Mine Ayman 6 - 12 Kasım haftası burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 - 12 Kasım haftası burç yorumları

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay'ın İkizler burcundaki etkisi ile iletişim ağırlıklı bir başlangıç yapabilir, çok fazla konuşma ve yazışma gerçekleştirebiliriz. Önemli bir imza atabilir ve yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabiliriz. Bu etki salı günü de devam edecek, ruh halimiz meraklı ve hareketli olabilir. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi enerjimizi arttırabilir.

Merkür de artık Yay burcunda ilerlediği için her konuda girişimci ve öğrenmeye açık bir dönemde olabiliriz.

Salı günü saat 14:39 itibariyle aşk gezegeni Venüs artık Akrep burcunda ilerleyecek, 1 Aralık'a kadar sürecek olan bu dönemde ilişkimiz daha tutkulu olabilir ve isteklerimizle ilgili çok hırslı olabiliriz. Bu dönemde özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep olanlar çok daha şanslı ve çekici olabilirler.

Çarşamba ve perşembe günleri Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, bu günlerde evimizle ve ailemizle daha fazla ilgilenebilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Ay Yengeç burcundayken turuncu, sarı ve beyaz renkleri enerjimizi arttırabilir.

Cuma ve hafta sonu Ay Aslan burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak. Sevdiklerimize jestler yapabilir ve sosyal ortamlarda vakit geçirip eğlenebiliriz. Kendimizle de daha fazla ilgilenebilir ve keyif yapabiliriz. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

YAY, KOÇ, ASLAN, KOVA, İKİZLER, TERAZİ

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: DERYA ULUĞ - NABIZ 180

BOĞA: FERHAT GÖÇER FT. VOLGA TAMÖZ - GÜNAH

İKİZLER: ANIL ÖZCAN - GİTME

YENGEÇ: TUĞBA YURT - İNCEDEN İNCEDEN

ASLAN: MABEL MATİZ - YA BU İŞLER NE

BAŞAK: ÇINARA - KANDIRAMAZSIN

TERAZİ: SERDAR ORTAÇ - CIMBIZ

AKREP: BERKAY - YAZ

YAY: GÜLŞEN - BÜYÜK HATIRIN VAR

OĞLAK: GÖKÇE - ARTİST

KOVA: TARKAN - YOLLA

BALIK: VOLKAN KOŞAR - HADİ GEL BALIĞA ÇIKALIM

Sıradaki haber yükleniyor...
holder