüzgarı
Fox TV’de Beni Unutma isimli dizinin tanıtımları yıllar öncesine götürdü beni. Fragmanda yabancı şarkı eşliğinde kadronun çeşitli fotoğrafları gidip geliyordu. Amerikan dizi sektörünün efsane işi Yalan Rüzgarı’nın kopyası gibiydi bu haliyle.
Geçte olsa belli ki Fox, ismindeki Amerikanlığın hakkını verdi. Ah keşke bir de esinlenmeyle olmasaydı bu.

Mutfakta hareket var...
Kanal D’de henüz başlayan Süpermarket isimli yarışma kendisi kadar hızlı bir reytinge ulaşmamış olmalı ki, yayın saatini 3-2-1 Pişir adlı yeni bir yarışmaya bıraktı.
Yarın başlayacak bu yeni formatta da hız önemli olacak. Bu kez ayağına değil eline çabuk çiftler canlı yayında lezzetli yemekler yapmaya çalışacak.
Dilerim acele giden ecele gitmez. Öyle herkesin elinden zehir olsa yenmez çünkü. Şakası bir yana bakalım ocak başından ne tür yetenekler çıkacak?
Ve bir de hatırlatma; israf haramdır, yemekleri atmayın hayvan sığınaklarının da lezzete ihtiyacı var.

Ekran Düğün Sarayı!

Hazır izdivaç programlarından girmişken Fox’taki Su Gibi’yi es geçmeyelim. Önceki gün program Bahçelievler Şükran Düğün Sarayı gibiydi. Dört çiftin düğünü canlı yayında yapıldı.
Hani bir ‘Damadın halasından bir burma bilezik’ diye bağıran çığırtkan eksikti stüdyoda.
Hakkını yemeyelim, kadın kadına dans edeni de görmedik. Elbette bu saydıklarım işin fantezi boyutu. Belli ki Su Gibi belgeli çalışmayı tercih etmişti. Evlendirmede en birinci biziz hesabı

Haberin Devamı

Sanki mutsuz mu?
NTV ekranının gediklilerinden Oğuz Haksever ağabeyimizi biraz buruk görüyoruz. Dört saatlik haber koşusunun stresinden mi, bize öyle geldiğinden mi yoksa başka bir nedeni mi var bilemiyorum?
Ama bildiğim bir şey var ki üç büyük anchorman arasına yeni bir as olarak girebilecek yegane isim Haksever. Günün İçinden programı izleyicisini de kesmiyor hani. Ana haber sunucusu arayışında olan birileri varsa adres ortada. Dilerim durumdan vazife çıkarmıyorumdur...

Oyunculuk mu dediniz?
Haberi internette okudum. Çiçeği burnunda oyuncu Pınar Aylin, Bez Bebek isimli dizinin kadrosundan çıkartılmış. Nedeni ise diziden daha fantastik; oyunculuk yeteneği yokmuş...
Allah’ını seven söylesin. Üç yıldır yayında olan dizi bir amatör tiyatro havasından ne zaman kurtuldu? İyi kötü bir isim olan Aylin’e joker kadrosundan bile olsa dayanılamaz mıydı?
Dizilerin kendilerini önemsemesini anlayabilirim ama yeteneğin y’sine ihtiyaç olmayan işlerde değil. Altı üstü Bez Bebek işte!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder