Mine Ayman 3-7 Eylül haftası burç yorumu
HABERİ PAYLAŞ

3-7 Eylül haftası burç yorumu

Merhaba, çok önemli gelişmelerin yaşanacağı bu haftaya Ay’ın İkizler burcundaki etkisi ile iletişim hayatımıza yoğunlaşarak başlayabilir, çok fazla konuşma ve yazışma yapabiliriz. Beklediğimiz haberler gelebilir ve yeni anlaşmalar yapabiliriz.

Sosyal ortamlarda daha fazla vakit geçirip yeni insanlarla tanışabiliriz. Yeni bir spor ya da hobiye başlayabiliriz. Bu etkiler Salı günü de devam edecek ama Ay boşlukta olacağı için kafamız karışık olabilir ve karar vermekte zorlanabiliriz.

Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Yengeç burcunda ilerleyecek; evimiz ve ailemizle ilgili durumlar gündemimizde olabilir. Duygusal olabilir ve sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmek isteyebiliriz.

Haberin Devamı

Sevdiklerimizin sorunlarını çözmekle uğraşabiliriz. Ay Yengeç burcundayken turuncu, sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi arttırabilir. 6 Eylül Perşembe itibariyle iletişim gezegeni Merkür yönetici burçlarından olan Başak burcunda ilerlemeye başlayacak ve düşüncelerimiz hız kazanacak.

Daha detaylı düşünüp hayatımızla ilgili mantıklı kararlar alabiliriz. Hayatımızın bir alanında temizlik ve düzenleme yapabiliriz. Aynı gün Satürn retrosu Oğlak burcunda bitecek ve Satürn düzgün ilerlerken bize yeni bir sınav getirecek.

Bu hafta Cuma ve Cumartesi Ay Aslan burcunda ilerleyecek; enerjimiz artabilir ve sosyal ortamlarda arkadaşlarımızla keyifli zaman geçirebiliriz. Yüce gönüllü olup etrafımızdaki insanlara jestler yapabiliriz.

Kendimizi cesur bir şekilde ortaya koyabilir, istediğimiz bir alanda dikkat çekebilir ve öne çıkabiliriz. Kendimizle daha fazla ilgilenebilir ve keyfimize bakıp dinlenmek isteyebiliriz. Ay Aslan'dayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

9 Eylül Pazar 21:022’de Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek; önümüzdeki iki hafta içinde hayatımızın bir alanında bir düzenleme yapıp yeni bir başlangıç yaşayabiliriz. Titiz ve detaycı olabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. İş odaklı olabilir ve çok fazla çalışabiliriz. İş toplantıları için uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz.

Haberin Devamı

Sağlık kontrollerimizi yaptırmak için de uygun günlerdeyiz, detaylı araştırma yaptırabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir. Pazar günü aynı zamanda 12:26 itibariyle aşk gezegeni Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak, 5 Ekim’e kadar düzgün ilerleyecek olan Venüs burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlara bu dönemde güzel bir aşk ve bir konuda şans getirebilir.

5 Ekim’den sonra Venüs retrosu Akrep burcunda başlayacağı için, bu tarihe kadar bütün önemli aşk ve maddiyatla ilgili kararlarınızı almanızı ve gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. 5 Ekim’de başlayacak olan retrosu 16 Kasım’a kadar devam edecek ve bu dönemde özel hayatımıza daha fazla dikkat etmemiz gerekecek.

KOÇ: Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bu hafta sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Detaylı araştırmalar yapıp sağlığımızı güçlendirebiliriz. Günlük hayatınıza da yeni bir düzenleme getirebilir ve yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni bir iş anlaşmasına imza atabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Aşk hayatınızda canlanma yaşayabilir ve kendinizi güzel bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri varsa ve sorunlu giden bir ilişki yaşıyorsanız bu dönemde sorunları daha rahat bir şekilde çözebilirsiniz. Gündeminizde çocuklarla ilgili konular olabilir, onlarla ilgilenmeniz gerekebilir.

İKİZLER: Ev hayatınızla ilgili yeni bir düzenleme yapabilirsiniz, taşınma kararı alabilir ya da yaşam alanınızın içinde köklü değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili bir gündeminiz olabilir, bir sorunu sizin halletmeniz gerekebilir.

YENGEÇ: İletişim hayatınız canlanabilir, çok fazla konuşma ve yazışma yapmanız gerekebilir. Yeni bir projeye imza atabilir, kısa seyahatlere çıkıp işlerinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Bir akrabanızın sorunuyla ilgilenmeniz gerekebilir, yardımınıza ihtiyaç duyabilir.

ASLAN: Maddi konulara yoğunlaşacağınız bu hafta aşırı harcamalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Eliniz açık olduğu için harcamalarınızın kontrolünü kaybetmiş olabilirsiniz ve bu hafta önlem almaya başlayabilirsiniz. Yüklü bir ödemenizi yaparak rahatlama yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: Fiziksel anlamda canlanma yaşayacağınız bu hafta enerjinizin artması ile birlikte işlerinizi çok hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Belirsiz düşünceleriniz bu hafta netleşmeye başlayabilir ve önemli bir anlaşma yaparak hayatınızın bir alanında netlik kazanabilirsiniz.

TERAZİ: Hayatınızın bir alanında kayıp ya da tamamlanma yaşayabilir ve artık bir konuyu tamamen kapatma kararı alabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilir ve iç dünyanıza dalabilirsiniz. Eski anıları düşünüp artık onlarla vedalaşmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz.

AKREP: Çok sosyal olacağınız bu hafta arkadaşlarınızla çok fazla zaman geçirebilir ve birçok organizasyona katılabilirsiniz. Yeni ve önemli insanlarla tanışıp işinize yarayacak bağlantılar elde edebilirsiniz. Bu hafta bir idealinizle ilgili gelişme yaşayabilir ve heyecanlanabilirsiniz.

YAY: Kariyeriniz için çok önemli bir hafta sizi bekliyor, iş hayatınızla ilgili önemli bir teklif alabilir ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Yeni bir sorumluluk alabilir ve çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

OĞLAK: Bu hafta yeni bir eğitime başlayabilir ve yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Bir yolculuk planı yapabilir ya da sürpriz bir yolculuk planıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Resmi kurumlarla ilgili bir işiniz olabilir ve eski bir konuyu hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.

KOVA: Alacak verecek konuları gündeminizde olabilir, maddi konularla ilgili sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Başkasının maddi sorunuyla sizin ilgilenmeniz gerekebilir.

BALIK: Bu hafta yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da var olan ilişkinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir ve gelecekle ilgili ciddi bir karar alma aşamasına gelebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden destek görebilir ve kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder