Mine Ayman Ay'ın Boğa burcundaki etkisi
HABERİ PAYLAŞ

Ay'ın Boğa burcundaki etkisi

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisi ile ailemize ve evimize düşkün bir şekilde başlayabilir, sadece güvendiğimiz insanlarla vakit geçirmeyi tercih edebiliriz. Maddi konular da gündemimizde olabilir, lüks olan ve keyif veren her şeye daha fazla yönelebiliriz.

Güzellikle ilgili her şey ilgimizi çekebilir, kendimizi ya da evimizi güzelleştirmek için paramızı harcayabiliriz. Ay Boğa burcundayken kırmızı, mercan ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve birçok konuda merakımız artacak.

Yeni şeyler öğrenebilir, daha fazla konuşabilir ve sosyal hayatımıza hareket getirebiliriz. Arkadaşlarımızla daha fazla vakit geçirebileceğimiz bu günlerde dedikodu ve yalanlara karşı dikkatli olmamız gerekebilir! Ay İkizler burcundayken turuncu pozitif enerjiyi arttırabilir. 25 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek olan Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açının etkisiyle bu hafta özellikle iş hayatımızla ilgili ciddi bir fırsat yakalayabilir ve güzel bir başlangıç yapabiliriz.

Cuma ve cumartesi günü ise Ay Yengeç burcunda ilerleyecek ve ailemizle ilgili konular gündemimizde olacak. Özellikle anne ya da eş ile ilgilenmek gerekebilir, evimizin içinde de değişiklikler yapmak isteyebiliriz.

Duygusal bir ruh hali içinde olacağımız için eski biri aklımıza gelebilir ve hüzünlenebiliriz, melankoliye karşı dikkatli olmak gerekebilir. Ay Yengeç burcundayken sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi dengeleyebilir. 28 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek olan Venüs ve Jüpiter arasındaki sert açı, özellikle aşk hayatımızda bir şeyleri fazla abartmamıza ve büyük tepkiler vermemize sebep olabilir.

Çok fazla para harcamak isteyebilir ve lüks olan her şeye daha fazla yönelebiliriz. Pazar günü itibariyle Ay Aslan burcunda ilerleyeceği için lükse olan düşkünlüğümüz daha da artabilir ve harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekebilir! Kendimizle çok fazla ilgilenebilir, dış görüntümüze daha fazla özen gösterip beğenilmek için uğraşabiliriz. Sevdiklerimize jestler yapmak ve sosyal olmak için güzel bir hafta sonu olabilir. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi daha da arttırabilir.

KOÇ: Günlük hayatınızda bu hafta hızlanma yaşayabilir ve büyük bir yoğunluğun içine girebilirsiniz, aşırı strese karşı dikkatli olmalısınız.
BOĞA: Yeni bir ilişkiye başlayabilir ve hayatınıza girecek olan yeni insanla tam istediğiniz gibi bir uyum yakalayabilirsiniz.
İKİZLER: Maddi konularda sürpriz harcamalarınız olabilir ve beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz, parasal konulara dikkat!
YENGEÇ: Bir seyahat planı yapabilirsiniz ama bazı aksiliklerden dolayı planınızı hayata geçirmekte sorun ya da gecikme yaşayabilirsiniz.
ASLAN: Bu hafta elinize güzel bir fırsat geçebilir ve bu fırsat sayesinde yeni bir kariyere ya da işinizde yeni bir projeye başlayabilirsiniz.
BAŞAK: İş hayatınızda büyük bir değişim yaşayabilir, çalışma ortamınızı değiştirebilir ve başka bir proje ile ilgilenebilirsiniz.
TERAZİ: Bu hafta önemli biriyle karşılaşabilir ya da tanıştırılabilir ve geleceğinizle ilgili kadersel bir gelişme yaşayabilirsiniz.
AKREP: Bu hafta sizi rahatsız eden birçok şeyi bitirme kararı alabilir, size zarar veren insanları hayatınızdan tamamen çıkartabilirsiniz.
YAY: Fiziksel anlamda değişim yaşayacağınız bu hafta, giyiminizde ve saç stilinizde değişiklikler yapabilir, farklı bir tarz deneyebilirsiniz.
OĞLAK: Parasal konulara dikkat etmeniz gereken bu hafta, beklenmedik harcamalarla karşılaşabilir ve zorlanabilirsiniz.
KOVA: Aşk hayatınızda canlanma yaşayabilir ve hoşlandığınız biri ile iletişime geçebilirsiniz. Tatlı sözlerle mutlu edebilirsiniz.
BALIK: Aşk hayatınızda sürtüşmelere dikkat etmeniz gerekebilir. Eşiniz ya da sevgilinizden baskı görebilir ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder