Mesut Yar Ne bebekmiş ama...
HABERİ PAYLAŞ

Ne bebekmiş ama...

Haberin Devamı

“Kaderimin Yazıldığı Gün” (Star TV) dizisinde Elif erken doğum yaptı ve Toprak bebek dünyaya geldi. Allah analı babalı büyütsün... Dizinin yayınlanan son bölümünün tamamı hastanede geçti sevgili okur. Nedeni de Toprak’ın üstüne kurulan senarist tasarruflarıydı elbette... Elif’ten ne kadar nefret eden varsa hastanede bitiverdi. Başta Defne, ardından Defne ile anlaşıp çocuğu ortadan kaldırmayı planlayan Elif’in üvey kardeşi İbrahim... Bitmedi; oğlu Kerem’in öldürülmesinden Elif’i sorumlu tutan ve ondan ölesiye nefret eden Kahraman’ın ablası Meryem ve işlenmedik suçu olmadığı halde tahliyeyle hapisten kurtulan takıntılı Maksut filan derken hastane korku filmi platosuna dönüştü... Hani düşmanı bu kadar bol olan birinin hastanede ekstra güvenliğe filan ihtiyaç duymaması da ayrı bir yazı konusu... Ha, olsa ne yapacak? Kötüler yeterince kötü olmadıktan sona diziler ilerlemiyor ki. Bak Meryem çocuğu kaçırdı bile. Hay Allah!

[[HAFTAYA]]

Nerede o civan gibi Cihan?


“Paramparça” (Star TV) dizisinde Rahmi Bey’in kurduğu tuzağa düşen ve otel odasında bir kadınla görüntülenen Cihan, bu tuzağı kendisine kuranı iki bölümdür araştırıyor ama bulamıyor... Çaptan mı düştü sanki biraz? Daha önce gerek kendisine gerekse Gülseren’e filan kurulan tuzakları bir bölümde şıpınişi ortaya çıkaran Cihan’ın bu performans düşüklüğü ilgimi çekti açıkçası... Her taşın altından çıkan Rahmi’yi es geçen Cihan büyük ihtimal af buyurun “salağa yatıyor” ama başta çizdiği profille mevcut profili örtüşmüyor. Biz Tatar Ramazan tarzıyla “Ben bu oyunu bozarım ulen” diyen Cihan kardeşimizi arıyoruz, söylemedi demeyin!

Tedbirini al babacığım!

“Filinta” (TRT 1) dizisinde bir komedi yaşanıyor. Yayınlanan son bölümde eşkiya çetesi lideri Bekri, Kadı Gıyaseddin ve Filinta Mustafa’ya İstanbul’da yaşanan tüm kanunsuzlukların sorumlusunun Boris Zaharyas olduğunu itiraf etti... Bu köşenin gedikli dizi karakteri olan Boris Zaharyas’ın kirli çamaşırları yeniden ortaya döküldü kısacası. Kadı Gıyaseddin ve Filinta Mustafa, bu itiraf karşısında “biliyorduk, tahmin ediyorduk” filan dediler... Eh kardeşim madem biliyordun da o kadar insan öldürüldü, bir çuval yolsuzluk yapıldı, sayısını tutamayacağım kadar muhbir sarayda kol geziyor, niye önlemini almıyorsun bre gafil? Vay arkadaş neymiş be bu Boris Zaharyas? Osmanlı polis teşkilatı bu dizide rol kesmekten başka ne işe yarıyor vallahi anlayamadım...

Kime diyorum?

“Karadayı” (atv) dizisinde Mahir Kara ve ailesinin hayatını kabusa çeviren, cinayetler işleyen Beyefendi’nin aslında Mehmet Saim olduğunu öğrenen Mahir ve Feride, her ikisine geçmişte bunca kötülük yapan kişinin Mehmet Saim olabileceğini hiç mi akıllarına getirmezler?

Yeni etaplarda eski yarışmalar!

“Survivor All Star”da (TV8) bu kez de geçtiğimiz yıllarda büyük sükse yapan “Yok Böyle Dans” isimli yarışma ada versiyonuyla ekrandaydı... Açıkçası “Survivor All Star” bir hayatta kalma yarışması olmaktan çıkıp inceden bir Acun Ilıcalı özgeçmişine dönüşüverdi... Dün bu köşede yazdığım “‘Var mısın Yok musun?’ yeniden ekrana dönebilir” ihtimaline bu yarışmayı da ekleyin derim... Sıradaki etaplarda adalı yarışmacılardan bir “O Ses Benim” ya da “Devler Ligi” bekliyorum. Demedi demezsiniz!

İthal anketör yollarda...

vEkranın ithal gezginlerinden Wilco bu kez CNN Türk ekranlarından boy gösterdi. Geçtiğimiz yıllarda o ilçe senin, bu belde benim gezerek seçim yoklaması yapan Wilco bu kez ağır seçim gündeminden uzakta kalarak daha çok seçmenin önceliklerini dinleyecek... Karavanıyla kalplerde müstesna bir yer kuran ithal seyyahımızın izlenimlerini elbette büyük bir merakla izleyeceğiz. Wilco’nun anketlerden daha güvenilir sonuçlar çıkaracağı kesin. İşin eğlencesi de cabası... Pazar akşamı sendeyiz Wilco kardeşim!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder