Mesut Yar Sıfır çekenler milyonerlik yolunda!
HABERİ PAYLAŞ

Sıfır çekenler milyonerlik yolunda!

Kabul etmek gerekirse ekranda “bilgi yarışması” geleneğini namusuyla devam ettiren bir ya da iki yarışma var. Öncelikle Kim Milyoner Olmak İster? (atv) hem yaş itibarıyla hem de saygınlık olarak bu işte lider... Ama bana göre sıkıntıları büyük. Bu yarışmada olabilmek için ön sınava giren birçok izleyici sınav sorularının tamamını doğru çözdüğü halde yarışmaya çağrılmadığını söylüyor. Üstelik bu yıllardır böyle... Peki, ekranda kimler var? Ortalama bir ilkokul öğrencisinin bile “sıradaki soruyu alayım” diyebileceği cinsten sorulara tuhaf yanıtlar vererek elenenler... İnsan buradan ön sınavın kurgu olduğu fikrine kapılıyor. Yapılan seçkiler bana herhangi bir sınavda “sıfır çekenler” üzerindenmiş duygusu yaşatıyor. Ya da kimse milyoner olmak istemiyor

Haberin Devamı

HüMEYRA BİR HıŞıMLA gİRDİ!

İnsan Paramparça’yı (Star TV) izlerken Gülseren ölmemiş de evin kedisi ölmüş gibi bir hisse kapılıyor. Herkes hızlı bir şekilde kendi alemine döndü. Hele ki çocuklar... Neyse. Diziye önceki akşam giren ünlü oyuncu Hümeyra’ya şimdilik Harun’un halası Maide rolünü biçmişler. Ama ben sadece bir hala olarak kalmayacağını düşünüyorum... O da Gürpınar Ailesi’ne özellikle Cihan’a ağır bir nefretle odaklanmış durumda. Hümeyra’yı bir “kötü” olarak ilk kez izleyeceğim ve merak edeceğim; tamamıyla kötülüğe batmış Paramparça ekranını kurtarabilecek mi?

Yapma be o da mı öldü

Önceki gün yeni fragmanı yayınlanan Game Of Thrones isimli dizinin bu hamlesi de çok konuşuldu. Bir korku filmini andıran tanıtımlarda dizi karakterlerinin ölü yüzlerinin maskları sergileniyordu. İzleyenler muhtemelen “Nereye düştük?” dedi! İşte aynı korkuyu ben Kırgın Çiçekler (atv) dizisinin fragmanlarını izlerken de yaşıyorum. Çünkü her fragmanda karakterlerden birinin öldüğü zannı oluşuyor. Kimi doğru çıkıyor ama kimi de bir hayli yanıltıcı... İnsanın Kırgın Çiçekler’de “yapma be o da mı öldü şimdi?” diye sormadığı bir tanıtımını izlemenin imkanı yok mu acaba?

HER HAFTA YENİ BİR FORMAT

Derin Futbol’da bu da oldu. Beyaz TV’nin spor eğlence programında önceki gece Derin Futbol O Ses Türkiye yarışması yapıldı... Geçenlerde TOÇEV yararına yapılan konserde şarkı söyleyen futbol adamları sahne performanslarıyla ele alındı ve birinci Emre Belözoğlu oldu... Açıkçası bir hayli mavraya açık bu yarışmanın kendi içinde yepyeni bir format olduğunu söyleyebilirim. “O Ses Türkiye Sporcular” fikri hiç de fena değil. Buraya kadarı Acun Ilıcalı’nın dikkatine... Bu arada şarkıcılarda kalın ses tonu seviyorsanız bunu sakın ola Rasim Ozan Kütahyalı’nın yanında açıklamayın. Fikri ince görüp ağır bir yorum yapabiliyor. Benim şimdi burada yazamayacağım türden!

Haberin Devamı

ŞAŞıFELEK ÇıKMAZı NE ALEMDE?

Şaşıfelek Çıkmazı (TRT 1) dizisi ekranın en efsane işlerinden biriydi. 2016 itibarıyla izleyiciyle tanışmanın 20. yılına girdi. Dizi bitince ekip de yıllar önce dağılmıştı ama izleyicinin hafızası hâlâ dağılmamış... Senarist Mahinur Ergun’dan karakterlerin 20 yıl sonrasını anlatan tek bölümlük “Şaşıfelek Sakinleri Ne Alemde?” isimli bir TV filmi bekliyorlar. Mümkün mü? Vallahi olabilir de şu sıralarda Hayat Şarkısı’ndan (Kanal D) gözlerini ayıracak hali yok. En azından ben öyle gördüm. Bilginize...

Haberin Devamı

BİR BAŞKA KANALA DOĞRU!

İlker Ayrık, Kanal D ekranıyla mevcut bağını bitirdi. Ben Bilmem Eşim Bilir formatı ise tekrarlarıyla hâlâ kanalın ekranında dönüyor. Üstelik eldeki tekrar stoklarını düşünürsek bu yarışmanın daha 5 yıl kadar iş yapacak hali var... Ancak aldığım duyuma göre İlker bugünlerde yarışmanın orijinal formatının peşine düşmüş ve bir büyük kanalla anlaşma masasına oturmak niyetindeymiş... TV8’in İlker’in peşinde olduğunu biliyorum. Show TV ve Star da bir şekilde sırada. Ama hangi programla? Yarışmanın yayın hakkı Kanal D’de ama orijinal format denilen ve daha önce Behzat Uygur’un Show TV’de sunduğu içerik kimde onu bilemiyorum?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder