Mesut Yar Jet hızıyla transfer oldu!
HABERİ PAYLAŞ

Jet hızıyla transfer oldu!

Haberin Devamı

Sanırım böylesi çok görülmedi. Önceki güne kadar Show TV tarafından yayınlanacağı açıklanan ve ciddi bir reklam kampanyası yapılan “Ali Ayşe’yi Seviyor” isimli dizi mali anlaşmazlıklardan dolayı FOX’a transfer oldu. Hem de bir gecede... Show TV’nin uzun bir süredir maddi sıkıntılar yaşadığını artık herkes biliyor.

Bir yandan da kanala soluk aldıracak bir fonun kasaya girdiği yolunda kulisler var. Buna rağmen kanal böylesine yatırım yaptığı bir işten nasıl oldu da vazgeçti? Vallahi bunun yanıtı bende değil. Kanalın neyi kazanıp neyi kaybettiğini “Ali Ayşe’yi Seviyor” dizisi yayına girince hep birlikte anlayacağız. Hayırlısı olsun...

[[HAFTAYA]]

KAYIP ŞEHİR’İN MESELESİ NE?

“Kayıp Şehir” Kanal D’nin takdir gören işlerinden. Ve fakat yayın günü sürekli olarak değiştiği için dizi kaçıyor, izleyici de kovalıyormuş hissiyatı yaratıyor... Reytinglerin açıklanmasıyla birlikte kanallar haklı olarak gün birinciliklerine asılıyorlar. Gün birinciliğine giden en kestirme yol da izleyicinin odaklandığı prime time pastasından mümkün olduğunca kalın bir dilim kapabilmek... “Kayıp Şehir” bu anlamda kanal için iyi reyting üreten bir iş. Üstelik hangi güne kaydırılırsa kaydırılsın; iş yapıyor... Bu arada dizinin yönetmen değişikliği haberlerine bir açıklık getirelim. Birinci ağızdan duyduğuma göre, Cevdet Mercan gün değişikliği nedeniyle filan değil, iyi bir transfer aldığı için diziden ayrılmış. Cevdet Mercan’ın yeni işi Star’da yayınlanacak olan “Tatar Ramazan” olacakmış... “Kayıp Şehir” ise sektörde “detaycılığıyla” ün yapan Nisan Akman’ın yönetmenliğinde yola devam edecekmiş. İstanbul’un arka sokaklarını daha bir detaylı izleyeceğimiz ortada. İç acıtan ayrıntılarla hem de!

GÜNERİ ILICALI!

Güneri Cıvaoğlu’nun “Şeffaf Oda” (FOX) isimli programını lezzetle izliyorum. Ama bende şöyle bir hissiyat yaratıyor. Sanki Cıvaoğlu’nun içinde bir Acun Ilıcalı yaşıyor. Önceki gün “Kayıp Şehir” dizisinin iki başrol oyuncusuna da şarkı söyletmesiyle “bu programa gelen her fani elbette bir şarkı okuyacaktır” geleneğini bozmadı... Cıvaoğlu’nun bu geleneği, gölgeli tarafında bir sürü yetenek saklayan ünlülerin ışığa kavuşmasını da sağlıyor bana göre. Bir Gökçe Bahadır’ın sesi müthişti be sevgili okur!

Dinleyenlere de göz kırpmalı!

“Medya Mahallesi” (CNN TÜRK) şüphesiz yeni sezonda iyi bir denge yakaladı. Ayşenur Arslan’ın baskın karakteri karşısında ironiyle yol alabilen Akif Beki’nin farklı bir yüzü de ortaya çıkmış oldu... CNN TÜRK’ün gündüz kuşağında ciddi bir izlenirliği olan programın radyoda da çok tuttuğunu biliyor musunuz? Gün içinde yaptığım taksi yolculuklarında CNN TÜRK Radyo’da da yayınlanan hararetli tartışmaların taksici esnafının ilgisini çektiğini sıklıkla görüyorum. Hatta trafik durduğunda yan arabadan yükselen Arslan ve Beki’nin sesleri de bu istatistiğe destek oluyor... Belki de bu yüzden Ayşenur abla ve Akif Beki’nin zaman zaman yapacağı “sayın dinleyiciler” anonsu bizim mahallede ne olup bittiğini radyodan takip edenlere şık bir jest olacaktır!

Flört mü izlenecek düğün mü?

Star’da yeni bir kuşak programı başlıyor. Bir de günlük dizi hazırlığı var. Ben “Sevgili Dünürüm” isimli yeni programın vaat ettiği şeye bayıldım... Eğer gelin ve damat tarafı anlaşabilirlerse programa başvurarak düğünü bedavaya getirebiliyorlar. Şu ana kadar televizyon çalışanları da dahil olmak üzere programa rekor düzeyde başvuru yapılmış... Hatta laf aramızda pilot çekim için anlaşılmış olan aileler finale ramak kala birbirine girip düğünden filan vazgeçmişler... Düğün hazırlığındaki telaşı iyi bilenler iki tarafın hangi konularda ters düştüğünü de anlayabilirler. İşte o farklı fikirler üzerinden izleyici toplayacak olan programın şimdilik tek bir dezavantajı görünüyor... O da yayın saatine ağırlığını koyan rakip Esra Erol’un (atv) kendisi. Bakalım düğün kuşağı, flört kuşağının üstesinden gelebilecek mi?

Eskici geldi hanım...

“Şans Kapıda” Kanal D’nin bir hayli güvendiği iç yapım formatlarından biri. Hayatımıza yeni giren bu yarışmanın bir hayli ilginç bir yarışmacı profili var... Yiğit Alıcı’nın kapısını çalıp evdeki eşyalar üzerinden bahse girdiği tipler hakikaten stand up ustası gibi çıkabiliyor. Mesela geçtiğimiz bölüm uzaylılarla kankaya bağlamış bir elaman vardı... Neyse, Yiğit cebindeki sorularla bana bir dönem mahalle geleneğinde sıklıkla gördüğümüz eskicileri hatırlatıyor. Programda kıran kırana bir pazarlık ve eğlenceli bir akış var. Gecenin o saatinde kahkaha otobanında eğlenecek bir şerit yakalıyorsunuz. Şiddetle tavsiye diyorum!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder