Mine Ayman Ani bitiş ya da başlangıçlar
HABERİ PAYLAŞ

Ani bitiş ya da başlangıçlar

Haberin Devamı

Merhaba, sosyal ve keyifli olabileceğimiz bir hafta sonu bizi bekliyor. Hareket halinde olabilir ve sadece istediğimiz şeyleri yaparak kendimize vakit ayırabiliriz. Merkür'ün geri hareketi başladığı için geçmişteki insanlar karşımıza çıkabilir ve iletişim dünyamızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Güneş tutulması öncesi, hayatımızda ani bitiş ya da başlangıçlar yaşayabiliriz, değişime açık olmalıyız. Keyifli ve eğlenceli bir hafta sonu diliyorum.

10 Kasım Cumartesi & 11 Kasım Pazar; Ay Terazi burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Terazi, İkizler ve Kova olanlar kendilerini çok daha iyi ve şanslı hissedebilirler. Ay Terazi burcunda olacağı için keyfimize ve güzelliğimize çok düşkün olabiliriz. Kendimizle ilgilenmek ve özgür hareket etmek isteyeceğiz. Sanat, estetik ve adaletle ilgili konular gündemimizde olabilir. Evimiz için ya da kendimiz için alışverişe çıkabilir ve çok zevkli olup en doğru alışverişi yapabiliriz. Aşk hayatımızda da sürpriz gelişmeler yaşayabilir, yeni biriyle tanışabilir ve yeni bir heyecan yaşayabilirsiniz.

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta sonu ve Pazartesi günü hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder