Mesut Yar Ve Telegol bitti!
HABERİ PAYLAŞ

Ve Telegol bitti!

Haberin Devamı

Önceki akşam “Telegol”ün amirali Serhat Ulueren’le konuştum. Programın tv8’den ayrılması konusunda yönetimle mutabık kalındığını ayrılık anlaşması sürecinde olduğunu söyledi... Birkaç kanaldan teklif olduğunu ve ekip olarak hepsini değerlendirdiklerini de sözlerine ekledi... “Peki, kalmanız mümkün değil miydi?” diye sorduğumda, Acun Ilıcalı’dan net bir beyan olmadığını ama kalmaları durumunda içeriğe müdahaleyle sık sık karşılaşmaktan çekindiklerini belirtti. Futboldaki ihtimal yüksekliği “Telegol” için de geçerliydi yani... Şimdi “Telegol” için en elverişli kanal bir önceki adresi Kanaltürk gibi duruyor ama benim bildiğim Serhat sürpriz yapmaktan hoşlanır. Yeni adresiyle herkesi şaşırtabilir de. Önemli olan dükkanların açık olması derim hep. Sevin ya da nefret edin “Telegol” 10 küsur yıldır ekranda. Bir klasik olmuş kısacası... Tamamen tarihe gömülmesi herkes için haksızlık olur!

[[HAFTAYA]]

Kaçak neden kaçak yaptı?


“Kaçak” (atv) dizisi önceki gece ekrana döndü. Bilmeyenler için bir hafta kadar ara verdiğini not düşelim. Peki, henüz yeni başlamış sayılan bir dizi neden kolaj bölüm yayınlar? Karşısında maç yok. Rakiplerinden sadece biri reytinglerde onu geçebiliyor. Eh o zaman niye? Basit bir yanıtı var. Ekranın en aksiyonu bol dizisiyle karşı karşıyayız. Üstelik sahneler ağdalı ve uzun değil. Her sahne için ayrı bir set kurulmak zorunda. Ne oluyor o zaman? 24 saat yetmiyor. Bir hafta da yetmiyor. Dokuz günlük işi bir yedi günde bitirmek de mümkün değil. Set iki mesai halinde çalışıyor ama yönetmen bir hayli mükemmelliyetçi, her sahnede olmak istiyor... Bu durumda yaptığım hesaba göre beş haftada bir kolaj bölüm şart oluyor. “Kaçak”ın ara sıra yaptığı bu kaçaklara alışacağız ya da diğerleri gibi sıradan veya fazlasıyla fantastik bir diziye tamah edeceğiz. Ben şimdilik kolajı tercih ederim!

*

Evet, Okan kanal değiştirdi!

Dediğimiz çıktı. Daha doğrusu ilk notunu düştüğümüz ihtimal gerçek oldu. Okan Bayülgen’in Show TV’de hafta içi yaptığı kafalı programları “Beyin Bedava” ismiyle Habertürk’e taşındı... Hem böylece Okan’a tematik olarak üzerinde çalışacağı kapsamlı programlar yapma imkanı doğdu hem de Show TV’ye yeni başlayacağı birçok dizi için rahat bir alan açıldı... Okan “Makina Kafa” serisini cumartesi akşamları Show TV’de, “Beyin Bedava” serisini ise pazartesi ve cuma geceleri Habertürk’te yapacak... Yeni programlar yeni formatla önümüzdeki haftadan itibaren yayında olacak. Hayırlısı diyelim...

*

Dolaylı da olsa devam dizisi!

Meğer “Gurbette Aşk” dizisi dolaylı olarak “Bir Yastıkta” dizisinin devam serisiymiş. Daha önce TRT 1 ekranından apar topar kaldırılan “Bir Yastıkta” isimli diziden cımbızlanan bir karakter “Gurbette Aşk” dizisinin içine sokularak devam zinciri oluşturulmuş... Hikaye her ne kadar ayrı olsa da sadece bir karakterin ve sessizce kayıp giden önceki dizinin hatırına ekranın en uzun isimli dizilerinden biri çıkmış anlayacağınız; “Gurbette Aşk Bir Yastıkta”...

*

O PROGRAM VELİAHDI BELİRLER!


Acun Ilıcalı’nın “Acun Firarda” isimli efsane programı yeniden çekeceği konuşuluyor. Çok basit bir tahmin üzerinden gidelim... Acun’un çıraklık dönemi işini, eline mikrofon alıp tekrar yapmak için ne süresi var, ne de geldiği konum buna izin verir. Program yeniden yayınlanırsa Acun’suz bir formül bulunmak zorundadır... O da başka bir isim demek. Ama bakın burası önemli. Çünkü mikrofonu tutacak el yarının ekranında Acun’un veliahdı olacaktır bana göre. Olasılıklar üzerinden gidersek buna en yakın isim de Alp Kırşan olur; ne dersiniz?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder