Mine Ayman Enerjimiz değişiyor
HABERİ PAYLAŞ

Enerjimiz değişiyor

Haberin Devamı

Merhaba, bu hafta sonu Güneş Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve enerjimiz değişecek. Daha yavaş ama daha kararlı hareket etmeye başlayacağız, ayrıca hayatımızda aşk, sanat ve güzellikle ilgili konular daha ön planda olacak. Aşk ve sevgi dolu güzel bir hafta sonu yaşamanızı diliyorum.

20 Nisan Cumartesi; Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor, burcu ya da yükseleni Aslan, Koç ve Yay olanlar kendilerini daha şanslı ve keyifli hissedebilirler. Genel anlamda herkes kendini daha güçlü ve cesur hissedebilir. Özgüvenimiz çok artacağı için yeni girişimlerde bulunabilir ve başarılı olabiliriz. Yüce gönüllü olacağımız için çevremizde ihtiyacı olan herkese yardım edebilir ve jestlerimizle mutlu edebiliriz. Artık Güneş Boğa burcunda ilerlemeye başladığı için hayatımızda aşk, sanat ve güzellikle ilgili konular daha ön planda olabilir. Burcu ya da yükseleni Boğa olanlar her alanda öne çıkabilir ve dikkat çekebilirler. Güneş Boğa burcunda olunca aşk hayatımızla ilgili de güzel gelişmeler yaşayabilir, hayatın güzelliklerini yaşamak için daha istekli ve şanslı olabiliriz. Aynı zamanda bugün saat 13:32 itibariyle Mars da Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak. Daha çok sevmek ve sevilmek isteyeceğimiz bu günlerde, hayatımızdaki özel kişiyle tutku dolu anlar yaşayabiliriz.

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Kendini beğenmişlik ve aşırı gurur.

*Kıskançlık ve baskı.

*Aşırı spor.

*Uykusuzluk.

*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Bu cumartesi günü “sarı” rengini bir şekilde hayatımıza sokalım. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

21 Nisan Pazar; Ay Başak burcunda ilerlemeye başlayacak, burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar kendilerini çok daha iyi ve güçlü hissedebilirler. Ay Başak burcundayken detay ve titizlik gerektiren işlerde daha başarılı oluruz. Yarım kalan işleri pratik bir şekilde tamamlayabiliriz. Her ne kadar tatil günü olsa da çalışmak isteyebilir, evde olsak da işle ilgili yeni projeler üretebiliriz. Aklımız işte olabilir ve yeni fikirleri hayata geçirmek için sabırsızlanabiliriz. Eleştirel gücümüz çok fazla olacağı için bugünlerde bir şeyi beğenmekte zorlanabiliriz! Her şey mükemmel olsun isteyebiliriz ve bu yüzden çok seçici davranabiliriz. Sağlıkla ilgili konular da gündeme gelebilir, sağlık kontrolleri için uygun günlerdeyiz. Eğer bir sağlık sorununuz varsa doktora gitmeyi ihmal etmemelisiniz, bu günlerde hastalıkların kaynağı ve çözümleri daha kolay bir şekilde ortaya çıkabilir.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı eleştirel olmak.

*Kıskançlık ve kavgacılık.

*Mide ve hazımsızlık sorunları.

*İlişkilerde soğukluk.

Bu pazar ve pazartesi günleri hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder