Mesut Yar Sarp'ın babası hayatta mı?
HABERİ PAYLAŞ

Sarp'ın babası hayatta mı?

Haberin Devamı

Evet, bir uyarlama. Orijinali bir Güney Kore işinden Hollywood’a uyarlanan Köstebek isimli film olarak biliniyor. Ama orijinalinden daha başarılı bir uyarlamayla hayatımıza girdi... Ben İçerde (Show TV) dizisi için, “uyarlamanın doktora tezi” benzetmesini yapıyorum. Hakikaten de izleyeni çok hızlı bir şekilde içine alıyor... Bu notu bir kenara koyalım. Önceki akşam dizinin en güçlü karakterlerinden Mestan bir cinayete kurban gitti. Hoş, o gitmeseydi esas adamımız Sarp dünya değiştirecekti... Sarp’ı mutlak ölümden kurtaran adres şu anda Davut gibi görünüyor. Ama çocuk kaçakçısı Coşkun da olasılıklar içinde. Ben ise tüm izleyenleri ters köşeye yatıran bu işte Sarp ve Umut kardeşlerin babası Metin Yılmaz’ın iddia edildiği gibi öldüğünü düşünmüyorum... Sarp’a kurtarıcı olarak gerçek bir baba eli değmiş olabilir. Kaldı ki dizide babadan bol bir şey yok. Neyse, son üç haftadır askıda ilerleyen dizi gaza öyle bir bastı ki, yayınlandığı gece sosyal ortamlarda şenlik vardı. O şenlik reytinglere de fazlasıyla yansıdı. İçerde uzun bir süre yıkılmaz artık. Belli olmuştur!

Bir bebek fikrimi değiştirir!

Şu izdivaç programlarında iyi haber çok kolay çıkmıyor. Ama tüm formatlardan biraz farklı olarak kapalı evde birbirlerine kur yapan gençlerin olduğu Kısmetse Olur (Kanal D) isimli programdan iyi haber geldi... İlk sezonun aşık çiftleri Nur Erkoç ve Batuhan Cimili cephesinden yola çıkan bir bebek müjdesini aldık... Ben bu türden programlarda kurulan ilişkilerin spot ışığını sevdiğini düşünenlerdenim. Yani oralarda tanışıp da birbirine büyük bir aşkla kahve yapıp, eve çiçek taşıyan romantikler bulunduğunu hiç sanmıyorum... Tüm bu olumsuzluklar içinde böyle küçük bir müjde programlara değil ama aşka olan inancımı yerine getiriyor. Dilerim bu duygumda da yanılmam. Hayırlısı olsun!

Kendal ağa’nın yeni adresi!

Yıldızların Altında isimli dizinin kadrosuna Karagül dizisindeki efsane kötü adam Kendal Ağa olarak tanıdığımız Mesut Akusta da katıldı... Benim her daim oyunculuğuna hayran olduğum Canan Ergüder’in yanı sıra başrollerini Berk Cankat ve Özge Gürel’in de üstlendiği dizi yakında Star TV ekranında olacak... Vallahi bu kadar dizi bolluğu içerisinde nasıl bir yeni vaatle ne tür bir yer edineceğini henüz kestiremediğim yeni dizilere umutla bakmaya çalışıyorum. Hele ki kadrolarda böyle usta isimleri filan görünce iki misli umutlanıyorum... Sonra bir keder beni alıyor. Son birkaç ayda geldikleri gibi giden 10’dan fazla dizi olduğunu düşününce, umudumu kendime saklıyorum! Ne acı...

Zorla güzellik olmaz!

Kırgın Çiçekler (atv) dizisinde değişen bir şey var mı diye göz ucuyla baktım. Kemal, “Mesudem ben yapar mıyım öyle bir şey?”; Mesude, “Kemalim yapmaz öyle şeyler” deyip duruyordu. Bu arada bir şarkı boyunca kameranın açısında sadece ağlamaktan başka bir şey yapmayan kız çocuklarını görünce, Kırgın Çiçekler “gözyaşı performansından bir şey kaybetmemiş” hissine kapıldım... Bazı dizilerde insanı tebessüm etmeye zorlayamazsınız. Adı üstünde zorlama olur. Kırgın Çiçekler direkt gözyaşı torbamıza oynayan bir dizi. Boşu da yok maşallah!

Paramparça’nın iki kötüsü

Paramparça (Star TV) önceki gece geçtiğimiz haftalara oranla izlenirliğini bir tık yukarı çekti. Açıkçası dizi ciddi bir hız kazanmış, birkaç bölümde yenebilecek malzeme bir bölüme istiflenmişti... Hâl böyle olunca Türk dizi tarihinin içerden en hızlı çıkan karakteri Hazal kardeşimiz oldu. Dizinin zaman hızıyla 10 dakikada katil zanlısından mağdur vatandaş kıvamına geldi... O değil de aklı fikri kötülükte olan bu sinirli kızımıza hapishanede yaşamak da kâr etmemişti. Çıkar çıkmaz dakika bir, sinir krizi geçirdi... Dizide bir de kendi kötülüğünün bilgesi olanlar var. Mesela Rahmi Gürpınar bir “evsiz” olarak döndüğü dizide çok acayip bir vicdan muhasebesiyle ruhunu temizlemeye çalışıyordu. Ama kötülük dediğin ektin mi filizlenip, kök salan bir şey. Dizi, bilge Rahmi’yi nereye kadar sırtında taşıyacak, onu bilemiyorum işte!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder