Mine Ayman

23 Aralık 2019, Pazartesi 02:12

23 Aralık- 1 Ocak haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba, haftaya kafamız karışık ve hangi yöne gideceğimizi bilmeden başlayabilir, akşam saatlerine kadar belirsizlik yaşayabiliriz. 23 Aralık Pazartesi saat 19:34 itibariyle Ay Yay burcunda ilerleyecek ve kafamızda yeni fikirler ortaya çıkacak.

Meraklı ve yeni şeyler öğrenmeye hevesli olabilir, yeni yerler keşfedip yeni insanlarla tanışabiliriz. Seyahat planları yapmak için de uygun bir akşam olabilir, bu hafta Salı ve Çarşamba günü de Ay Yay burcunda ilerleyecek ve bu etkiler devam edecek.

Ay Yay burcundayken lacivert rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir. Bu hafta Güneş Tutulması yaşayacağımız için çok önemli olaylarla karşılaşabiliriz, hayatımızın bir alanında büyük bir bitiş ya da başlangıç yaşayabiliriz.

Sorunlu giden bir konuyla vedalaşıp hayatımızda yeni bir sayfa açabiliriz. 26 Aralık Perşembe saat 08:12’de Güneş Tutulması Oğlak burcunda gerçekleşecek ve hepimizin hayatında bir yenilenme olacak.

Bu Tutulma Boğa burcundaki Uranüs’le de bağlantılı olduğu için hayatımızın bir alanında sürpriz ve ani durumlara karşı hazırlıklı olmakta fayda var, bu dönemde beklemediğimiz gelişmeler yaşayabiliriz.

Burcu ya da yükseleni Oğlak, Yengeç, Terazi, Koç, Boğa ve Akrep olanlar bu tutulmadan daha fazla etkilenebilirler. Cuma günü de Ay Oğlak burcunda olacak, gece mavisi ve siyah renkleri bu günlerde enerjimizi dengeleyebilir.

28-29 ve 30 Aralık’’da Ay Kova burcunda ilerleyecek ve yeni yıl yaklaşırken enerjimiz artacak, aklımıza gelen orijinal ve çılgın fikirleri bu günlerde hayata geçirebilir ve sevdiklerimiz için sürprizler hazırlayabiliriz.

Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir.

16 Aralık 2019, Pazartesi 00:42

16-22 Aralık haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile enerji dolu ve kendimizden emin bir başlangıç yapabilir, dış görüntümüze daha fazla önem verip çevremizdeki insanları etkilemek isteyebiliriz.

Egosal çatışmalar ve aşırı gurur yüzünden çıkabilecek gergin durumlara karşı dikkatli olmak faydalı olacaktır. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

17 Aralık Salı sat 10:16 itibariyle Ay Başak burcunda ilerlemeye başlayacak, her konuda çok titiz ve detaycı olabilir, çok çalışkan olup yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. Bu etkiler Çarşamba günü de devam edecek. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

19 Aralık Perşembe saat 13:05 itibariyle Ay Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak ve bizi sosyalleştirecek. Hareket halinde olabilir, yeni insanlarla görüşebilir ve sosyal ortamlarda keyifli zamanlar geçirebiliriz. Aşk hayatımız da canlanabilir ve partnerimizle keyifli zamanlar geçirebiliriz.

Bu etkiler Cuma ve Cumartesi öğleden sonraya kadar devam edecek. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri sevgi enerjimizi arttırabilir.

20 Aralık Cuma saat 09:42 itibariyle aşk gezegeni Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlayacak ve 13 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde hayatımızın bir alanında sürpriz gelişmeler yaşanacak. Aşk hayatımızda da beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz.

Özellikle burcu ya da yükseleni Kova, İkizler ve Terazi olanlar bu dönemde çok şanslı ve çekici olabilirler.

22 Aralık Pazar günü

02 Aralık 2019, Pazartesi 00:44

2-8 Aralık haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba, haftaya Ay’ın Kova burcundaki etkisi ile oldukça hareketli bir başlangıç yapabilir, birçok konuda çok hızlı düşünüp kafamıza estiği gibi özgürce hareket etmek isteyebiliriz. Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Bugün saat 21:21 itibariyle büyük şans gezegeni Jüpiter Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak ve bu dönem 19 Aralık 2020’ye kadar devam edecek.

Bu dönemde burcu ya da yükseleni Oğlak, Başak ve Boğa olanlar çok şanslı olacaklar ve 2020 içinde büyük bir fırsatı yakalayabilecekler. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Balık burcunda ilerleyecek; her konuda hassas olabilir ve duygusal davranabiliriz. Sezgilerimiz güçlü olabilir ve mistik konular ilgimizi çekebilir.

Geçmişi düşünebilir ve anılarda yolculuk yaparak özlem duyduğumuz günleri hatırlayabiliriz. Romantik, yardımsever ve sezgisel olabiliriz. Rüyalarımızda önemli mesajlar alabilir ve içimize doğan şeyler gerçekleşebilir. Din, felsefe ve astroloji gibi derin konulara yoğunlaşabiliriz. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir.

Cuma ve hafta sonu Ay Koç burcunda ilerleyecek; yeni başlangıçlar için enerjimiz yüksek olabilir. Cesur olabilir, yeni başlangıçlar ve girişimler için kendimizi hazır hissedebiliriz.

Enerji dolu olabilir ve çok istekli olduğumuz bir konuda harekete geçebiliriz. Çabuk sinirlenebileceğimiz için tartışma ve kavgalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi, enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

OĞLAK, BAŞAK, BOĞA, AKREP, YENGEÇ, BALIK

25 Kasım 2019, Pazartesi 01:22

25 Kasım 2 Aralık haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba, haftaya Ay’ın Akrep burcundaki etkisi ile tutkulu ve hırslı bir başlangıç yapabilir ve aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebiliriz. Gizemli konular ilgimizi çekebilir ve çözmek istediğimiz konuları çözebiliriz.

Yarın gerçekleşecek Yeni Ay öncesi bir konuda belirsizlik ve iç sıkıntısı yaşayabiliriz. Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri enerjimizi dengeleyebilir ve bizi sakinleştirebilir.

Salı günü 11:11 itibariyle Ay Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve akşam 18:04’de Yeni Ay Yay burcunda gerçekleşecek. Gündemimizde seyahat, eğitim ve yasal konular olabilir, yeni bir spora ya da eğitime başlamak için önümüzdeki günlerde harekete geçebiliriz.

Çarşamba ve Perşembe günleri de Ay Yay burcunda ilerleyecek, bu günlerde hayatımıza mavi ve lacivert renklerini sokarak fazla enerjimizi dengeleyebiliriz.

26 Kasım Salı günü itibariyle aşk gezegeni Venüs Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak, 20 Aralık’a kadar sürecek olan bu dönemde özellikle burcu ya da yükseleni Oğlak, Başak ve Boğa olanlar çok şanslı ve çekici olabilirler.

27 Kasım Çarşamba saat 15:32 itibariyle hayaller gezegeni Neptün Balık burcunda retrosunu bitirecek, bir hayalimize yoğunlaşabilir ve gerçekleşmesi için harekete geçebiliriz.

Bu hafta Cuma ve Cumartesi günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyecek ve gündemimizde iş ve maddi konular olacak. Çok fazla çalışabilir ve kazancımızı arttırmak için çabalayabiliriz. Ailemizle ilgili ciddi konular da gündemimizde olabilir. Ay Oğlak burcundayken siyah rengi ve toprak tonları enerjimizi dengeleyebilir.

1 Aralık Pazar

18 Kasım 2019, Pazartesi 11:21

18 -24 Kasım haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba,

Haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile enerji dolu ve kendimize güvenli başlayabilir, bulunduğumuz ortamda dikkat çekmeyi başarabiliriz. Lüks olan her şey ilgimizi çekebilir ve pahalı harcamalar yapmak isteyebiliriz. Merkür retrosu hala devam ettiği için büyük ve önemli harcamalar için biraz daha beklemede kalmamız daha doğru.

Pazartesi ve Salı günleri Ay Aslan burcunda ilerleyecek, özellikle patron ya da yöneticinizle görüşme yapmak için uygun. Eskiden birlikte çalıştığınız yönetici pozisyonundaki bir insandan haber alabilirsiniz. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

19 Kasım Salı saat 10:40 itibariyle girişim ve mücadele gezegeni Mars en rahat ettiği burçlarından biri olan Akrep'te ilerlemeye başlayacak ve bu süreç 3 Ocak’a kadar devam edecek. Bu süreci çok iyi değerlendirmeli; özellikle Aralık ayı itibariyle hedefe kilitlenip yeni ve dönüştürücü girişimlerde bulunmalıyız.

Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek. Titiz ve detaycı olabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. İş odaklı olabilir ve çok çalışabiliriz. Hayatımızın bir alanında düzenleme ve temizlik yapabiliriz. Yarım kalan işleri tamamlamak, toplantılar yapmak ve sağlık kontrolleri yaptırmak için uygun günler. Yeni anlaşmalar yapabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir.

20 Kasım Çarşamba saat 22:11 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Akrep burcundaki retrosunu bitirecek. Önümüzdeki günlerde beklediğimiz haberler gelmeye ve iletişim dünyamız canlanmaya başlayacak. Özellikle burcu ya da yükseleni Akrep olanların hayatları hızlanmaya başlayacak.

Cuma ve Cumartesi günleri ise Ay Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkilerimiz gündemimizde olabilir, her türlü ilişkiyi güçlendirmek ya da sorun varsa bitirmek için uygun günlerde olacağız. Daha sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli vakit geçirebilir, kendimizle daha fazla ilgilenip güzelliğimiz için harcama yapabiliriz. Ana konularımız ilişkiler, güzellik, sanat ve adalet olabilir. Çok zevkli olacağımız için güzel şeyler satın alabiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

22 Kasım Cuma saat 17:59 itibariyle