Mine Ayman Ay Oğlak burcunda ilerleyecek
HABERİ PAYLAŞ

Ay Oğlak burcunda ilerleyecek

Haberin Devamı

Merhaba, pazartesi, salı ve çarşamba günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyecek ve her konuda daha ciddi düşünmeye başlayacağız. Hırslı olacağımız bu günlerde çok çalışabilir ve isteklerimizi elde etmek için çok çaba sarf edebiliriz.

Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir. 23 Eylül Çarşamba saat 11:21 itibariyle Güneş artık Terazi burcunda ilerleyecek ve burcu ya da yükseleni Terazi olanlar dikkat çekip öne çıkabilecekler ama Merkür retrosu Terazi burcunda devam ettiği için bazı aksaklıklar yaşayabilirler.

Genel anlamda herkes bu dönemde ilişkileriyle ilgili önemli bir sınav yaşayabilir ve sorunlu ilişkilerde kopmalar yaşanabilir. Yine bu dönemde eski bir sevgili özlenebilir, eğer yarım kalmış bir şeyler varsa yeniden denemek için harekete geçilebilir.

Aşk gezegeni Venüs ve sürpriz gezegeni Uranüs arasında gerçekleşecek açı, aşkla ilgili ani ve güzel bir gelişme yaşamamıza sebep olabilir. Perşembe ve cuma günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek ve özgürlük ihtiyacımız artacak.

Kafamıza göre hareket etmek isteyeceğimiz bu günlerde herhangi bir baskı gördüğümüzde tepki gösterebilir ve asi bir ruh hali içinde olabiliriz, bu yüzden öfke patlamalarına karşı dikkatli olmamız gerekebilir! Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir.

24 Eylül Perşembe günü saat 09:58 itibariyle dönüşüm gezegeni Plüton Oğlak burcunda düzgün ilerlemeye başlayacak, bu dönemde sağlam kararlar alabilir ve Merkür retrosu bittiğinde yani 8 Eim itibariyle bu kararları hayata geçirebiliriz.

Önümüzdeki hafta sonu Ay Balık burcunda ilerleyeceği için çok duygusal, romantik ve hassas olabilir, sevdiklerimizle daha fazla ilgilenip fedakarlıklarda bulunabiliriz.

Yaratıcı gücümüz çok fazla olacağı için sanatsal faaliyetlerde bulunabiliriz. Ayrıca sezgilerimiz de çok güçlü olabilir ve önemli rüyalar görebiliriz. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir.

KOÇ: Sevdiklerinizle vakit geçirebilir ve onların isteklerini yapma adına kendi isteklerinizden vazgeçebilirsiniz.

BOĞA: Yeni bir hobiye başlayabilir ve monoton olan günlük hayatınızdan uzaklaşmak için yeni adımlar atabilirsiniz.

İKİZLER: Telefonunuz susmayabilir ve hem iş hem de sosyal hayatınız çok yoğun geçebilir. İsteklere yetişmekte zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ: Yeni hayaller kurabilir, geleceğe umutla bakabilirsiniz. Sizi heyecanlandıracak biri karşınıza çıkabilir.

ASLAN: Kendi gücünüzü fark edebilir ve hayata olan bakışınızda önemli değişiklikler yapıp çevrenizdeki insanları şaşırtabilirsiniz.

BAŞAK: Çok keyifli olabilir, sevdiğiniz kişiden jestler görebilir ve sizde onu mutlu etmek için harekete geçebilirsiniz.

TERAZİ: İletişim hayatınızda bazı yanlış anlamalarla karşılaşabilir ve bunları düzeltmek için uğraşabilirsiniz.

AKREP: Kendinizi çok güçlü hissedebilir ve sanki yeniden doğmuş gibi her şeye yeniden başlama kararı alabilirsiniz.

YAY: Üzerinizdeki sorumluluklar artabilir, hem aile hem de iş hayatınızda baskı hissedebilir, rahatlamak için biraz uzaklaşabilirsiniz.

OĞLAK: Maddi konularda çok şanslı olacağınız bu hafta çok güzel bir iş fırsatı ile karşılaşabilir ve iyi bir kazanç elde edebilirsiniz.

KOVA: Bu hafta sizden gizlenen bir gerçek ortaya çıkabilir ve hayal kırıklığı sonrası hayatınızla ilgili çok radikal bir karar alabilirsiniz.

BALIK: Çok duygusal olacağınız bu hafta hem kendi sıkıntılarınızla hem de yakınlarınızın sorunlarıyla aynı anda uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder