Mine Ayman Ego savaşlarına dikkat!
HABERİ PAYLAŞ

Ego savaşlarına dikkat!

Merhaba, pazartesi ve salı günleri Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve her konuda oldukça hırslı olabileceğiz. Aşırı baskıcı ve sinirli bir ruh hali içinde olabiliriz, bu yüzden ikili ilişkilerde sorunlar çıkabilir. Ego savaşlarına ve inatçılığa dikkat etmek gerekebilir! Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Çarşamba, perşembe ve Cuma günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek ve özgürlüğe olan ihtiyacımız artacak. Kafamıza göre takılmak isteyebilir ve alıp başımızı bir yerlere gidebiliriz. Yeni yerler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak ve yeni bir eğitime başlamak için içimizde heyecan hissedebiliriz ama 6 Ocak itibariyle iletişim gezegeni Merkür geri harekete başlayacağı için yeni başlangıçları ertelemek faydalı olacaktır. Merkür geri hareketi Oğlak burcunda gerçekleşeceği için özellikle burcu ya da yükseleni Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi olanlar bu dönemde daha fazla iletişim sorunu yaşayabilirler.

Haberin Devamı

Genel anlamda herkesin hayatının bir alanında geçmişle ilgili bir konu yeniden açılabilir ve bir hesaplaşma yaşanabilir. Merkür retrosunda karşımıza eski insanlar ya da olaylar çıkabilir ve bu dönemde eski kapanmamış bir konu varsa çözebilmek için yeniden gündemimize gelebilir. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. Hafta sonu Ay Oğlak burcunda ilerleyecek ve her konuda ciddi bir ruh hali içinde olacağız. Ailemizle daha fazla ilgilenebilir, yarım kalan konuları gündeme getirip tamamlamak için adımlar atabiliriz. Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

***

KOÇ: Eski bir arkadaşınızdan önemli bir haber alabilir ve bu habere göre bir konuda harekete geçebilirsiniz.

BOĞA: Maddi konularda zorlanma yaşayacağınız bu hafta alacaklarınızı tahsil etmekte ya da yakınlarınızdan beklediğiniz desteği almakta zorlanabilirsiniz.

İKİZLER: Çok fazla haber alacağınız bu hafta her duyduğunuza inanmamanız faydalı olabilir, yalan ya da eksik bilgilere karşı dikkatli olun.

YENGEÇ: Ailenizle ilgilenmeniz gereken bu hafta eski bir konu yeniden gündeminize gelebilir ve çözmek için önemli bir adım atabilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Geçmişte kalan bir kişiden beklenmedik bir haber alabilir ve eski heyecanınızı yeniden içinizde hissedebilirsiniz.

BAŞAK: Seneye çok çalışarak başlayabilir, yarım kalan işlerinizi toparlayabilir ve daha da yoğun bir tempo için hazırlık yapabilirsiniz.

TERAZİ: Kendinizle çok fazla ilgilenebilir, kişisel bakımlarınızı yaptırabilir ve eskiden kullandığınız saç şeklinize ya da giyim tarzınıza geri dönebilirsiniz.

AKREP: Aşk hayatınızda bir gelişme olabilir, geçmişten biri yeniden sizinle iletişime geçebilir ve bu gelişme sonrası içinizde yeniden eski duygular uyanabilir.

YAY: Uzun zamandır gitmediğiniz eski bir yeri ziyaret edebilir ve nostaljik anlar yaşayabilirsiniz. Geçmişe özlem duyabilirsiniz.

OĞLAK: Uzun zamandır elinize geçmeyen bir alacağınızı alabilir ve maddi konuda bir rahatlama yaşayabilirsiniz.

KOVA: Geçmişe özlem duyacağınız bu hafta çok özlediğiniz ve uzun zamandır görmediğiniz birini görmek için harekete geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK: Çok duygusal olacağınız bu hafta anılara dalabilir ve geçmişe özlem duyabilirsiniz. Melankolik bir ruh hali içinde olabilir ve iç dünyanıza dalabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder