Mine Ayman Ay'ın Koç burcundaki etkisi
HABERİ PAYLAŞ

Ay'ın Koç burcundaki etkisi

Merhaba, haftaya Ay’ın Koç burcundaki etkisi ile enerji dolu ve hareket halinde başlayabilir, kendimizi yeni başlangıçlar için hazır hissedebiliriz. Ay boşlukta olacağı için haftaya kafa karışıklıkları ve kararsızlıklarla başlayabilir, ne yöne gideceğimizi bilemeyebiliriz, bu yüzden sadece rutin işlerimizi yapmamız faydalı olacaktır.

Ay Koç burcundayken tartışmalara açık olabileceğimiz için küçük sorunlar çok çabuk büyüyebilir, bu yüzden sakin kalmakta fayda olabilir. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

Güneş artık Yay burcunda ilerlediği için burcu ya da yükseleni Yay olanların öne çıkacakları zaman geldi. Bir ay sürecek olan Yay burcu zamanında yeni bir eğitime ya da spora başlayabilir, kendimizi geliştirmek için bilgiye daha fazla önem verebiliriz.

Bu ay boyunca seyahat edebilir ve yeni yerler keşfedip yeni insanlarla tanışabiliriz. Salı ve çarşamba günleri Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve düşüncelerimizde çok sabit olacağız. Maddi konular gündemimizde olabilir ve geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz.

Konforlu ve güvendiğimiz ortamlarda sevdiklerimizle vakit geçirmeyi tercih edeceğiz. Ay Boğa burcundayken kırmızı, turuncu, narçiçeği ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir.

Salı günü aşk gezegeni Venüs ve çılgın gezegen Uranüs arasında gerçekleşecek sert açı, aşk hayatımızda sürpriz bir gelişme yaşamamıza ya da kadınlarla ilgili konularda ani gelişmeler yaşamamıza sebep olabilir! Çarşamba günü iletişim gezegeni Merkür ve hayaller gezegeni Neptün arasındaki sert açı bir konuda hayal kırıklığı yaşayacağımızın işaretçisi olabilir, özellikle yaptığımız anlaşmalara kandırılmamak için çok dikkat etmemiz gerekebilir!

Perşembe günü Dolunay İkizler burcunda gerçekleşmiş olacak, bu yüzden özellikle burcu ya da yükseleni İkizler olanların hayatında çok önemli bir bitiş ya da başlangıç gerçekleşebilir, genel anlamda herkes bu hafta önemli bir haber alabilir ya da bir anlaşma yapabilir. Perşembe ve Cuma günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve iletişimle ilgili konularda büyük hızlanma yaşanacak.

Çok konuşabilir ve sosyal ortamlarda yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Dedikodu ya da yalan haberlere dikkat edilmesi gereken günlerde olacağız! Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir. Hafta sonu ise Ay Terazi burcunda ilerleyecek ve ilişkiler gündemimizde olacak.

Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da var olan ilişkimizi güçlendirebiliriz. Eğer ilişkimizde sorun varsa ani bir kararla ilişkimizi sonlandırabiliriz. Ay Terazi burcundayken yeşil ve pembe renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

5 Aralık Cumartesi saat 06:15 itibariyle aşk gezegeni Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak ve ilişkilerimizde tutku ön planda olacak. Burcu ya da yükseleni Akrep olanlar bu dönemde çok şanslı olabilir ve çekicilikleri artabilir. Aşk hayatlarında da tutku dolu günler geçirebilirler.

KOÇ: Eşinizle ya da ortağınızla sorun yaşayabilir ve ciddi anlamda her konuyu masaya yatırıp ilişkinizle ilgili çok önemli bir karar alabilirsiniz.

BOĞA: Etrafınızdaki insanlardan fayda görebilir, özellikle iş hayatınızla ilgili konularda destek alabilirsiniz.

İKİZLER: Yaptığınız anlaşmalara çok dikkat etmeniz gereken bu hafta, yasal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Kariyerinizde olumlu bir gelişme yaşayabilir ve yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Günlük iş temponuz yoğunlaşabilir.

ASLAN: İdeallerinize ulaşmak için önemli insanlardan destek alabilir ve çok önemli bir anlaşmaya imza atabilirsiniz.

BAŞAK: Çok duygusal, alıngan ve sinirli olabilir, yakın çevrenizdeki insanlarla sorunlar yaşayıp kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz.

TERAZİ: Çok önemli bir girişimde bulunabilir, özellikle hayatınızdaki bir kadından destek görebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

AKREP: Maddi konularda çok şanslı olabilir ve kazancınızı arttırabilirsiniz. Önemli bir yatırım yaparak değerli bir şeye sahip olabilirsiniz.

YAY: İletişim hayatınızda canlanma yaşayabilir ve birçok yeni anlaşmaya imza atabilirsiniz ama özellikle kadınlarla sorunlar yaşayabilirsiniz!

KOVA: Aşk hayatınızla ilgili güzel bir gelişme yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da unutamadığınız kişi ile yeniden iletişim kurup bir araya gelebilirsiniz.

BALIK: Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bu hafta bir şikayetiniz varsa doktora gitmeyi ihmal etmemelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bu hafta yakın çevrenizden beklediğiniz desteği görmekte zorlanabilir, kendi işinizi yine kendiniz halletmek zorunda kalabilirsiniz, aşırı strese dikkat!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder