Mine Ayman 2-8 Aralık haftası hangi burcu neler bekliyor?
HABERİ PAYLAŞ

2-8 Aralık haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba, haftaya Ay’ın Kova burcundaki etkisi ile oldukça hareketli bir başlangıç yapabilir, birçok konuda çok hızlı düşünüp kafamıza estiği gibi özgürce hareket etmek isteyebiliriz. Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Bugün saat 21:21 itibariyle büyük şans gezegeni Jüpiter Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak ve bu dönem 19 Aralık 2020’ye kadar devam edecek.

Bu dönemde burcu ya da yükseleni Oğlak, Başak ve Boğa olanlar çok şanslı olacaklar ve 2020 içinde büyük bir fırsatı yakalayabilecekler. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Balık burcunda ilerleyecek; her konuda hassas olabilir ve duygusal davranabiliriz. Sezgilerimiz güçlü olabilir ve mistik konular ilgimizi çekebilir.

Haberin Devamı

Geçmişi düşünebilir ve anılarda yolculuk yaparak özlem duyduğumuz günleri hatırlayabiliriz. Romantik, yardımsever ve sezgisel olabiliriz. Rüyalarımızda önemli mesajlar alabilir ve içimize doğan şeyler gerçekleşebilir. Din, felsefe ve astroloji gibi derin konulara yoğunlaşabiliriz. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir.

Cuma ve hafta sonu Ay Koç burcunda ilerleyecek; yeni başlangıçlar için enerjimiz yüksek olabilir. Cesur olabilir, yeni başlangıçlar ve girişimler için kendimizi hazır hissedebiliriz.

Enerji dolu olabilir ve çok istekli olduğumuz bir konuda harekete geçebiliriz. Çabuk sinirlenebileceğimiz için tartışma ve kavgalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi, enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

OĞLAK, BAŞAK, BOĞA, AKREP, YENGEÇ, BALIK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: MANGA – HAYKIRACAK NEFESİM KALMASA BİLE

BOĞA: ZEYNEP BASTIK – YOL

İKİZLER: DEMET ŞAN – SEN ASLINDA

YENGEÇ: DİLARA – SHOWTIME

ASLAN: SILA – KARANFİL

BAŞAK: FERHAT GÖÇER – SÖNMEK BİLMİYOR

TERAZİ: MUSTAFA SANDAL & ZEYNEP BASTIK – MOD

AKREP: MURAT DALKILIÇ – KİM KAFA TUTABİLMİŞ AŞKA

YAY: AYŞE HATUN ÖNAL – EFSANE

OĞLAK: DERYA ULUĞ – GÖREMEDİM Bİ DE SEN BAK

KOVA: HANDE ÜNSAL – DAHA İYİ

BALIK: TUĞBA YURT - VURKAÇ

Sıradaki haber yükleniyor...
holder