Mine Ayman Çılgın bir ruh hali
HABERİ PAYLAŞ

Çılgın bir ruh hali

Merhaba, haftaya Ay’ın Kova burcundaki etkisi ile oldukça çılgın bir ruh hali içinde başlayabilir, aklımıza estiği gibi hareket etmek isteyebiliriz. Orijinal fikirler aklımıza gelebilir ve farklı deneyimler yaşayabiliriz.

Arkadaşlarımızla daha fazla vakit geçirebilir, rahat edeceğimiz ortamları tercih edebiliriz. Açık havada vakit geçirmek ruh sağlığımıza iyi gelebilir ve enerjimiz artabilir. Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir.


Artık mücadele gezegeni Mars Yay burcunda ilerlemeye başladığı için, özgürlüğe ve maceraya olan ihtiyacımız artabilir. Seyahat etmek ve yeni yerler keşfetmek için karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir. Yeni bir eğitime ya da spora başlamak için de enerjimiz yüksek olabilir.

Özellikle burcu ya da yükseleni Yay ve İkizler olanlar bu dönemde canlanabilir ve her konuda daha cesur olup, dikkat çekebilirler. Salı ve çarşamba günleri Ay Balık burcunda ilerleyecek ve her konuda daha duygusal olabileceğiz. Romantik olabilir, sevdiklerimize jestler ve fedakarlıklar yapabiliriz. Sanatsal konularda ilham gücümüz yükselebilir ve sezgilerimiz de artabilir.

Duygusal olarak çok hassas olacağımız için aşırı alınganlığı ve içe kapanıklığa karşı dikkatli olmalı, çok fazla yalnız kalmamaya çalışmalıyız. Ay Balık’tayken içimize doğanlar gerçekleşebilir ve rüyalarımızda önemli mesajlar alabiliriz. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir.

Çarşamba günü saat 03:54’de Güneş Tutulması Balık burcunda gerçekleşecek. Özellikle duygusal hayatımızla ilgili önemli bir gelişme yaşayabilir, bir konuda tamamlanma ve aydınlanma yaşayabiliriz. Güneş Tutulması özellikle burcu ya da yükseleni Balık ve Başak olanların hayatında daha etkili olabilir ve büyük bir değişim yaşayabilirler.

Perşembe ve cuma günleri Ay Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve hayatımıza hız ve hareket gelecek. Yeni bir başlangıç için kendimizi hazır hissedebilir ve cesur girişimlerde bulunabiliriz. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

Hafta sonu ise Ay Boğa Burcunda ilerleyecek ve huzura olan ihtiyacımız artacak, evde sevdiklerimizle vakit geçirmeyi ve tembellik yapmayı tercih edebiliriz, rahatımıza düşkün olacağız.

KOÇ: İletişim hayatınızda büyük bir canlanma sizi bekliyor, çok önemli haberler alabilir ve bu haberler sonrası hayatınızda büyük bir değişim yaşamaya başlayabilirsiniz.

BOĞA: Maddi konularda güzel bir şans yakalayabilir, alacaklarınızı tahsil edebilir, ummadığınız bir yerden kazanç elde edebilirsiniz.

İKİZLER: Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir ve kendinizi güzel bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Çok para harcamaya dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ: İş hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilir, yeni bir işe ya da projeye başlayabilir ve başladığınız işte çok başarılı olabilirsiniz.

ASLAN: Ciddi bir ilişkiye adım atabilir ya da var olan ilişkinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınızla önemli bir konuda karar alabilirsiniz.

BAŞAK: Maddi konularda çok dikkatli olmalı ve başkalarına çok güvenmemelisiniz. Bir arkadaşınızla ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz.

TERAZİ: Yolculuk planı yapabilir, hiç gitmediğiniz yerleri keşfedebilir ve çok eğlenebilirsiniz. Yeni yerler görmek size çok iyi gelebilir ve neşenize kavuşabilirsiniz.

AKREP: Kariyerinizde çok fazla başarı sizi bekliyor, özellikle maddi konularda şanslı olabilir ve büyük bir kazanç elde edebilirsiniz.

YAY: Maddi konularda çok dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Harcamalarınızı doğru planlamalı ve çok büyük harcamalar yapmamalısınız. Borç ve kredi konularına da dikkat etmelisiniz.

OĞLAK: Maddi konularda şanslı olabilir ve büyük bir fırsat elde edebilirsiniz. Yapacağınız bir yatırımdan karlı çıkabilirsiniz.

KOVA: Sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, spora ve diyete başlayabilir, hem fiziksel hem de ruhsal anlamda canlanma yaşayabilirsiniz.

BALIK: Beklenmedik harcamalar karşınıza çıkabilir ve bu yüzden sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Almak istediğiniz bir şeyi bir süre ertelemeniz gerekebilir, acele etmemeniz faydalı olacaktır.

Haberin Devamı


Ay Boğa burcundayken kırmızı ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir. Cumartesi günü 12:24 itibariyle aşk gezegeni Venüs Boğa Burcunda ilerlemeye başlayacak ve Burcu ya da yükseleni Boğa ve Akrep olanların her konuda şansı artacak.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder