Mine Ayman Beklentilerinizin gerçekleşeceği enerjik bir hafta!
HABERİ PAYLAŞ

Beklentilerinizin gerçekleşeceği enerjik bir hafta!

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın Koç burcundaki etkisi ile oldukça enerji dolu bir başlangıçta bulunabiliriz. İletişim gezgeni Merkür de düzgün hareketine başladığı için, yeni girişimlere bulunabilir ve iletişimimizin hızlandığını fark edebiliriz. Planlarınızın ve beklentilerinizin gerçekleşeceği bir hafta yaşamanızı diliyorum.

3 Mart Pazartesi & 4 Mart Salı; Ay Koç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar kendilerini çok daha keyifli ve şanslı hissedebilirler. Ay Koç burcundayken enerjimiz yenilenir, kendimizi çok güçlü ve cesur hissedebiliriz. Hareket halinde olmak isteyebilir, yerimizde duramayıp birçok şeyi aynı anda yapmak isteyebiliriz. Ruh halimiz çocuksu ve meraklı olabilir, deneyimlere açık olabiliriz. Çok çabuk sinirlenebileceğimiz için tartışmalara açık olabiliriz ama çabuk sinirlendiğimiz gibi sakinleşmemiz de kolay olur. Aşk hayatımızda hareket yaşanabilir, yeni bir aşka yelken açabilir ya da var olan ilişkimizde yeni bir heyecan yaşayabiliriz.

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;
*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.

Bu hafta Pazartesi ve Salı günleri hayatımıza mutlaka Kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

5 Mart Çarşamba & 6 Mart Perşembe; Ay Boğa burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Boğa burcundayken işlerimizi pratik bir şekilde halledip daha sonrasında kendimize keyifli ve tembellik yapabileceğimiz ortamlar yaratmak isteriz. İşlerimizi toparladıktan sonra yavaşlar ve her şeyi ağırdan almaya başlarız. Keyfimiz her şeyden daha önemli olabilir, lükse ve rahatımıza aşırı düşkünlük gösterebiliriz. İştahımız da açık olacağı için fazla yemek yiyebilir ve kilo alabiliriz! Kokular da çok önemli olacağı için, güzel kokulara karşı zaaf gösterebilir ve kendimize yeni ve özel bir koku alabiliriz. Masaj yaptırmak için de oldukça güzel günler olabilir, sevgiliyle romantik ve tutkulu anlar yaşanabilir. Çarşamba gecesi saat 23:04 itibariyle aşk gezegeni Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlayacak ve aşk hayatımızda özgürlük arayışımız başlayacak. Eğer sıkıcı bir ilişkimiz varsa bu ilişkiden bu dönemde uzaklaşabilir ve kendimizi daha fazla heyecan uyandıracak bir aşkın içinde bulabiliriz. Burcu ya da yükseleni Kova olanlar bu dönemde çok daha dikkat çekici olabilirler ve çevrelerinin beğenilerini kazanabilirler. Perşembe günü saat 12:42 itibariyle bolluk ve şans gezegeni Jüpiter Yengeç burcunda düzgün hareketine başlayacak ve Jüpiter’in kişisel haritamızdaki durumuna göre hayatımızın bir alanına bolluk ve bereket gelecek. Burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar bu dönemde oldukça şanslı olacak ve bir çok konuda büyüme yaşayacaklar.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;
*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

7 Mart Cuma, 8 Mart Cumartesi & 9 Mart Pazar;
Ay İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve iletişim dünyamız hız kazanacak. Burcu ya da yükseleni İkizler, Terazi ve Kova olanlar kendilerini çok daha şanslı hissedebilirler. Ay İkizler burcundayken çok fazla konuşma gerçekleşebilir ve birçok bilgi sizi aynı anda ulaşabilir. Kafa karışıklıklarının ve kararsızlıkların yaşanabileceği bugün, değişken bir ruh hali içince olabilir ve çevremizdeki insanları şaşırtabiliriz! Yalan ve dedikoduya çok fazla dikkat etmemiz gereken bugün, gereksiz bilgi kirliliğinden de korunmamız faydalı olacaktır! Ellerimiz çok becerikli ve hızlı olacağı için birçok işi hızlı bir şekilde yapabilir, yeni bir hobiye başlayabilir veya yazarak kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;
*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Bu hafta Cuma ve hafta sonu “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder